Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek ilişkim oldu hala devam ediyor.. Mantık evliliği derler ya bizimkide öyle birşey birbirimizden ayrıyız ama konuşurken ikimizde birbirimizi mutlu ettiğimiz için hala birlikteyiz.. Aileler istemiyor , maddi özgürlüğümüz yok kıza kapım sana açık buyur gel diyemiyorsun.. Ailede biraz eski zihniyet olduğu için karşıda çıkamıyorsun..

Aşk nedir , sevgili nedir diye soruyorsun kendine.. Bazen cinsellik bazen kalbini dolduran bazende yanında gezdiğin kişi olarak anlatıyorsun kendine. Ama sevgilin olunca herşey değişiyor öyle bir bağlanıyorsun ki o kişiye düşündüklerini sevgilin ile düşünemiyorsun... Lise aşkları 1 , 2 ay belki 1 sene çıkıyorsun ikinizde birbirinize sevdiğinizi söylüyorsunuz bazen erkek seni sevmiyorum bazende kız seni sevmiyorum diyor hani teklif ederken seviyordun..

Ne desek boş bence en önemlisi aşkın maddi özgürlüğü yada özgür iseniz gelmesi.. Ben kızın yanına gitmek istiyorum ailem istemediği için gidemiyorum. Maddi özgürlüğüm olsa ailemin bana yaptıklarınıda düşünür belki çeker giderdim..

Şu lise bir hayırlısıyla bitseydi.. Şu sınav bir yaklaşsaydı diyorum artık çünkü kızı ailem istemiyor ama ben istiyorum olursa onunla hayatı yaşayacak benim

Ne yazdığımı bende bilmiyorum parça parça düşüncelerimi yazdım işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Tek ilişkim oldu hala devam ediyor.. Mantık evliliği derler ya bizimkide öyle birşey birbirimizden ayrıyız ama konuşurken ikimizde birbirimizi mutlu ettiğimiz için hala birlikteyiz.. Aileler istemiyor , maddi özgürlüğümüz yok kıza kapım sana açık buyur gel diyemiyorsun.. Ailede biraz eski zihniyet olduğu için karşıda çıkamıyorsun..

Aşk nedir , sevgili nedir diye soruyorsun kendine.. Bazen cinsellik bazen kalbini dolduran bazende yanında gezdiğin kişi olarak anlatıyorsun kendine. Ama sevgilin olunca herşey değişiyor öyle bir bağlanıyorsun ki o kişiye düşündüklerini sevgilin ile düşünemiyorsun... Lise aşkları 1 , 2 ay belki 1 sene çıkıyorsun ikinizde birbirinize sevdiğinizi söylüyorsunuz bazen erkek seni sevmiyorum bazende kız seni sevmiyorum diyor hani teklif ederken seviyordun..

Ne desek boş bence en önemlisi aşkın maddi özgürlüğü yada özgür iseniz gelmesi.. Ben kızın yanına gitmek istiyorum ailem istemediği için gidemiyorum. Maddi özgürlüğüm olsa ailemin bana yaptıklarınıda düşünür belki çeker giderdim..

Şu lise bir hayırlısıyla bitseydi.. Şu sınav bir yaklaşsaydı diyorum artık çünkü kızı ailem istemiyor ama ben istiyorum olursa onunla hayatı yaşayacak benim

Ne yazdığımı bende bilmiyorum parça parça düşüncelerimi yazdım işte

Duygularını çok güzel anlatmışsın ama ;

bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    "o olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
    demeyeceksin işte.
    yaşarsın çünkü.
    öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    çok sevmeyeceksin mesela. o daha az severse kırılırsın.

ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    senin onu sevdiğinden.
    çok sevmezsen, çok acımazsın.
    çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    senin değillermiş gibi davranacaksın.
    hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
    korkmazsın.
    onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    paldır küldür yürüyebileceksin.
    ille de bir şeyleri sahipleneceksen,
    çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    gökyüzünü sahipleneceksin,
    güneşi, ayı, yıldızları...
    mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    "o benim." diyeceksin.
    mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
    mesela gökkuşağı senin olacak.
    ille de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
    olacaksın.
    mesela turuncuya, yada pembeye.
    ya da cennete ait olacaksın.
    çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın.
    hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, hem
    de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    ilişik yaşayacaksın. ucundan tutarak...

can yücel

Bende unutamam diyordum unuttum bileArtık o benim için önemsiz
  • Tamda benim konu açtığım gün bu konuyu görmem iyi oldu...

