Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asu Maralman - Bağrı Yanık Dostlara
    http://www.youtube.com/watch?v=2MStVhgEoUw

http://www.youtube.com/watch?v=2fkhKf5MFjA
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

MFÖ 'nün zaten bu konulardaki her şarkısı iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 24 Mayıs 2011; 0:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege
    quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

MFÖ 'nün zaten bu konulardaki her şarkısı iyi

Var mi ya bu tur bildigin sarkilar kafa sisirmeyecek

Facebook'ta bir sarki gordum yine yazi bekleriz diye onu dinliyorum simdi de

Birazda queen dinleyeyim
  • Aklıma gelirse yazarım
  • aşırı sevgi hallerine gerek yok. gerektiği kadar değer ve kıymet ilişkileri ayakta tutmaya yetecektir. fazla ilgi insanı sıkar ve boğar. bu yüzden dozu iyi ayarlayın. asla taviz vermeyin.
  • "Akıllı kalmam zor, yüzün hayalimdeyken"

Ogün Şanlısoy - Bana bir sor
  • Mesajım bulunsun, cidden güzel bi konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

aşırı sevgi hallerine gerek yok. gerektiği kadar değer ve kıymet ilişkileri ayakta tutmaya yetecektir. fazla ilgi insanı sıkar ve boğar. bu yüzden dozu iyi ayarlayın. asla taviz vermeyin.

İnsan sevince dediğin gibi yapamıyor ki.O daha mutlu olsun,daha çok sevsin istiyor.Bunun sonucunda bazı şeylerin dozu kaçıyor...
  • GÜVENMEYECEKSİN HERKESE CEVABI ALDINIZ DAĞILA BİLİRSİNİZ

DAĞILIN DEDİK

YA GİDİN ARTIK DAHA NE CEVAP GÖRMEK İSTİYORSUNUZ ?
  • quote:

quote:

aşırı sevgi hallerine gerek yok. gerektiği kadar değer ve kıymet ilişkileri ayakta tutmaya yetecektir. fazla ilgi insanı sıkar ve boğar. bu yüzden dozu iyi ayarlayın. asla taviz vermeyin.

İnsan sevince dediğin gibi yapamıyor ki.O daha mutlu olsun,daha çok sevsin istiyor.Bunun sonucunda bazı şeylerin dozu kaçıyor...

Bir söz vardı bilirsin sonu şöyle bitiyor. " Kendini sevilmeye bırak " evet aynen böyle. o daha çok sevsin bağlansın diyerekten yapılan şımartmalar ters tepebiliyor. Şimdi bu dediğim doz olayını herkes ayarlayamaz. Ama senin benim gibi canı yanmış aşk acısı çekmiş insanlar şu saatten sonra temkinli davranacaklardır buna şüphem yok.
  • quote:

quote:

quote:

Bir söz vardı bilirsin sonu şöyle bitiyor. " Kendini sevilmeye bırak " evet aynen böyle. o daha çok sevsin bağlansın diyerekten yapılan şımartmalar ters tepebiliyor. Şimdi bu dediğim doz olayını herkes ayarlayamaz. Ama senin benim gibi canı yanmış aşk acısı çekmiş insanlar şu saatten sonra temkinli davranacaklardır buna şüphem yok.

Orası kesin
  • Esas bizim gibi acıyı çekmiş, sırtından vurulmuş insanlar kendini daha temkinli sanarken bence çabuk hata yapabiliyor çünkü aşık olup sevmek istiyor ve bu olunca derin bir oh çekip hersey bitti yeni askım sayesinde deyip tekrar mutluluğun icinde kayboluyor...

Ve sonra büyük ihtimalle sil bastan ...

Bir yasa kadar bu sekilde devam eder sürekli, 30a kadar ortalama. Ondan sonra genelde tesadüf ötürü iki tane kalbi cok kırılmış insan bir araya gelir, ilk asklarindaki sevgiyi ihtirası bulamasada huzurlu bir iliski yasar... Evlilik feşmekan derken .... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Esas bizim gibi acıyı çekmiş, sırtından vurulmuş insanlar kendini daha temkinli sanarken bence çabuk hata yapabiliyor çünkü aşık olup sevmek istiyor ve bu olunca derin bir oh çekip hersey bitti yeni askım sayesinde deyip tekrar mutluluğun icinde kayboluyor...

Ve sonra büyük ihtimalle sil bastan ...

Bir yasa kadar bu sekilde devam eder sürekli, 30a kadar ortalama. Ondan sonra genelde tesadüf ötürü iki tane kalbi cok kırılmış insan bir araya gelir, ilk asklarindaki sevgiyi ihtirası bulamasada huzurlu bir iliski yasar... Evlilik feşmekan derken .... :)

Katılıyorum söylediklerinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Hayatımda "o"ndan sonra sadece bir kişi oldu. Salaklığım yüzünden elimden uçup gitmişti o. 2 sene içinde resmen evrim geçirdim. İçime kapandım. Kendime hiç özen göstermedim. Şu anda geçen sene giydiğim kıyafetlere bakıyorum da nasıl insan içine çıkıyormuşum anlayamıyorum BUnları daha fazla deşmek istemiyorum o benim hatamdı çünkü. Asıl konumuz "güven"...

