Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes hakketiği gibi yaşar siz elinizden geleni yaptıysanız ve gerçekten sevdiyseniz ve o ayrıldıysa, genelde yetmediğiniz için değilde gözü hep yükseklerde olduğu için, aldatırlar ve ayrıllırlar çok istisnadır yetersiz oldğunuz için ayrılması her ne kadar sıkıldım vb. yalan atsada kesinlikle hayatında birileri vardır genelde siz yedek oyuncu olursunuz çünkü 1 yıl ilişki bile epey uzun bir ilişkidir yetersiz biri olsanız bu kadar zaman sizinle olmaz. Yeni birisini bulduğunda bir bakmışsınız ki lütfen beni bırakma beni sev diyen kızımız ortalarda yok sonuç o kadar güvenirsinki ona ilk başta inanmassınızz şaşırırsınz. Zaman geçtikçe haber alamassın acın artar. Ama bu arada kızımız 2. 3. sevgilisini yapmıştır. Aklına bile gelmessiniz onun taki yere düşene kadar eğer gerçekten kişiliksizse tekrar size döner "yeni yeni yalanlarla" geri dönen kızı ASLA kabul etmeyin!
    Benim hayat felsefeme göre :) my name is earl'i izleyen varsada bilir zaten, ne yaparsan onu bulursun iyilik yap iyilik bul. Giden sizin için hayırlı değildir aşık olmak çok kolay, güven zor iş merak etmeyin çabuk aşık olcak birini bulursunuz. haa birde sorun ki sizden sonra mutlumu olucak o kız asla o erkek bu erkek derken yalama olucak 50 tane depresyon sonra! yaptıklarının karşılığı bu dünyada epey sertçe çıkar siz hiç merak etmeyin ilahi adalette yanlış olmuyor :) Kısacası nasıl yaşamak istiyorsanız herkesede öyle davranın her haltı yiyipde bakire kızda istemeyin tabiki. Biçtiğin kadarını toplarsın yaptığın kadarını ne ekersen onu biçersin yani

Haa bu arada yaşamayan bilemez derseniz bende 1 ay önce aldatıldım 1 yıllık bir ilişki bitti. Sırf can sıkıntısına biriyle çıkıyordum ama şu an ayrıldığım kızlada konuşuyordum o kızla çıkarken, 2 hafta sonra ayrıldım öyle pat diye, 2 hafta çıktık bu sürede bir kere öpmüştüm onu kullanmadım yani ilk defa çıkıyordum zaten çıkmak için çıktım denilebilir ama eminim acı çektirdim ona oda belki başkasına çektirdi ama bu oyunun parçası olduk işte ve şu an fazlasıyla yaşadım çetirdiğim acıları evlenmeyi düşündüğüm kızın boğaz muaynesi olduğunu duyunca kafayı yedim ben ona kıyamazkenn. Biraz dalga geçer gibi anlatıyorum ama unutmak zor iş hele böyle aldatılmak Her acının bir bedeli olmayabilir. Acılar size tecrübe kazandırır güzel olanın kıymetini bilmenizi sağlar fazla uzatmadan fight clup bir kaç sözle yazımı bitiriyorum.

[*Acı ve fedekarlık olmadan hiçbirşey yapamazsın.]
      [*Sahip oldukların,sonunda sana sahip olur.]
      [*Bırakın evrilelim; her şey düşeceği yere düşsün.]
      [*Sadece her şeyi kaybettikten sonra özgür kalabiliriz.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khorne -- 13 Mayıs 2011; 6:49:47 >

• şimdi forumda kızlardan yakınmalarda hep söylenenler:

- kızlar para düşkünüdür
    - kızların burnu havadadır
    - kızlara güvenilmez, aldatırlar
    - kızlarla kesinlikle samimi olmamak lazım, tepene çıkarlar
    - kızlar herzaman erkekleri kullanmaya çalışırlar

ama hepimiz biliyoruz ki onlarda erkekler hakkında tıpatıp ayne şeyleri düşünüyolar. peki kim haklı

bence bu kızdan erkeğe değil tamamen kişiden kişiye değişen bi durum. ama bazı kavramları istinasız herkes söylüyosa belki genellenebilir. örneğin şu sözü hayatımda gördüğüm bir kızla ilişki yaşamış her erkek söylüyo:

"kızı sever değer verir, insan yerine koyar, onu mutlu etmek için çabalarsan senin tepene çıkar, hayatı dar eder, süründürür. ama iplemezsen busefer de kuyruk gibi peşinden koşarlar" yani herhangi bir kızla (ciddi yada kısa süreli hiçfarketmez) ilişki yaşamış ve bu sözü söylemeyen bir erkek daha görmedim

bi arkadaşım var, yakışıklı ve sevecen biridir. espirili ve güleryüzlüdür, kolay kolay asla kızmaz, herneyse bi kıza aşık oldu senelerdir çıkıyolar ama kız çektirmediğini bırakmadı buna. aslında kız da ciddi düşünüyo ama biyandan da klasik kız tripleri ile sürekli kavga çıkarmaya çalışıyo. herneyse bizim arakdaş bunu hep alttan alır. geçen kız bunu aramış ve sen niye maço gibi değilsin demiş. nasıl yani demiş arkadaşım. biraz maço ol demiş kız, kızlar sever öyle, ara sıra maço olmak gerekir demiş arkadaş tam döve döve hayvanlar yola gelir diyecektim son anda tuttum kendimi diyo ya bu kızları anlamak gerçekten imkansız galiba bulmuşsun işte güler yüzlü espirili çocuğu bide maço ol diyon herneyse bunlar evlilik hazırlığı yapıyolar, bu yaz evlenecekler ama arkadaş hiç kızmayıp herşeyi alttan aldığından mıdır bilmem kız şimdiden tepesine çıkmış vaziyette, bakalım evlenince nolacak
  • 5 senedir forumdayım bu topiğe hiç rastlamadım dün hatundan ayrıldım bugün ilk sıralarda bu topic çıktı kim yapıyor bu oyunu söyleyin kızmıcam
  • Kimseye guvenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

5 senedir forumdayım bu topiğe hiç rastlamadım dün hatundan ayrıldım bugün ilk sıralarda bu topic çıktı kim yapıyor bu oyunu söyleyin kızmıcam

illuminati heryerde
    />
  • ben çok şanslıyım,ben çok şanslıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yıl Boyunca Hergün

ben çok şanslıyım,ben çok şanslıyım

neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Hah haa Güzel.. Bu duyguları ben de yaşamıştım...

Hatta evini roket atarla veya bulunduğu kıtayı Inter Continental Balistic Missile'la yok etmeyi falan düşünmüştüm..
    Öyle bir sinir verir adama.. Ama bu olayı gençken yaşarsanız olgunlaştırır. Kızlar konusunda en güzel tecrübeyi
    almış olursunuz çünkü...

Sonra bu hatun kişi 3 yıl sonra facebook gibi bir yerden eklemeye çalışır.. O an aslında ona dair hiç bir his hissetmediğinizi
    görürsünüz, basarsınız engelle tuşuna gider..
    Zamanında keşke yeniden birleşsek diye hayal ettiğiniz hatunun sizinle yeniden iletişim kurma çabasını tek bir mouse tuşu
    ile bitirirsiniz. O kadar kolay olur.. Sonra da internette araştırdığınız makaleyi bulur okumaya (işinize) devam edersiniz..

Bu arada ilginçtir geçen 3 ay içinde geçmişte bir şekilde takıldığım 4 hatun aynı şeyi yapmaya çalıştı. Bastım hepsine engelle
    tuşunu.. Zamanında aklınız nerdeydi yavrucuklarım? Ben uçuşa çoktan geçtim...

En güzel enstantanelerden biri de geçmişte çok sıkı ilişki içinde bulunduğunuz ve ikisiyle de sorunlu ayrıldığınız
    iki ayrı hatunun tesadüfen arkadaş olduğunu görmenizdir. Yanlarından geçerken içinizden gülüp geçersiniz..
    (Az sonra senin arkandan konuşmaya başladıktan sonra ilginç bir şok yaşayacaklarını bilirsiniz..)

Neyse... Hatunların bir yerini kaldırmayın yeter.
    Biraz arabesk ve apaçi tarzı olacak ama söyleyeyim: 3 kuruş etmeyen hatuna 5 kuruşluk değer verirseniz 1 kuruşa sizi satar,
    haberiniz olsun... Sizin gerçekten eşiniz olmaya değer kişiyi nasıl olsa bulursunuz, sorun onu görmektir..
    Bunun için biraz büyümek gerekir..