edit: önceki sayfalarda kızlık meselesi çok büyütülmüş bence.
    şimdi iki örnek vericem hangisini seçiceğinize siz karar verin bana hak vereceğinizi biliyorum
    1-Bir kız her gün başka erkekle gününü gün ediyor.Kimseyi sevmiyor insanların duygularıyla oynuyor.Birlikte olmak dışında her türlü haltı yiyor.
    2-Bir kız masumca birini çok seviyor.Seviyeli biri ilişkisi boyunca aradaki mesafeyi koruyor.Yıllar sonra çift birbirine sonsuz güvendikten sonra bir defa birlikte oluyor sonrada bilindik hikaye biri birini yarı yolda bırakıyor.

siz olsanız hangisini seçerdiniz.

edit2:bütün kızlar bu iki örnekten biri olucak diye birşey yok tabi gönül isterki ikinci örnekteki kızın ilk i siz olun evlenin mutlu mesut yaşayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 12 Kasım 2009; 0:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Tamda benim konu açtığım gün bu konuyu görmem iyi oldu...

İnsan kendine ders çıkartıyor burda arkadaşların paylaştığı anılarla.Bunlara deneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Kızlar da erkekler için aynısını düşünüyor.

Yani gerçek olan şu ; bu devirde kimseye güvenme

Maalesef çok doğru.
  • Bağlanmayın sakın... Şimdi yazmak istemiyorum pek ama bi ara keyfim yerinde olduğunda bende duygularımı yazıcam. Ama diyeceğim odur ki bağlanmayın sakın üzülen siz olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilpa

Bağlanmayın sakın... Şimdi yazmak istemiyorum pek ama bi ara keyfim yerinde olduğunda bende duygularımı yazıcam. Ama diyeceğim odur ki bağlanmayın sakın üzülen siz olursunuz

Bağlanmamak en iyisi gerçekten.Ama bağlanmamayı başarmakta kolay değil
  • Dünyanın en zengin adamı ol.en romantık adam ol.Herseyin olsun.Gene bir bahane bulup ayrılır bunlar :D
    En kötü ihtimal sıkıldım der atar :D
  • Arkadaslar benim de hoslandigim bi kiz vardi club ta tanismistim evine filan birakmistik.... O gunden sonra boyle yaklasik 1 ay filan takildik dostca... arkadaslarla filan clublara filan gittik nargileye filan... Bayagi samimi olmustuk... Bugun bana mesaj atti aksam napiyorsunuz diye dedim bi planim yok ne yapmak istersin... Bilmem dedi siz disari cikiyorsanizi bizde katilabilir miyiz dedi bi kiz arkadasiyla tamam dedim aldim bunlari neyse nargileye gittik...

Havadan sudan konusurken ciktigi birisi oldugunu ogrendim... Cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor su an tekno tarzi muzikler dinliyorum ki daha da kotulestirmesin... Ne bileyim biseyler hissetmeye baslatmistim tatli sirin kizdi...

Bundan sonra heralde boyle arkadas olarak takilmaya devam edecegim.... Bilmiyorum sonum ne olacak ama her gecen gun daha da cok dusunur oldum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

Kubilay yaptığı kendini birşey zannetmeye çalışmak.En basitinden genelleme yapmadan bu tip kızlar Gossip Girl gibi dizileri izliyorlar.Yada ne bileyim arkadaşları arasında muhabbetler yapıyorlar.Olay 'ilişkiyi ben başlatırım ben bitiririm erkekler nedir ki, bak o da güzelliğimin tuzağına düştü-Yaşasın egom' şeklindedir.Ve arkadaşları arasında bak ben bu çocukla çıkıp iki günde bıraktım diye hem kendilerine hem de arkadaşlarına kişiliksiz bir şekilde hava atarlar.Böyle kişilerin tanımı size ait.

Haklısın sonuna kadar.

tanım yapiyim ...pu

Doğru tespit Ama bu tür kızlar genelde aile eğitimin tam olarak almamış yada hiç alamamış kişiler oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Kız olayları piyango gibidir bana göre.Genelde kaybederiz.Mesela abim şehir dışında yaşayan bir kızla 4 yıl ilişki yaşadı.Onun için elinden geleni yaptı ve sürekli okadar masraf edip ziyaret edip durdu.Hatta ailesi ile bile olay ok dir denildi.Taki 4'ncü sene sonunda kız başkasıyla evlenene kadar hemde anında.Böyle olaylar yaşanınca insan birini sevebileceğine yada güvenebileceğine emin olamıyor.Mesela şuan benim 6 aylık bir ilişkim var.Herşey çok güzel gidiyor ama sürekli hiçbirşey kesin değil demesi beni herşeyden soğutuyor.Evlenene kadar kesin değil sözü kızların kaçış yolu olmuş gibi.
    E peki evlenmeyi nasıl kararlaştıracaksın deyince tıkanıp kalıyor.Ne yapsam bilemiyorum.
    Geçmiş olsun arkadaşım umarım yaşadıklarını yaşamam.

