Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şarkı bu konuya iyi gider gibi

Gece Yolcuları - Gökler Ağlıyorfacebook
    Gece Yolcuları - Gökler Ağlıyor
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150344695019657&oid=178502718866033&comments

Caddeler karanlık caddeler ıpıslak
    Yalnız geçen ilk gecemde
    gökler ağlıyor gökler ağlıyor gökler ağlıyor

Gözlerim kızarmış gözlerim şişkin
    Sensiz geçen ilk gecemde

Birileri birşeyler söylesin
    Şu vefasız insanlara
    Nasıl nası nasıl nasıl nasıl katlanırım?
    Senin boşluğun büyük
    Yapayalnız bu dünyada
    Nasıl nasıl nasıl nasıl nasıl yaşarım?

Caddeler karanlık caddeler ıpıslak
    Yalnız geçen ilk gecemde
  • Madem damardan girdin buyrun
    http://www.izlesene.com/video/uc-hurel-bir-sevmek-bin-defa-olmek-demekmis/946750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 19 Mayıs 2011; 22:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

1.5 yıla yakın birlikte olduğum insan bugün karşı masadaki kızları kesmekle suçlayıp terketti.Şaka gibi değil mi?.İşin garip yanı orda 2 kız oturduğunun bile farkında değildim.Halada bir fikrim yok.Hakikatten güvenmeyeceksin kimseye.Olmayan birşey için bile ne kadar rahat bitsin diyebiliyorlar.

Bu işler böyle işte kardeş.Ne kadar seversen sev bir gün elbette terkedilirsin.Tabi kız belirli bir olgunluğa erişemediyse.

Ha bu arada son model bir araban varsa kızlar yanından ayrılmaz.Tip önemli değil.Money Talks(Para konuşur)...
  • Çivi çiviyi söker cuma bitti p.tesi yenisi ile başladım eskisini msnde engelledim faceden sildim eskiden gittiğim yerlere yenisi ile gittim ona davrandığımın 10da 1ni ancak davranmışdır kız gayet memnun sevinçli sürekli gülümsüyor bende rahatım kafamda rahat aradan 4 gün geçti eskisi mesaj attı pişmanım sen haklıydın hatamı anladım bir şans daha ver diyor bir ara hani beni seviyordun yeni başlangıçlarmı yaptın falan dedi

kimse için üzülmeye değmez kıymetini bilenle kıyamete kadar devam et, kıymetini bilmeyenin üstüne sifonu çek (atasözü gibi oldu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

burda herkes benim kafadan

Arkadaslar ben su an fazla detaya girmeyecegim ama 3 sene sonunda Eve kadar herseyi hazirladim, dünya masraf yaptim ve Dügüne 2 hafta kala benden ayrilip baskasiyla evlendi, 2-3 hafta evvelde dügün kasetlerini izledim...

Allahindan bulsun ondan iyisini elbet bulabilirim bunun farkindayim, insana koyan bu arkadan vurulma, en cok güvendiginin sana sirtini dönmesi, hic birsey yokmus gibi bir baskasina gidebilmesi.

Insan cok baglandimi bir Baba sevgisiyle yaklasiyor ve her baba gibi evladinin onu öyle birakip gitmeyecegini saniyor ama biraz para, biraz göz boyama herseyi degistirebiliyor...

kardeş senin durum çok kötü son durak filmi gibi olmuş senin sevgine layık olmayan seviyesiz ve para peşinde koşan ne istediğini bilmeyen birinden kurtulmuşsun ama kaderi değiştiremezsin aref bile değiştirmedi sen kimsin böyle büyük bir yanlıştan kurtuldum diye sevinme başına illaki kötü bişey gelecek ya windowsun çökecek ya power supply bozulacak

velhasıl kelam üzülmene değecek biri değil verilmiş sadakan varmış yat kalk dua et " hayatının alt üst olmasından korkma belki hayatının altı üstünden daha iyidir" demiş vatandaşın biri oldukça mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

burda herkes benim kafadan

Arkadaslar ben su an fazla detaya girmeyecegim ama 3 sene sonunda Eve kadar herseyi hazirladim, dünya masraf yaptim ve Dügüne 2 hafta kala benden ayrilip baskasiyla evlendi, 2-3 hafta evvelde dügün kasetlerini izledim...

Allahindan bulsun ondan iyisini elbet bulabilirim bunun farkindayim, insana koyan bu arkadan vurulma, en cok güvendiginin sana sirtini dönmesi, hic birsey yokmus gibi bir baskasina gidebilmesi.

