Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fiend

2 gün önce 16 aylık ilişkim bitti. Beni, 1.5 sene önceki sevgilisi ile aldattı ve onunla yalnızca 1 ay çıkmışlardı. Unutmaya çalışıyorum. Çok zor bir durum. Kimsenin başına gelmez umarım. Bu yazıları önceden çok okurdum, ama "benimki yapmaz" derdim. Ama şimdi anlıyorum ki TV'deki oyuncular bile bu kadar iyi oynayamaz. Lanet olsun ki bunu şimdi anlıyorum!

Hem avcı hem av
  • Ben hayatımda bir kere aldattim, 21 yasindaydim ve vijdanim rahat etmediği için ozamanlar cok sevdiğim kızın karşısına geçerek bunu söyledim. Ama pişman oldugumu ve onu cok sevdiğimi ekledim sonuna.

Bazıları hem aldatıyor(birinci hata) hemde sonra seni bırakıp onun sevgilisi oluyor(ikinci hata).

Aldattim ve cok sevdiğim insanı kaybederek bedelini ödedim ve dersimi aldım. Bir daha hiç bir ilişkimde imkanım olmasına karşın inanın aklımdan bile geçirmedim.

Ama baskaları gibi o hatayı yaptıgım insanla birleşmedim.

Bu karşıdaki insana yapılabilecek en kötü şeydir, aldatmadan ötedir...

Herseyden bir ders almak gerekiyor.
  • 1 ay olucak neredeyse.Çok kötüyüm.Gizli gizli fotolarına bakıyorum her baktığımda daha da kötü oluyorum.Acı çekiyorum.Bunun acısı bana zevk veriyor.Öyle seviyorum.Çıkamıyorum işin içinden ne yapsam ne etsem olmuyor yani.Çıldırmak üzereyim beyler.Dayanılmaz katlanılmaz bir acıya dönüştü bu.Sanki ondanda işaretler görüyorum yoksa hayal mi görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bugün forumda bir aldatma konusuna denk geldim ve arkadaşın birisi bir söz yazmış oraya çok hoşuma gitti bende buraya yazayım istedim.

Söz aynen şöyle;

Bir papatyan vardır ama sen hep bi gülün olsun istersin.Gülü bulmak uğruna papatyanı terkerdersin.. .

Sonra gülünü bulamayınca papatyama geri döneyim dersin.Ama bilmezsin ki senin kıymetini bilemediğin papatyan, başkasının gülü olmuş.

çok güzel kardeş
  • bul.
  • Reserved.

Bi gün olurda aşık olursam baştan sonra okuyacağım tüm mesajları
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.ali20

Reserved.

Bi gün olurda aşık olursam baştan sonra okuyacağım tüm mesajları

Gerçekten işe yarıyor ben cok sevdiğim kızdan yok yere ayrıldım ve burda arkadaşların tecrübelerini okudum gerçekten rahatladım bugün kız benle konusmak istedi yüzüne bakmadım o derece.

Birde güzel bir söz yazayım: O, y..sakta sanıyor herşeyi bildiğini ama bilmiyorki karısının dudaklarının ilk benim dudaklarıma değdiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

"O bensizligi sectiyse, ben onsuzluktan bir sey kaybetmem". (Nazim Hikmet)

Üstad cok güzel söylemis, aynen budur arkadaslar, baska türlü bu iletten kurtulmanin, aldatilmisligi atmanin, sinirine hakim olmanin, aklina her gece yattiginda ve her sabah kalktiginda takilan binlerce sorudan kurtulmanin tek yolu budur.

Kesip atacaksin eger sorularana cevap bulamiyorsan ve emin ol o insan kolay kolay mutlu olamaz seni sirtindan vurduysa, cünkü oda sirtindan vurulur.

Benim yasadigimin özeti biraz yukarda var zaten. Detaya girmedim cünkü artik kapatmaya calisiyorum bu konuyu tamamen, düsünmemeye calisiyorum, yeni zevkler almaya calisiyorum hayattan.

