Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "O bensizligi sectiyse, ben onsuzluktan bir sey kaybetmem". (Nazim Hikmet)

Üstad cok güzel söylemis, aynen budur arkadaslar, baska türlü bu iletten kurtulmanin, aldatilmisligi atmanin, sinirine hakim olmanin, aklina her gece yattiginda ve her sabah kalktiginda takilan binlerce sorudan kurtulmanin tek yolu budur.

Kesip atacaksin eger sorularana cevap bulamiyorsan ve emin ol o insan kolay kolay mutlu olamaz seni sirtindan vurduysa, cünkü oda sirtindan vurulur.

Benim yasadigimin özeti biraz yukarda var zaten. Detaya girmedim cünkü artik kapatmaya calisiyorum bu konuyu tamamen, düsünmemeye calisiyorum, yeni zevkler almaya calisiyorum hayattan.

Mesela benim konuda beni dügün öncesi birakip bir baskasina gitti, duyuyorum cevremden ve ondan önemlisi beni bir kiz buldu, bu yeni cocuk benim exi aldatmis bu kizla. geldi bana iste ayiralim ikimizde sevdigimize kavusalim muhabbeti yapti, hic gelemem böyle coluk cocuk islerine. Noktayi koyun yol verin. Kisiliginizden ödün vermeyin ve ne kadar aci ceksenizde yine güclü ve sizin icinizin rahat olacagini hic unutmayin.

Sunuda unutmayin, o size illaki ulasacaktir ve bu pismanliginin (sizin gülümsediginiz an) en büyük göstergesidir.

Garantisini veriyorum %99 size ulasacaktir...

Ama artik o sizin umrunuzda olmayacaktir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 21 Mayıs 2011; 21:50:26 >
  • Hayatımda "o"ndan sonra sadece bir kişi oldu. Salaklığım yüzünden elimden uçup gitmişti o. 2 sene içinde resmen evrim geçirdim. İçime kapandım. Kendime hiç özen göstermedim. Şu anda geçen sene giydiğim kıyafetlere bakıyorum da nasıl insan içine çıkıyormuşum anlayamıyorum BUnları daha fazla deşmek istemiyorum o benim hatamdı çünkü. Asıl konumuz "güven"...

Neyse... "O" gittikten sonra bir ikincisi girdi hayatıma birkaç ay önce. Önce arkadaş gibiydik. Sonra benim hislerim değişmeye başladı. Daha sonra da onunkiler. Bir gece telefonda konuşurken "Bizim bu halimiz ne olacak?" dedi bana. Kızın duygularını anlayabiliyordum. Ben de ilk görüşmemizde sana bir sürprizim var o halde dedim. Ama o her şey bir an önce olsun istiyordu. O gece hislerimi döktüm ona. Rüya gibi 2 hafta geçirdim. Sonra kız birden soğumaya başladı benden. 3. haftanın sonlarına doğru bağlar iyice koptu. Bir gece, yine telefonda, sevdiğimi zannetmişim hatalıyım özür dilerim dedi. Ve o gün ayrıldık. Arkadaş kalmak üzere ayrıldık. Çok ağladım, çok üzüldüm ama ayrıldık... Aşk insanın gözünü kör edermiş derler ya, ben aşıkmışım hakikaten... Kızı öyle yüceltmişim ki gözümde, o kadar mükemmel görmüşüm ki onu kendime inanamıyorum...

