Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konunun başındaki olay zamanında benim de başıma gelmişti. duygularını anlıyorum, birden bire yalnız kalıyorsun, her gün gördüğün kişi artık olmuyor, boğulacak gibi oluyorsun ve kendini küçük düşürüp dön diye yalvarabiliyorsun.

ben de ilişkilerimde hep hata yapan biriyim. şöyle ki; bunaltma huyum var. sevdiğim bir şeyin üstüne çok gidiyorum. beni terkeden sevgilimi geç de olsa haklı buldum o yüzden, gerçekten haklıydı, onunla yaşadığım 2 yılı şimdi düşünüyorum da, ben olsam bu kadar dayanamazdım benim gibi birine, çok iyi ders oldu.

o ilişkimi unuttuktan, atlattıktan 2 yıl sonra hiç kimseyle çıkmayacağım derken fikirlerini çok sevdiğim biri çıktı karşıma, kendini hiç beğenmiş biri değil ve onu beğendiğimi söyleyince bile inanmıyor. neyse işte, kimi zaman çok güzel gitti, kimi zaman kötü, 4-5 defa ayrıldık barıştık. şimdi tekrar beraberiz ama kendisi sürekli benim hangi kızlarla görüştüğümün peşindeyken bir başkasıyla görüşüyormuş. bana dediği 'yalnızdım ve sen yoktun, sığınacak biri aradım, amacım sadece arkadaşlıktı' dedi, afettim. ama konuştuğu kişi sevgili olma yolundaki tüm adımları atmış, neyse işte bi daha konuşmayacağım telefonumdan falan sileceğim dese de bu bana çok koydu, şu an hala beraberiz ama nedense hep soğuk davranıyor, gönlümü alacağı yerde hala gereksiz triplere girip kalbimi kırabiliyor. iki güzel söz söylemiyor ve bunu hep moralim bozuk yapmacıklık yapamam diye geçiştiriyor. insan sevdiğim derken nasıl yapmacık olur yahu? cidden anlamıyorum. eskiden her dakika aramamı isterdi ama şimdi tık yok, arayınca da konuşmuyorsun kapatalım falan diyor. ayrıca ayrıldığımız anlarda hep mutlu, benle olduğunda böyle oluyor, seni seviyorum seni çok seviyorum dese de o eski tadı alamıyorum, ne bileyim, olanlardan sonra. acaba o herif bunda bi etki bıraktı mı, ben onla konuşmasını engelleyince bana karşı mı tavır aldı diye kendimi yiyorum. keşke insanlar birinin kendilerini ne kadar sevdiğini görebilse, başka bi şey diyemiyorum.

iyi içimi döktüm bende he, kaç yılın acısı, bu ilişkimde yürümezse zaten kız mız düşünmem artık ki bu işlere hep 'boş iş' gözüyle bakan biriydim, neyse.
  • Aynı şey erkekler için de geçerli. İster kabul edin, ister etmeyin.
  • Herşeyi oluşuna bırakın.Kasmayın sizi sevmiyorsa,bırakın gitsin.En fazla 1 ay ağlayıp sızlarsınız.Yeni birisi gelir hayatınıza,daha çok seversiniz.
  • güzel yazmışsın
  • Ah be kardeş aynı.

Belki bu konuda yorumum vardır hemde öyle şey olmaz gibisinden bir yorum. Hatırlıyorum sanki buraya yazdığımı, şuan yazdıklarının her noktasına pixeline hak veriyorum.
  • Buraya uzun bir yazı yazmak isterdim ama tam 7 aydır burada aşk acımı paylasıyorum toplasan 5 sayfalık konu çıkar.

Kısa ve Öz yazıcam o yüzden.

Genelleme yapmayalım. Bunu ben de zamanında çok yaptım. Kızlar öyledir,kızlar böyledir. O kadar yanlıs ki. Kaç tane kız tanıyoruz hayatımızda ? 5-10 kisiyle çıktık diye genelleme yapmamız dogru mu ? Atıyorum benim eskiden anlasamadıgım bir sevgilimle bu forumdan birisi çok iyi anlasıp evlenecek. Olabilir yani bunlar,olacak seyler.

Yeni bir ilişki,yeni bir kız,yeni tavırlar,yeni bir msjlasma sekli,yeni bir ses,farklı bir his,farklı bir duydu ve sonunda aynı acı.

Bazı efsaneler var ki şöyle;

''Kızlar kovalamayı sever''.

Bana göre yanlıs bir düsünce. 10 kızla çıkın ve her birine serseri gibi davranın sonra da tekmeyi vurun. 5 kız sizin pesinizden kosacaktır,diger 5 kız ise size lanet okuyup depresyona girecektir.

''Seven M.kilir M.ken Sevilir''

Siz simdi buna da dogru dersiniz. 20-21 Yasındakilere soruyorum hayatınızda çıktıgınız kaç kızla sevistiniz. Sıfırdır. 10 kızdan en az 5'i hala bakir ve öyle de kalmayı düsünüyolar emin olun. Siz sürekli gece dısarlarda,barlarda takılırsanız genelde o...pu tipli kızlar karsılasırsınız tabi.