Mesela benim konuda beni dügün öncesi birakip bir baskasina gitti, duyuyorum cevremden ve ondan önemlisi beni bir kiz buldu, bu yeni cocuk benim exi aldatmis bu kizla. geldi bana iste ayiralim ikimizde sevdigimize kavusalim muhabbeti yapti, hic gelemem böyle coluk cocuk islerine. Noktayi koyun yol verin. Kisiliginizden ödün vermeyin ve ne kadar aci ceksenizde yine güclü ve sizin icinizin rahat olacagini hic unutmayin.

Sunuda unutmayin, o size illaki ulasacaktir ve bu pismanliginin (sizin gülümsediginiz an) en büyük göstergesidir.

Garantisini veriyorum %99 size ulasacaktir...

Ama artik o sizin umrunuzda olmayacaktir ...

Her harfinde sanki kendimden bir parça gördüm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

O kız tek başına bir anlam ifade etmez ona o anlamı sen verirsin.Ayrıca hep dediğim gibi ,kadınlar 'anlamlandırılmaz' ancak idare edilir.Neticede kadın bu , bugün 3 der,yarın sıkılır 5 der,öteki gün sıkılır 7 der.Eğer sen kendi kendine -ulan bir öyle diyor bir böyle diyor,anlamadım gitti-diye kendini paralarsan kafayı yersin.Belli bir yere kadar kadınları umursamamak gerekir.Gerçekten söylüyorum bunları.Sevseniz bile çok umursamayın.Bazı kızlar sırf inat olsun diye beraber olur sizinle.Siz biraz soğuk davranırsınız ilk başta kız sizi inat yapar peşinizden koşar,siz gevşeyip sevgili olunca da çok uzun sürmez hevesini alır ayrılır.Ayrıca şunu hiçbir zaman unutmayın,kızlar bumerang gibidir.Kız size ayrılalım dediğinde ,ayrılırsanız delikanlı gibi, eğer sevgililik zamanlarında kıza gerçekten iyi davranmışsanız ve bunu hissettirmişseniz eninde sonunda kız tekrar size yavşar ,bu süreç ama 1 hafta sürer, ama 1 ay sürer, ama 5 yıl sürer ,mutlaka ama mutlaka sonunda tekrardan gelir size.Bunun garantisini verebilirim.Erkeğin yaptığı hatanın ilki, ayrılık zamanında sizin ona -Ben hep seni beklerim-imajını oluşturmaktır.Beklemiceksin arkadaşım hayatına devam ediceksin.Kız bilicek senin onsuz da devam edebildiğini.Ayrıca ağlasanız yıkılsanız da belli etmeyin,insanlar sizi üzgün görmesin,çelik gibi olun,bizler erkeğiz.Yaptığımız diğer büyük hata da ,kadının o tatli diline ,yumuşak bakışlarına aldanmaktır.Unutmayın ,cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir, demiş zamanında Nietzsche abimiz.

Ayakta alkışlıyorum sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverzz

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Üstad cok güzel söylemis, aynen budur arkadaslar, baska türlü bu iletten kurtulmanin, aldatilmisligi atmanin, sinirine hakim olmanin, aklina her gece yattiginda ve her sabah kalktiginda takilan binlerce sorudan kurtulmanin tek yolu budur.

Kesip atacaksin eger sorularana cevap bulamiyorsan ve emin ol o insan kolay kolay mutlu olamaz seni sirtindan vurduysa, cünkü oda sirtindan vurulur.

Benim yasadigimin özeti biraz yukarda var zaten. Detaya girmedim cünkü artik kapatmaya calisiyorum bu konuyu tamamen, düsünmemeye calisiyorum, yeni zevkler almaya calisiyorum hayattan.

Mesela benim konuda beni dügün öncesi birakip bir baskasina gitti, duyuyorum cevremden ve ondan önemlisi beni bir kiz buldu, bu yeni cocuk benim exi aldatmis bu kizla. geldi bana iste ayiralim ikimizde sevdigimize kavusalim muhabbeti yapti, hic gelemem böyle coluk cocuk islerine. Noktayi koyun yol verin. Kisiliginizden ödün vermeyin ve ne kadar aci ceksenizde yine güclü ve sizin icinizin rahat olacagini hic unutmayin.