Super Optik Masküler Dondurucu gibi bir şey mi ? Bu arada yazına katılmıyorum özellikle büyümek bölümüne yani son cümlene.Büyümek neye göre kime göre büyümek?
  • kapat aç düzelir
  • mesajım bulunsun güzel konu
  • Bizim Türk Milletinin kız yetiştirme tarzından dolayı bir sorun var ortada. herkes kızlıkla kafayı bozmuş, kızlar kendilerini birşey sanar çok büyüktür kızlıkları, erkekler heryerde erkektir yiğidin malı ortadadır, kız evin sultanıdır, bunları atalarımız demiş, abicim bir insan kendin kafasına geleni yapıyorsa en baştan kaybeder, sen kimseyi miklemiyorsan her zaman kendi bildiğine gideceksen beni böyle sev diyorsa tamamdır kes hesabını, bu çektiğin sıkıntıyıda geç otur pes at kafan dağılsın hayvan gibi şut at küfür et yeter, geçer herşey, sevmek çözüm değil insan olmak saygı duymak çözümdür, şu an çok ağır küfür ediyorum bıktım ha valla abicim bu kızın tribinden aklıma geldikçe deli oluyorum, bak birşey dersin seni takmaz kendi bildiğine gider, o sana birşey der sonra laf illa ki istediği gibi olacaksındır, bir yanlışın olsun bir daha olmasın der, sen onu seversin üzülmesin istersin, çok sevdiğim bir abim geçen dedi ki " Oğlum kızlar böyle yapar takma kafana sen işini gör gönder gitsin kızların diline kanma kandırırlar hemen" bende dedim ki tecrübeliyiz abi, neresi tecrübe be, adam " benim 3 tane nişanlım oldu kız arkadaşlarımı sorma " dedi, şimdi evli çocuklu ama adam o kadar çok seçim yapmış ki daha en baştan kaybetmek istememiş, helal olsun adam akıllı davranmış, şu an çok sinirliyim yani abi çünkü bir kıza değerinden fazla davranmıcan hele üzülmemesi için hiç, sonra ağlarlar falan takma abicim emin ol kafanı dağıt işini gör bitir.
  • Rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

Konu dışı çok ciddiydi hemde hayal edemediyiniz kadar.Bakınız konu açılma tarihi 2009Daha önceleri bu forumu tabıdığım günler..
    Konuyu favorilerime aldım.Deneyimler konuşuyor.Hatta bu konuyu ana konu yapacaksın sabitleyeceksin yoruma kapalı olacak.

Gerçektende insanların deneyimlerini bu konu altında ciddi bir şekilde paylaşmaları bundan sonraki diğer arkadaşlara da çok güzel ders oluyor
  • o gitti gideli ciddi manada bir ilişkim olmadı.
    tarih 2007 (Üniversiteyi kazanıp gittikten 1 ay sonra terk etti.) not : 2 senelik bir ilişkiydi.

o yıllar sonra geri geldi bulunduğum şehre.. (şöyle demiş kardeşimi arayıp seneler sonra)
    -Meduzz neder bilmem ama görüşebilirmiyiz onunla?
    tarih 2011

ve küçük iskender geldi aklıma..

"Tecavüzden sonra "Zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse, gidişinin ardından aylar sonra arayıp "Nasılsın ?" diye sorman da o kadar abesti işte..
    Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..
    Tut ki mutluyum.. Tut ki yıkıldım Sana ne!...(Küçük İskender) "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 24 Mayıs 2011; 0:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

o gitti gideli ciddi manada bir ilişkim olmadı.
    tarih 2007 (Üniversiteyi kazanıp gittikten 1 ay sonra terk etti.) not : 2 senelik bir ilişkiydi.

o yıllar sonra geri geldi bulunduğum şehre staj yapmaya.. (şöyle demiş kardeşimi arayıp seneler sonra)
    -merhaba ben staj için geldim 1 hafta buralardayım. Meduzz neder bilmem ama görüşebilirmiyiz onunla?
    tarih 2011

"Tecavüzden sonra "Zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse, gidişinin ardından aylar sonra arayıp "Nasılsın ?" diye sorman da o kadar abesti işte..
    Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..

Küçük İskender zaten bu konuda çok oturaklı sözler ortaya atan birisi.Bu sözüde cuk oturmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Hiçbir kız için üzülmeye değmez.. Dünyada 3 milyar kız var , 1 kıza niye üzüleyim ?

Farklı bir bakış açısı tabi

3 milyar kız onun yerini tutar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

o gitti gideli ciddi manada bir ilişkim olmadı.

o yıllar sonra geri geldi bulunduğum şehre staj yapmaya.. (şöyle demiş kardeşimi arayıp seneler sonra)
    -merhaba ben staj için geldim 1 hafta buralardayım. Meduzz neder bilmem ama görüşebilirmiyiz onunla?
    tarih 2011

Küçük İskender zaten bu konuda çok oturaklı sözler ortaya atan birisi.Bu sözüde cuk oturmuş.

Kim demiş ki, en büyük aşklar nefretle başlar diye, Benim en büyük nefretim bir aşkla başladı.
    Cidden iyiymiş konu başına yazmak lazım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Hah haa Güzel.. Bu duyguları ben de yaşamıştım...

Hatta evini roket atarla veya bulunduğu kıtayı Inter Continental Balistic Missile'la yok etmeyi falan düşünmüştüm..
    Öyle bir sinir verir adama.. Ama bu olayı gençken yaşarsanız olgunlaştırır. Kızlar konusunda en güzel tecrübeyi
    almış olursunuz çünkü...