Beni bırakıp eski erkek arkadaşına gitti. Ben ise salak gibi yaptıklarımı yazıyodum her gün, her gün halini hatrını soruyordum. Hiçbirine samimi cevap alamamışım, şu anda telefonumdaki mesajlara baktığımda anlıyorum bunları. Kız benden ayrıldığı hafta eski erkek arkadaşına döndü demiştim. 1 hafta içinde de, uğruna beni feda ettiği adamı bırakıp, aralarında duygusal olarak hiçbir bağ bulunmayan ama bir zaman "takıldığı"(kendisi öyle söylüyor) bir erkeğin evine "kalmaya" gitmiş. Sırf o eski erkek arkadaş onu kızdırdığı için. Tabi ki biz artık "arkadaş" olduğumuz için bunları bana anlatmakta da sakınca görmüyor kızımız Şimdi ise sağda solda gördüğü yakışıklı gençler için facebook'ta gönderiler yazıyor duvarına. Ben ise sadece bakmakla yetiniyorum. Bu kadar mıydın sevgin diye bakıyorum sadece... Ama arkadaş kalmaya da devam etmeyi planlıyorum. Onun bana yaptıklarının cezasını nasıl çekeceğini görmek istiyorum...

Aşk insanın gözünü kör edermiş derler demiştim ya hani, artık her şeyi görebiliyorum dostlar Ve asıl şimdi mutluyum...
  • Eline saglik efe cok guzel yazi olmus .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

"O bensizligi sectiyse, ben onsuzluktan bir sey kaybetmem". (Nazim Hikmet)

Üstad cok güzel söylemis, aynen budur arkadaslar, baska türlü bu iletten kurtulmanin, aldatilmisligi atmanin, sinirine hakim olmanin, aklina her gece yattiginda ve her sabah kalktiginda takilan binlerce sorudan kurtulmanin tek yolu budur.

Kesip atacaksin eger sorularana cevap bulamiyorsan ve emin ol o insan kolay kolay mutlu olamaz seni sirtindan vurduysa, cünkü oda sirtindan vurulur.

Benim yasadigimin özeti biraz yukarda var zaten. Detaya girmedim cünkü artik kapatmaya calisiyorum bu konuyu tamamen, düsünmemeye calisiyorum, yeni zevkler almaya calisiyorum hayattan.

Mesela benim konuda beni dügün öncesi birakip bir baskasina gitti, duyuyorum cevremden ve ondan önemlisi beni bir kiz buldu, bu yeni cocuk benim exi aldatmis bu kizla. geldi bana iste ayiralim ikimizde sevdigimize kavusalim muhabbeti yapti, hic gelemem böyle coluk cocuk islerine. Noktayi koyun yol verin. Kisiliginizden ödün vermeyin ve ne kadar aci ceksenizde yine güclü ve sizin icinizin rahat olacagini hic unutmayin.

Sunuda unutmayin, o size illaki ulasacaktir ve bu pismanliginin (sizin gülümsediginiz an) en büyük göstergesidir.

Garantisini veriyorum %99 size ulasacaktir...

Ama artik o sizin umrunuzda olmayacaktir ...

Katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 22 Mayıs 2011; 11:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Eline saglik efe cok guzel yazi olmus .

Sağol beğenmenize sevindim.Aslında bu konuyu açınca herkes dalga geçer falan diye düşünmüştüm fakat herkes ciddi ciddi bu konunun yanında oldular.Herkese teşekkür ederim.

2009 da açtığım bir konunun hala güncelliğini koruması güzel bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 23 Mayıs 2011; 8:52:22 >
  • Sokrat St 'nin Elveda isminde bir serisi var.Dinlenmesi gereken bir seri olduğunu düşünüyorum.Serilerin hepsinin toplamı bu videoda peş peşe çalıyor.İsteyen dinleyebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=Tr9C9MlnqJ8
  • Konu dışında bu konu duzgun kalmis sevindim.

Anlattiğim kiz facebook acmis sans eseri gordum. Apacinin biriyle beraber(galiba)

Cocuk duvarina seni seviyorum yazmis.
    Tekrar seni seviyorum canimdan cok bunu unutma falan demis (turkcesi mukemmeldi )

Komik geldi ama hic uzulmedim apaciye bakan birinden kurtulmusum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Konu dışında bu konu duzgun kalmis sevindim.