Sunuda unutmayin, o size illaki ulasacaktir ve bu pismanliginin (sizin gülümsediginiz an) en büyük göstergesidir.

Garantisini veriyorum %99 size ulasacaktir...

Ama artik o sizin umrunuzda olmayacaktir ...

Her harfinde sanki kendimden bir parça gördüm hocam.

O zaman sanada büyük gecmis olsun kardesim

Aci ceken arkadaslara en büyük tavsiyem, benimde zamanla ögrendigim konu.
    Mesela sizi baskasi icin terketti, faceden ordan surdan yazdiklarina, resimlerine bakmayin kendinize yapmayin bunu.
    Benimde aklima geliyor bir bakayim diye ama tam girecegim bir durup "napiyorsun kendine, yetmedimi cektigin" deyip o an kapatiyorum ve girmiyorum.
    Bu aliskanligi bir sekilde inatla edinin ve inanin cok sey 3-4 günde degismeye baslayacak.

Acinizin kaynagini unutup yokmus saymalisiniz.

Tekrar yazalim yukardaki gibi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 26 Mayıs 2011; 22:19:49 >
  • 4yıl önce tanıştığım kızla zaman içerisinde pek çok yakın(kanka,kardeş vs) olmadan bi arkadaşlığımız oldu. 4ay önce bi deniyelim dedik 2hafta sürdü devam edicekti ama henüz hazır değildik. daha sonra aradan 2ay geçti ve yeniden teklif ettim bu sefer kabul etti.

ilk zamanlar çok iyiydi güzel anlaşıyoduk iyi zaman geçiriyoduk daha sonra ilişkiden soğuduğunu söyledi ve 1 hafta kadar ayrı kaldık 1hafta sonunda buluştuğumuzda sanki hiç bişey olmamış gibi davrandı yakındı sıcaktı ve samimiydi bunu hissettirebiliyodu.

huylarını bildiğim için aramızda güven problemi yoktu sakin uysal bi kızdı.geçenlerde ayrılmak istediğini söyledi neden dediğimde ilk söylediği şey bilmiyorum içimden bişey geçmiyo oldu nasıl yani biraz daha açık ol dediğimde sana karşı şuanda bişey hissetmiyorum dedi aklıma gelmiyosun düşünmüyorum birazcık aklıma gelsen zaten dayanamam seni ararım dedi.

seviyormusun beni diye sordum cevap vermedi tekrar sordum suskun kaldı 3.kez sordum telefonu kapatalım mı dedi ve bende artık üstelemedim.ben onu hala seviyorum ve vazgeçmekte aklımdan çok geçmiyo üzülüyomuyum evet içim içimi yiyo neden niye diye ama yapıcak hiç bişey yok şimdilik gitti belki geri gelir bilmiyorum ama kötü bişey la işte başka yazamıyorum tıkanıp kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anectodhe

4yıl önce tanıştığım kızla zaman içerisinde pek çok yakın(kanka,kardeş vs) olmadan bi arkadaşlığımız oldu. 4ay önce bi deniyelim dedik 2hafta sürdü devam edicekti ama henüz hazır değildik. daha sonra aradan 2ay geçti ve yeniden teklif ettim bu sefer kabul etti.

ilk zamanlar çok iyiydi güzel anlaşıyoduk iyi zaman geçiriyoduk daha sonra ilişkiden soğuduğunu söyledi ve 1 hafta kadar ayrı kaldık 1hafta sonunda buluştuğumuzda sanki hiç bişey olmamış gibi davrandı yakındı sıcaktı ve samimiydi bunu hissettirebiliyodu.

huylarını bildiğim için aramızda güven problemi yoktu sakin uysal bi kızdı.geçenlerde ayrılmak istediğini söyledi neden dediğimde ilk söylediği şey bilmiyorum içimden bişey geçmiyo oldu nasıl yani biraz daha açık ol dediğimde sana karşı şuanda bişey hissetmiyorum dedi aklıma gelmiyosun düşünmüyorum birazcık aklıma gelsen zaten dayanamam seni ararım dedi.