Sonra bu hatun kişi 3 yıl sonra facebook gibi bir yerden eklemeye çalışır.. O an aslında ona dair hiç bir his hissetmediğinizi
    görürsünüz, basarsınız engelle tuşuna gider..
    Zamanında keşke yeniden birleşsek diye hayal ettiğiniz hatunun sizinle yeniden iletişim kurma çabasını tek bir mouse tuşu
    ile bitirirsiniz. O kadar kolay olur.. Sonra da internette araştırdığınız makaleyi bulur okumaya (işinize) devam edersiniz..

Bu arada ilginçtir geçen 3 ay içinde geçmişte bir şekilde takıldığım 4 hatun aynı şeyi yapmaya çalıştı. Bastım hepsine engelle
    tuşunu.. Zamanında aklınız nerdeydi yavrucuklarım? Ben uçuşa çoktan geçtim...

En güzel enstantanelerden biri de geçmişte çok sıkı ilişki içinde bulunduğunuz ve ikisiyle de sorunlu ayrıldığınız
    iki ayrı hatunun tesadüfen arkadaş olduğunu görmenizdir. Yanlarından geçerken içinizden gülüp geçersiniz..
    (Az sonra senin arkandan konuşmaya başladıktan sonra ilginç bir şok yaşayacaklarını bilirsiniz..)

Neyse... Hatunların bir yerini kaldırmayın yeter.
    Biraz arabesk ve apaçi tarzı olacak ama söyleyeyim: 3 kuruş etmeyen hatuna 5 kuruşluk değer verirseniz 1 kuruşa sizi satar,
    haberiniz olsun... Sizin gerçekten eşiniz olmaya değer kişiyi nasıl olsa bulursunuz, sorun onu görmektir..
    Bunun için biraz büyümek gerekir..

Doğru söyledin Cruzz zaten tecrübeler olmazsa ilerleyemeyiz. İnsan acı tecrübeler yaşadıkça büyüdüğünün farkına varıyor :)
  • Konuya mesaj atıp deneyimlerini paylaşan arkadaşların hepsine sonsuz teşekkürler.Bu konu kapanıp gitmesin.Lütfen konuyu silmeyin.Sildirtmeyin.LÜTFEN.
  • millet çok dertliymiş bende kendimi bu konuda yalnız hissediyodum biz şimdi morçatımı olduk yada dhçatıda olabilir

Klasik laflar vardır

Kaçan kovalanır : Doğru
    Sen üstüne gittikçe naz yapar işim var ayaklarına yatar senin gerçekten işin olur 10 dakikada bir arar özledim aşkım der ama asıl amacı seni kontrol etmektir

Hakettiğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin ya kendini : Doğru
    Sıradan bir kız olduğu halde sendeki aşk onu dünyanın en güzel kızı olarak görmene sebep olur zırt pırt ararsın özlersin hediye alırsın salya sümük kendinden geçer onun peşinden koşarsın bir an o moddan çıkıp 3. şahıs gözüyle kendini görsen şuursuz ve salak davranışlarda olduğunu anlarsın, o kadar ilgi ve alakadan sonra kızda havaya girer madem ben böyle mükemmelim bu armutla ne işim var diye düşünür kendini sidikli kız modundan çıkartıp beren saat moduna geçer

Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir : Doğru
    Arkadaş grubunda sessiz sakin hatta diğer kızlarca ezik olur senin yalama olmuş kalbin gider ona vurulur ilginin aşkın arkadaşlığın kralını yaşatırsın evinden 10 metre ötesini görmemiştir tüm dünyayı ayaklarının altına serersin sen sigarasız yada aç dolaşır onu hediyelere boğarsın ama o hala sümsük ve ezik kızdır bu tavırlarının altına kesin bana kayacak sonrada bırakıcak, ucuza gitmek yok düşüncesine sahiptir kıymetini bilmez

Beyaz atlı prensi arama seyise kalırsın,şansını fazla zorlama ata yalvarırsın : Doğru
    Senin ilginden aşkından ve sürekli peşinden koşan tavırlarından sonra kız tam şarj prenses moduna girmiştir artık seni beğenmez önder sav gibi olmuşsundur sen başa çıkarırsın ama o seni sepetler istemez sonra en iyisini bulcam gazıyla apaçhinin birine sarar o biraz kullanır gönderir bu zaten bana göre değildi der yenileri dener, süt kadar saf ve katkısız eski sevgiliniz her denemede daha yoğunlaşır önce kaymak olur, sonra labne, az yağlı beyaz, orta yağlı beyaz tam yağlı beyaz , taze kaşar ve eski kaşar en sonunda küflenir daha kimse almaz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.