Anlattiğim kiz facebook acmis sans eseri gordum. Apacinin biriyle beraber(galiba)

Cocuk duvarina seni seviyorum yazmis.
    Tekrar seni seviyorum canimdan cok bunu unutma falan demis (turkcesi mukemmeldi )

Komik geldi ama hic uzulmedim apaciye bakan birinden kurtulmusum

İnsanların maskelerinin altındaki diğer yüzleride bu şekilde görmüş oluyoruz
  • Çok sıkıldım laf olsun,zaman geçsin diye kızlarla konusmaktan. Ya böyle sevceğim birini bulmak istiyorum. Yanındayken sıkılmayacağım,mutlu olcağım biri ama yook Aradığında bulunmuyor zaten, tam sen aramazsın istemezsin biri çıkar karşına hep.

Sevmiyorum yalnızlığı artık.

Buraya içimi dökeyim bari
  • quote:

Çok sıkıldım laf olsun,zaman geçsin diye kızlarla konusmaktan. Ya böyle sevceğim birini bulmak istiyorum. Yanındayken sıkılmayacağım,mutlu olcağım biri ama yook Aradığında bulunmuyor zaten, tam sen aramazsın istemezsin biri çıkar karşına hep.

Sevmiyorum yalnızlığı artık.

Buraya içimi dökeyim bari

Aşk tesadüfleri sever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii
    Arkadaslar simdi herkes terkedilme hikayelerini yazmis, peki terkedilmemek icin napicaz?
    Ben 17 yasindayim, cevremdeki herkes yakisikli oldugumu soyler, kimseye teklif etmedm ama kizlardan teklif aldim, ama hicbirine karsi bisey hissetmedigim icin kabul etmedim, fakat son 3 aydir okuldan bi kiza vuruldum, cok ugrastim ve kizla muhabbetim olmamasina ragmen tanistim, ve suan kizla cikiyoruz. Ben ilk defa bi kizi sevdigimi hissediyorum, kizda ilk defa biriyle cikiyor. Haliyle boyle olunca ben bazen abartiyorum kiza iltifatlar ediyorum, hediye fln aliyorum, biliyorum yanlis ama kizin o sevinci benide sevindiriyor.
    Ben terkedilmeyi ve bu kizi terketmeyi istemiyorum, ne yapmaliyim ?

Kızı şımartma. Alttan alayım, aman üzülmesin gibi seyler yapma sakın. Çok fazla ilgi gösterme bırak o ilgilensin senle.
  • O kız tek başına bir anlam ifade etmez ona o anlamı sen verirsin.Ayrıca hep dediğim gibi ,kadınlar 'anlamlandırılmaz' ancak idare edilir.Neticede kadın bu , bugün 3 der,yarın sıkılır 5 der,öteki gün sıkılır 7 der.Eğer sen kendi kendine -ulan bir öyle diyor bir böyle diyor,anlamadım gitti-diye kendini paralarsan kafayı yersin.Belli bir yere kadar kadınları umursamamak gerekir.Gerçekten söylüyorum bunları.Sevseniz bile çok umursamayın.Bazı kızlar sırf inat olsun diye beraber olur sizinle.Siz biraz soğuk davranırsınız ilk başta kız sizi inat yapar peşinizden koşar,siz gevşeyip sevgili olunca da çok uzun sürmez hevesini alır ayrılır.Ayrıca şunu hiçbir zaman unutmayın,kızlar bumerang gibidir.Kız size ayrılalım dediğinde ,ayrılırsanız delikanlı gibi, eğer sevgililik zamanlarında kıza gerçekten iyi davranmışsanız ve bunu hissettirmişseniz eninde sonunda kız tekrar size yavşar ,bu süreç ama 1 hafta sürer, ama 1 ay sürer, ama 5 yıl sürer ,mutlaka ama mutlaka sonunda tekrardan gelir size.Bunun garantisini verebilirim.Erkeğin yaptığı hatanın ilki, ayrılık zamanında sizin ona -Ben hep seni beklerim-imajını oluşturmaktır.Beklemiceksin arkadaşım hayatına devam ediceksin.Kız bilicek senin onsuz da devam edebildiğini.Ayrıca ağlasanız yıkılsanız da belli etmeyin,insanlar sizi üzgün görmesin,çelik gibi olun,bizler erkeğiz.Yaptığımız diğer büyük hata da ,kadının o tatli diline ,yumuşak bakışlarına aldanmaktır.Unutmayın ,cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir, demiş zamanında Nietzsche abimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