''Fazla deger verme,sevgini belli etme''

Simdi söyle ki; Eger sevmezsen sorun yok. Ama seversen de sevgini sonuna kadar belli et. Düsünsene ne kaybedersin ? Kız seni bırakıp gitse en azından elimden geleni yaptım diyebilirsin. Etrafta zaten yeterince apaçi,serseri,fırlama tip yok mu ? Sen farklı ol iste. Sessiz,agırbaslı,kültürlü,ama asosyal olmayan bir tip ol. Ya dabirisi sana dese ki '' Abi sen sürekli kaç,sevgini belli etme,kızlar kovalamayı sever''. Sen hemen yarın gidip böyle davranabilir misin ? O iliski sonrasında üzülmeyen,bir kıza baglanmayan tipler bundan 10 yıl önce de aynıydılar. Ama bundan bi 10 yıl sonra onların devri bitecek. Kızlar genelde o tiplerle evlenmezler. Aşk karın doyumuyor arkadas. İşssiz,güçsüz,okumamıs birini ben de eşim olarak kabul etmem.

Nasıl ki biz erkeklerin hoslandıgı kız tipi farklıysa onların da farklıdır. Kimisi esmer sever kimisi sarı kimi sakallı sever kimi bebekyüzlü.

Her kıza genelleme yapmayın bence. En azından ''Bununla olmadı'' deyin.

Sevin,sevginizi belli edin,ama baglanmayın. Baglanacagınız tek sey aileniz ve ileri zamandaki eşiniz,çocularınız,işiniz olsun.

Ben baglandım ve 7-8 aydır bu m.kun sıkıntısını çekiyorum. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum size.

AŞK Acısı çekenelere diyebilecegim tek sey;

Alısırsın anam,Alısırsın canım,Alısırsın,Bal gibi de alısacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 23 Ocak 2011; 6:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgnr

Arkadaşım öncelikle sen kaybetmekten korkmıycaksın o sadece herhangi bir insan onu değerli kılan sensin. Ananın karnından onunla doğmadığına göre ihtiyacın yok demektir. İhtiyacın olsa doğa onu yanında eşantiyon verirdi merak etme. Topla kendini yenisini daha iyisini bulmak gibi bir şans doğdu şimdi sana işte ne güzel :D

Oha süper cevaptı
  • bu konunun ilk açıldığı günü hatırlıyorum..
    o gün yazmamıştım konuya..yazmamamın da bir sebebi vardı aslında,o vardı hayatımda,iyiydi her şey,yazıya inanmak istememiştim.hani insan der ya hadi lan bizde olmaz öyle şey..oldu hemde alası oldu...olduktan sonra anladık yazılanları,ama iş işten geçmişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolie B

Aynı şey erkekler için de geçerli. İster kabul edin, ister etmeyin.

Kızlar kadar olamaz. Onlar kadar nankör, vefasız, gaddar olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bu konunun ilk açıldığı günü hatırlıyorum..
    o gün yazmamıştım konuya..yazmamamın da bir sebebi vardı aslında,o vardı hayatımda,iyiydi her şey,yazıya inanmak istememiştim.hani insan der ya hadi lan bizde olmaz öyle şey..oldu hemde alası oldu...olduktan sonra anladık yazılanları,ama iş işten geçmişti..

İnsan başıma gelmez diyor ama dönüp dolaşıp herkesin başına geliyor
  • Destur edindiğim bir çin atasözü vardır... TANRI KADINLARA GÜVENSEYDİ ONLARA ZAR TAKMAZDI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The KeL

Destur edindiğim bir çin atasözü vardır... TANRI KADINLARA GÜVENSEYDİ ONLARA ZAR TAKMAZDI.

Söz baya iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bu konunun ilk açıldığı günü hatırlıyorum..

İnsan başıma gelmez diyor ama dönüp dolaşıp herkesin başına geliyor

Ben de konuyu hatırlıyorum o zaman da ilişkim sürüyordu şimdi de sürüyor ama yazılanlara katılıyorum ne olur ne olmaz sağı solu belli olmaz kadınların
  • Efemi kim üzmüş ya vay kızlar vay ayrıca efe gibi yakışıklısını nerden bulacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Efemi kim üzmüş ya vay kızlar vay ayrıca efe gibi yakışıklısını nerden bulacaklar