Neyse... "O" gittikten sonra bir ikincisi girdi hayatıma birkaç ay önce. Önce arkadaş gibiydik. Sonra benim hislerim değişmeye başladı. Daha sonra da onunkiler. Bir gece telefonda konuşurken "Bizim bu halimiz ne olacak?" dedi bana. Kızın duygularını anlayabiliyordum. Ben de ilk görüşmemizde sana bir sürprizim var o halde dedim. Ama o her şey bir an önce olsun istiyordu. O gece hislerimi döktüm ona. Rüya gibi 2 hafta geçirdim. Sonra kız birden soğumaya başladı benden. 3. haftanın sonlarına doğru bağlar iyice koptu. Bir gece, yine telefonda, sevdiğimi zannetmişim hatalıyım özür dilerim dedi. Ve o gün ayrıldık. Arkadaş kalmak üzere ayrıldık. Çok ağladım, çok üzüldüm ama ayrıldık... Aşk insanın gözünü kör edermiş derler ya, ben aşıkmışım hakikaten... Kızı öyle yüceltmişim ki gözümde, o kadar mükemmel görmüşüm ki onu kendime inanamıyorum...

Beni bırakıp eski erkek arkadaşına gitti. Ben ise salak gibi yaptıklarımı yazıyodum her gün, her gün halini hatrını soruyordum. Hiçbirine samimi cevap alamamışım, şu anda telefonumdaki mesajlara baktığımda anlıyorum bunları. Kız benden ayrıldığı hafta eski erkek arkadaşına döndü demiştim. 1 hafta içinde de, uğruna beni feda ettiği adamı bırakıp, aralarında duygusal olarak hiçbir bağ bulunmayan ama bir zaman "takıldığı"(kendisi öyle söylüyor) bir erkeğin evine "kalmaya" gitmiş. Sırf o eski erkek arkadaş onu kızdırdığı için. Tabi ki biz artık "arkadaş" olduğumuz için bunları bana anlatmakta da sakınca görmüyor kızımız Şimdi ise sağda solda gördüğü yakışıklı gençler için facebook'ta gönderiler yazıyor duvarına. Ben ise sadece bakmakla yetiniyoru Bu kadar mıydın sevgin diye bakıyorum sadece... Ama arkadaş kalmaya da devam etmeyi planlıyorum. Onun bana yaptıklarının cezasını nasıl çekeceğini görmek istiyorum...m.

Aşk insanın gözünü kör edermiş derler demiştim ya hani, artık her şeyi görebiliyorum dostlar Ve asıl şimdi mutluyum...
  • 2009 daki kaliteye bak birde şimdikine , forumu çürüttüler şerefsizim.
  • Bugün forumda bir aldatma konusuna denk geldim ve arkadaşın birisi bir söz yazmış oraya çok hoşuma gitti bende buraya yazayım istedim.

Söz aynen şöyle;

Bir papatyan vardır ama sen hep bi gülün olsun istersin.Gülü bulmak uğruna papatyanı terkerdersin.. .

Sonra gülünü bulamayınca papatyama geri döneyim dersin.Ama bilmezsin ki senin kıymetini bilemediğin papatyan, başkasının gülü olmuş.
  • Konu baya güzel, bana baya bir yol gösterdi teşekkürler dostlar tecrübeleriniz bu acı ceken kardeşinize ilham verdi
  • 2 gün önce 16 aylık ilişkim bitti. Beni, 1.5 sene önceki sevgilisi ile aldattı ve onunla yalnızca 1 ay çıkmışlardı. Unutmaya çalışıyorum. Çok zor bir durum. Kimsenin başına gelmez umarım. Bu yazıları önceden çok okurdum, ama "benimki yapmaz" derdim. Ama şimdi anlıyorum ki TV'deki oyuncular bile bu kadar iyi oynayamaz. Lanet olsun ki bunu şimdi anlıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 26 Mayıs 2011; 12:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

2 gün önce 16 aylık ilişkim bitti. Beni, 1.5 sene önceki sevgilisi ile aldattı ve onunla yalnıca 1 ay çıkmışlardı. Unutmaya çalışıyorum. Çok zor bir durum. Kimsenin başına gelmez umarım. Bu yazıları önceden çok okurdum, ama "benimki yapmaz" derdim. Çünkü şimdi anlıyorum ki TV'deki oyuncular bile bu kadar iyi oynayamaz. Lanet olsun ki bunu şimdi anlıyorum!

Koyu ile belirttiğim şeyi inan ki herkes böyle düşünüyor ama konu başlığında dediğim gibi.İnsan nefsi böyle bir şey.O konuda kimseye güvenmemek gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

2 gün önce 16 aylık ilişkim bitti. Beni, 1.5 sene önceki sevgilisi ile aldattı ve onunla yalnızca 1 ay çıkmışlardı. Unutmaya çalışıyorum. Çok zor bir durum. Kimsenin başına gelmez umarım. Bu yazıları önceden çok okurdum, ama "benimki yapmaz" derdim. Ama şimdi anlıyorum ki TV'deki oyuncular bile bu kadar iyi oynayamaz. Lanet olsun ki bunu şimdi anlıyorum!

Görmesek inanıcaz. Lan sende onu aldattın ya 1 ay. Hatta aynı gün başlamışsınız aldatmaya. Senin konu güzeldi ama tam film gibiydi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.