O kız tek başına bir anlam ifade etmez ona o anlamı sen verirsin.Ayrıca hep dediğim gibi ,kadınlar 'anlamlandırılmaz' ancak idare edilir.Neticede kadın bu , bugün 3 der,yarın sıkılır 5 der,öteki gün sıkılır 7 der.Eğer sen kendi kendine -ulan bir öyle diyor bir böyle diyor,anlamadım gitti-diye kendini paralarsan kafayı yersin.Belli bir yere kadar kadınları umursamamak gerekir.Gerçekten söylüyorum bunları.Sevseniz bile çok umursamayın.Bazı kızlar sırf inat olsun diye beraber olur sizinle.Siz biraz soğuk davranırsınız ilk başta kız sizi inat yapar peşinizden koşar,siz gevşeyip sevgili olunca da çok uzun sürmez hevesini alır ayrılır.Ayrıca şunu hiçbir zaman unutmayın,kızlar bumerang gibidir.Kız size ayrılalım dediğinde ,ayrılırsanız delikanlı gibi, eğer sevgililik zamanlarında kıza gerçekten iyi davranmışsanız ve bunu hissettirmişseniz eninde sonunda kız tekrar size yavşar ,bu süreç ama 1 hafta sürer, ama 1 ay sürer, ama 5 yıl sürer ,mutlaka ama mutlaka sonunda tekrardan gelir size.Bunun garantisini verebilirim.Erkeğin yaptığı hatanın ilki, ayrılık zamanında sizin ona -Ben hep seni beklerim-imajını oluşturmaktır.Beklemiceksin arkadaşım hayatına devam ediceksin.Kız bilicek senin onsuz da devam edebildiğini.Ayrıca ağlasanız yıkılsanız da belli etmeyin,insanlar sizi üzgün görmesin,çelik gibi olun,bizler erkeğiz.Yaptığımız diğer büyük hata da ,kadının o tatli diline ,yumuşak bakışlarına aldanmaktır.Unutmayın ,cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir, demiş zamanında Nietzsche abimiz.

Koyu belirttiğim yerler
  • ,cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir

Tuttum bunu
  • * kovalamaktan, aramaktan yorulduğumdan beri bulmayı öğrendim.

Ümit en son kötülüktür. Çünkü işkenceyi uzatır.

''insan, sonunda arzularını sever; arzuladıklarını değil!''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 23 Mayıs 2011; 0:24:51 >
  • quote:

* kovalamaktan, aramaktan yorulduğumdan beri bulmayı öğrendim.

Ümit en son kötülüktür. Çünkü işkenceyi uzatır.

''insan, sonunda arzularını sever; arzuladıklarını değil!''

Aynen.
  • Gece Yolcuları - Gökler Ağlıyorfacebook
    Gece Yolcuları - Gökler Ağlıyor
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150344695019657&oid=178502718866033&comments

Güzel bir şarkı...
  • Takipteyim, çok doğru şeyler söylenmiş, konuşulmuş...
  • Mutlaka dinlemelisiniz bunu

Sözler çok iyi...

Neden Beni Kendine Aşık Ettinfacebook
    Neden Beni Kendine Aşık Ettin
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150321683419657&oid=178502718866033&comments

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 23 Mayıs 2011; 22:56:08 >
  • Faydalı bir konu tecrübeleriniz bir çok kişiye yol gösterecektir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.