Insan cok baglandimi bir Baba sevgisiyle yaklasiyor ve her baba gibi evladinin onu öyle birakip gitmeyecegini saniyor ama biraz para, biraz göz boyama herseyi degistirebiliyor...

kardeş senin durum çok kötü son durak filmi gibi olmuş senin sevgine layık olmayan seviyesiz ve para peşinde koşan ne istediğini bilmeyen birinden kurtulmuşsun ama kaderi değiştiremezsin aref bile değiştirmedi sen kimsin böyle büyük bir yanlıştan kurtuldum diye sevinme başına illaki kötü bişey gelecek ya windowsun çökecek ya power supply bozulacak

velhasıl kelam üzülmene değecek biri değil verilmiş sadakan varmış yat kalk dua et " hayatının alt üst olmasından korkma belki hayatının altı üstünden daha iyidir" demiş vatandaşın biri oldukça mantıklı

Aynen biraz atlatması zor bir durum, adamı katil yapar derler ya biraz öyle bir durum, cunku bütün ailen ve cevren bilir, davetiye dağıttığın herkes duymuştur bir sekilde. Tam konuyu kendi icinde kapamaya başlarsın birine denk gelirsin bir laf söyler ve hersey bastan baslar...

Keske Burdaki bazı arkadaslar gibi sadece 2-3 ay çıktığım bir kız yapmış olsaydı bunu...
  • Güzel konu, daha sonra okumak, içimi dökmek için mesajım bulunsun.
  • 5 ay önce ayrıldığım Bir kız arkadaşım vardı öyle değer verirdi ki bana asla terkedilmeyeceğimi düşünürdüm.Sen bırakmazsan ben hayatta bırakmam klişesi onda da vardı.Sırf onu terkedip gitmeyim diye Ailemle tanışmak istemişti ki tanıştı da.Her gün saatlerce konuşurduk.Bi mesaj çekerdi 5 dk sonra mesajına cevap verdiğimde tartışırdık sen napıyon derdi ?Çok kıskançtı facedeki kız arkadaşlarıma tahamül gösteremeyip silerdi,keza telefon rehberimdeki bayan arkadaşlarımın numarlarını da...Sırf bu yüzden defalarca kavga etmişizdir...Hem öğretmenlik yapıyorum hem de okuyorum.Bu sebeple birçok insan tanıyorum.Bi gün Öğretmenlik yaptığım okulun öğretmenler odasına geldi sırf kontrol etmek için.bayan hocaları dikkatlice süzdü,aklınca ayağınızı denk alın demeye çalıştı :)) Üniye gittiğim zman bütün kız arkadaşlarımla tanıştı onların yanında sarılıyor,öpüyor falan artık gerçekten bunlatıyordu beni...Hal böyle olunca diyordum ki bu bana kör kütük aşık asla terketmez...Ama noldu terkedildim işte...Sebep olarak Üni ye gittiğimden beri değiştiğimi söyledi.Kızlarla takılmamama rağmen kızlarla takıldığımı düşündü.Olmayan birşey için terkedip gitti.Tek yanlışım dön demek oldu ki tek pişmanlığımdır...Bu hayatta asla bir kıza güvenmem artık....Siz siz olun ödün vermeyin kendinizden.Ben kişiliğimi bile değiştirdim onun için...Ama o tek kalemde bitirdi ilişkimizi.Şuan arada bi aklıma geliyor üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

5 ay önce ayrıldığım Bir kız arkadaşım vardı öyle değer verirdi ki bana asla terkedilmeyeceğimi düşünürdüm.Sen bırakmazsan ben hayatta bırakmam klişesi onda da vardı.Sırf onu terkedip gitmeyim diye Ailemle tanışmak istemişti ki tanıştı da.Her gün saatlerce konuşurduk.Bi mesaj çekerdi 5 dk sonra mesajına cevap verdiğimde tartışırdık sen napıyon derdi ?Çok kıskançtı facedeki kız arkadaşlarıma tahamül gösteremeyip silerdi,keza telefon rehberimdeki bayan arkadaşlarımın numarlarını da...Sırf bu yüzden defalarca kavga etmişizdir...Hem öğretmenlik yapıyorum hem de okuyorum.Bu sebeple birçok insan tanıyorum.Bi gün Öğretmenlik yaptığım okulun öğretmenler odasına geldi sırf kontrol etmek için.bayan hocaları dikkatlice süzdü,aklınca ayağınızı denk alın demeye çalıştı :)) Üniye gittiğim zman bütün kız arkadaşlarımla tanıştı onların yanında sarılıyor,öpüyor falan artık gerçekten bunlatıyordu beni...Hal böyle olunca diyordum ki bu bana kör kütük aşık asla terketmez...Ama noldu terkedildim işte...Sebep olarak Üni ye gittiğimden beri değiştiğimi söyledi.Kızlarla takılmamama rağmen kızlarla takıldığımı düşündü.Olmayan birşey için terkedip gitti.Tek yanlışım dön demek oldu ki tek pişmanlığımdır...Bu hayatta asla bir kıza güvenmem artık....Siz siz olun ödün vermeyin kendinizden.Ben kişiliğimi bile değiştirdim onun için...Ama o tek kalemde bitirdi ilişkimizi.Şuan arada bi aklıma geliyor üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.