Konu eski konu da yinede herkesin başına gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Bir kıza hiç bir zaman güvenmemek lazım.Çok seversin,aşıksındır,bırakmayacak sanarsın ama gün gelir seni bırakır..Belkide çok mutlu olacağını düşünürsün ama zararlı çıkarsın.Çünkü geride sadece geçirdiğin güzel vakitler kalır.Kızlar o kadar nankördürlerdir ki.Kimse bilemez ilerde ne yapacaklarını.Bırakmam der,Sen beni bırakmadıkça..Ama bu söyledikleri yalandır..Kocaman bir yalan.Güvenmemek lazım.Güvenirsen üzülürsün.Bağlanmamak gerekir,Bağlanırsan acı çekersin.İçin kan ağlar bıraktığında.Geride sadece hatıraların kalır.Onlara baktıkça eski günlerin aklına gelir,yaşadığın onca şey,paylaştığın yüzlerce dakika gelir aklına.Ama sadece aklına gelir...Tekrar geri getiremezsin o zamanları çünkü kızlar nankördür.Geri dönmezler,dönemezler..Karşısındakinin onu ne kadar çok sevdiğini bile bile geri dönmezler.Çünkü her zaman karşılarını yenisinin çıkacağını düşünürler.Bu düşünceyi benimserler.Ama bilmezler ne kadar saf olduklarını.Bir yakışıklıya kanıverirler.Bırakırlar kendilerini ona.Kaybederler hayatta onları sayılır kişi yapan benliklerini,kimliklerini..İsimleri farklı anılmaya başlar bundan sonra.Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar..
    29/09/2009

Harf harf hepsini yaşadım hepsini ama hepsini.Tüm kızların genel olarak profilini çizdim artık.Bunların hepsi ama hepsi aynı.Varmı şöyle farklı olanı,varmıdır acep he varmıdır ? Geçenlerde bi yorum dikkatimi çekti. ( Şu paylaşım sitelerinde ) Herkes bi topun peşinde koşuyor diye.Birini kasdetmişler.Bakıyorumda bunu söyleyende bi topun peşinde koşmuşluğu var.Yani ne söylediklerine asla bakmayacaksın.Delikanlı laf sıralıyorlar.Uygulamaya gelince hani nerede ? bi insanın sevgisine saplantı denilir bu ne kadar üzücü buuu.ben saplantılıyım heee öylemi vaaaaybeeee.Vaylar ki ne vay.Vizdan azabı çekmemek için kendine çıkar yol bulmuş,hemde iyi yol bulmuş. YETER LAN YETER karı kız konularına girmemek hatırlamamak istiyorum.O içimdeki sesi kısamıyorum.o içimdeki ses varya senin ........... Bıktım BIKTIM
  • tam aşık oldum konuyu gördüm zaten ben zor güvenen biriyim yandım :S
  • Hah haa Güzel.. Bu duyguları ben de yaşamıştım...

Hatta evini roket atarla veya bulunduğu kıtayı Inter Continental Balistic Missile'la yok etmeyi falan düşünmüştüm..
    Öyle bir sinir verir adama.. Ama bu olayı gençken yaşarsanız olgunlaştırır. Kızlar konusunda en güzel tecrübeyi
    almış olursunuz çünkü...

Sonra bu hatun kişi 3 yıl sonra facebook gibi bir yerden eklemeye çalışır.. O an aslında ona dair hiç bir his hissetmediğinizi
    görürsünüz, basarsınız engelle tuşuna gider..
    Zamanında keşke yeniden birleşsek diye hayal ettiğiniz hatunun sizinle yeniden iletişim kurma çabasını tek bir mouse tuşu
    ile bitirirsiniz. O kadar kolay olur.. Sonra da internette araştırdığınız makaleyi bulur okumaya (işinize) devam edersiniz..

Bu arada ilginçtir geçen 3 ay içinde geçmişte bir şekilde takıldığım 4 hatun aynı şeyi yapmaya çalıştı. Bastım hepsine engelle
    tuşunu.. Zamanında aklınız nerdeydi yavrucuklarım? Ben uçuşa çoktan geçtim...

En güzel enstantanelerden biri de geçmişte çok sıkı ilişki içinde bulunduğunuz ve ikisiyle de sorunlu ayrıldığınız
    iki ayrı hatunun tesadüfen arkadaş olduğunu görmenizdir. Yanlarından geçerken içinizden gülüp geçersiniz..
    (Az sonra senin arkandan konuşmaya başladıktan sonra ilginç bir şok yaşayacaklarını bilirsiniz..)

Neyse... Hatunların bir yerini kaldırmayın yeter.
    Biraz arabesk ve apaçi tarzı olacak ama söyleyeyim: 3 kuruş etmeyen hatuna 5 kuruşluk değer verirseniz 1 kuruşa sizi satar,
    haberiniz olsun... Sizin gerçekten eşiniz olmaya değer kişiyi nasıl olsa bulursunuz, sorun onu görmektir..
    Bunun için biraz büyümek gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 13 Mayıs 2011; 2:39:41 >
  • Konu dışının bu kadar ciddi yorumlarla dolacağını hiç zannetmezdim.Sonumuz hayrola bakalım
  • Konu dışı çok ciddiydi hemde hayal edemediyiniz kadar.Bakınız konu açılma tarihi 2009Daha önceleri bu forumu tabıdığım günler..
    Konuyu favorilerime aldım.Deneyimler konuşuyor.Hatta bu konuyu ana konu yapacaksın sabitleyeceksin yoruma kapalı olacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.