seviyormusun beni diye sordum cevap vermedi tekrar sordum suskun kaldı 3.kez sordum telefonu kapatalım mı dedi ve bende artık üstelemedim.ben onu hala seviyorum ve vazgeçmekte aklımdan çok geçmiyo üzülüyomuyum evet içim içimi yiyo neden niye diye ama yapıcak hiç bişey yok şimdilik gitti belki geri gelir bilmiyorum ama kötü bişey la işte başka yazamıyorum tıkanıp kalıyorum

Hiç uğraşma hocam o kızdan hayır gelmez sana seni daha mutlu edicek hatunlarla dolu etraf.

• quote:

Orijinalden alıntı: exomaniac

quote:

4yıl önce tanıştığım kızla zaman içerisinde pek çok yakın(kanka,kardeş vs) olmadan bi arkadaşlığımız oldu. 4ay önce bi deniyelim dedik 2hafta sürdü devam edicekti ama henüz hazır değildik. daha sonra aradan 2ay geçti ve yeniden teklif ettim bu sefer kabul etti.

Hiç uğraşma hocam o kızdan hayır gelmez sana seni daha mutlu edicek hatunlarla dolu etraf.

belki haklısın dostum bu saatten sonra bi hayır gelmicek ama öyle bi anda silip atamıyo insan unutamıyo.. ki seviyodum değer verdiğim bi kızdı. her erkeğin zamanında şu kızla cıksam yatsam etsem demişliği vardır ama inan beraber geçirdiğimiz zamanlarda bi kere bile aklımdan kötü niyetli bişey geçmedi hep üzülmemesi kırılmaması için dikkat ettim zamanla düzelir belki diye bi umut içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmslck -- 27 Mayıs 2011; 0:15:47 >
  • quote:

Sevse bırakmazdı...

Geri dönmesini bekleme.Bir gün geri dönmek isterse bu sefer sen onu geri çevir
  • quote:

Bana kalirsada hic ugrasma, hatta bu sekilde elde edersen ancak edersin, üstüne giderek sana olan ilgisi iyice dibe vurur. ya bu is bitti deyip umursama yada icindeki sevgi cok büyükse umursamadan elde etmeye calis.
  • @rüzgar81

dostum deniyorum ama yapamıyorum kendimi kısıtlayamıyorum içimden atasım var ama bi yandan da belki diyorum..

@efege
    dönmesini beklememem elimde değil ama dönerse kabullenmem o kadar kolay olmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmslck -- 27 Mayıs 2011; 0:21:42 >
  • Birşeyler yazayım. Yarın içimi dökerim...
  • quote:

@rüzgar81

dostum deniyorum ama yapamıyorum kendimi kısıtlayamıyorum içimden atasım var ama bi yandan da belki diyorum..

@efege

Kendini hiç bir zaman ezdirme.O sana dönmek istediğinde senin onu kabul etmen ilerde senden tekrar ayrılmayacağı anlamına gelmiyor.Konunun başlığında ben aslında ufak bir mesaj vermeye çalıştım."Ona hiçbir zaman güvenme" bu başlıkta ne demek istediğimi anlamışsındır Tabi yinede karar senin

• quote:

quote:

@rüzgar81

@efege

Kendini hiç bir zaman ezdirme.O sana dönmek istediğinde senin onu kabul etmen ilerde senden tekrar ayrılmayacağı anlamına gelmiyor.Konunun başlığında ben aslında ufak bir mesaj vermeye çalıştım."Ona hiçbir zaman güvenme" bu başlıkta ne demek istediğimi anlamışsındır Tabi yinede karar senin

belkide şuan hala sevdiğim için öyle düşünüyorum yani bi süre sonra soğudugumda gelse bile kabullenmem zaten cünkü o zaman bitmiştir
  • quote:

quote:

quote:

@rüzgar81

@efege

belkide şuan hala sevdiğim için öyle düşünüyorum yani bi süre sonra soğudugumda gelse bile kabullenmem zaten cünkü o zaman bitmiştir

çok doğru ya katılıyorum bende
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.