Aslında bütün kızlar böyle değildir.İstisnalar vardır tabikide ama bu dediğiniz durum herkesin başına geliyor.Neden böyle yaparlar bende bir anlam veremiyorum.

İlişki bence 3 evreden oluşur;
    Başta siz onu yüceltirsiniz,sonra o sizi yüceltir sonucunda biter.
  • Kardeş o kadar yaralıyımki seni ben çok iyi anlıyorum yazdığın her şeyde kelimesi kelimesine haklısın ve imzamı basarım.. Bende bir şeyler yazsam özeti bu olurdu bu konuda..
  • Arkadaslar simdi herkes terkedilme hikayelerini yazmis, peki terkedilmemek icin napicaz?
    Ben 17 yasindayim, cevremdeki herkes yakisikli oldugumu soyler, kimseye teklif etmedm ama kizlardan teklif aldim, ama hicbirine karsi bisey hissetmedigim icin kabul etmedim, fakat son 3 aydir okuldan bi kiza vuruldum, cok ugrastim ve kizla muhabbetim olmamasina ragmen tanistim, ve suan kizla cikiyoruz. Ben ilk defa bi kizi sevdigimi hissediyorum, kizda ilk defa biriyle cikiyor. Haliyle boyle olunca ben bazen abartiyorum kiza iltifatlar ediyorum, hediye fln aliyorum, biliyorum yanlis ama kizin o sevinci benide sevindiriyor.
    Ben terkedilmeyi ve bu kizi terketmeyi istemiyorum, ne yapmaliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 21 Mayıs 2011; 12:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

Arkadaslar simdi herkes terkedilme hikayelerini yazmis, peki terkedilmemek icin napicaz?
    Ben 17 yasindayim, cevremdeki herkes yakisikli oldugumu soyler, kimseye teklif etmedm ama kizlardan teklif aldim, ama hicbirine karsi bisey hissetmedigim icin kabul etmedim, fakat son 3 aydir okuldan bi kiza vuruldum, cok ugrastim ve kizla muhabbetim olmamasina ragmen tanistim, ve suan kizla cikiyoruz. Ben ilk defa bi kizi sevdigimi hissediyorum, kizda ilk defa biriyle cikiyor. Haliyle boyle olunca ben bazen abartiyorum kiza iltifatlar ediyorum, hediye fln aliyorum, biliyorum yanlis ama kizin o sevinci benide sevindiriyor.
    Ben terkedilmeyi ve bu kizi terketmeyi istemiyorum, ne yapmaliyim ?

Diyeceksin ki "beni aldatabilirsin"
  • nasil yani? sacma geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whakii

nasil yani? sacma geldi bana

Kızlar yeni arayışlara girdiğinde, ayrılır genelde sen onun için herşeyi yaparsın ama yinede terk eder kurtuluş yok.
    Karar verdim ben bundan sonra bir kızla çıkarsam ne mesajına ne facesine karışırım ne yaparsan yap diyecem. Mantıksız ama evet bunu yapıcam
  • Yaşı büyüdükçe olgunlaştığını düşünüp mutlaka bitirecektir.Fazla kasma kendini bu konuda.
  • Takipteyim. İlerde acı çekersem ilk buraya gelicem.
  • Çok çok çok güzel bir konu. Yorumların hepsi harika okurken gözüm ağrıdı bir süre sonra okumaya devam edicem.
  • takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Çok çok çok güzel bir konu. Yorumların hepsi harika okurken gözüm ağrıdı bir süre sonra okumaya devam edicem.

Biraz uzun bir konu oldu.Daha da yazacaklar olduğuna eminim.

Herkesin okumasını tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.