Benimde 6.5 aylık bir ilişkim var çok kavga ettik cok ayrılma noktasına geldik ama sevgilim hep bana diyor eğer benimle gercekten evlenmeyi düşünmüyorsan ayrılalım hatta defalarca yemin ettiriyor ciddi olduguma dair. Neyse bigün gene msj atmış evlencez cocugumuzun adını şu koycaz balayına şuraya gitcez falan. Bnde artık kıllandım yani dedim acaba kız değilde kendini bana yamamayamı çalışıyor falan. Ama soramadım. Bu sefer aklımda hep bir soru işareti hep soru işareti. 1 hafta söylemedim içimde kaldı. Ama beynim çatlıcak yani. Bigün parka çağırdım orda suratına söyledim ama pat diye yüzüne söylenmez tabi. ''İnsanlar her zaman hata yapabilir bu hataları onların hayatınıda etkileyebilir ama o hatalar gecmiste kalmıştır falan bir sürü lafdan snra eski sevgilinle yada ondan öncekinle birşey yaşamadın demi dedim. Ne gibi? dedi. Cinsel anlamda dedim.Tabiki hayır dedi. Bnde nasıl inanayım dedim.Off yalanmı söylüyorum ya dedi. Blki söylemiyorsun ama benim aklımda hep bir soru işareti kalıyor dedim. Napabilirim dedi nasıl inandırayım sana ya su sölediğin inanmıyorum dedigin seye bak off dedi. Bnde hastaneye gitcez dedim. Hayır hastaneye falan gidemem oha dedi. Gitcez dedim. Gitmicez dedi. Gitcez gitmicez derken. Bnde bitti bu kadar dedim bn gercekten kız olmayan birini istemiyorum dedim. Oda tamam bitsin ama ben kızım buna inan sadece bana güven dedi(tabi ben bu güven laflarını eski kız arkadaslarımdanda duydugun icin artık bi güven kalmamıştı) güvenemiyorum dedim gittim. Yolda teli kapattım. Ertesi gün açtıgımda teli 5 tane msj atmış. Tamam istedigin yere gitcez yeterki bana inan snra istersen gene terket diye. En son msjındada hattı kırmıssın sanırım kendine iyi bak ßß yazmıştı. Bnde oda kırdı sandı yüregime iniyordu.Msj attım bi baktım iletim raporu geldi o an düsündümde hayatımda hic o kadar mtlu olmamıştım sanırım ertesi gnde hastanenin kapısına kadar gittik(özel hastane) bn dedim güveniyorum demekki buraya kadar geldin gir desem muayenede olcan diye gerek yok artık dedim.. Ama gittik oturduk parka madem kızsın tamam inanıyorum ama neden o gün gitmicem diye tutturup bni dahada tedirgin ettin diye sordugumda tek kelime utandım ve ilk defa böle bişey icin hastaneye gitcegim icin cekindim dedi.

Açıkcası kızlar çok garip..

Kızada hak vermek lazım koaly degil yani bunu için hastaneye gitmek...

quote:

Orijinalden alıntı: alpello

yani şimdi napıyoruz????

kızlara yüz verip yüzüstü bırakıyoruz

arasıra umutlandırıyoruz

sonra ?

Onlar sana aynısını yapınca forumda üzüntünü paylaşıyorsunda sen onlar ayapınca onlar üzülmeyecekmi yani ?
    Bence tam anlamı ile başlamadan kızı iyice analiz etmek lazım, hareketleri huyları bunları tam o larak kavrayıp emin olunca ciddi düşünmeli yoksa hep hüsran, evlenincede ayrılırsın cocuğunda varsa onun hayatınıda mahvedersin cocuk var ayrılmayalım diye yabancı insanlar gibi bir evin içinde yaşamaya mecburda kalabilirsin...

Bakire lik olayına gelince...
    Bir kız sizi çok sever belki kontrolsüzce olur belki isteyerek ama beraber olursanız sonrda ayrılırsanız o kız ilerde başka biri ile tanışmayacakmı evlenmeyecekmi ? Belkide sevdiği adam sırf daha once baskası ile birlikte oldu diye onu bırakacak (ki bence haklı...)
    Yani başınıza gelmesini istemediğiniz şeyleri sizde yapmayın sahip çıkın uçkurunuza...

Berber bir abimiz vardı sevdi evlendi, evlendiği gece eşinin bakire olmadığını öğrendi ve kızı babasını evine bıraktı...Boşandı filan, 2-3 ay dükkanı açmadı sabah akşam içti adam... Zamanında birinin ahını almıştım şimdi başıma geldi diyede bize dert yandıydı...

Ha birde benden bir öneri ; "Kendinize dış görünüş-kültür-maddi durum olarak uzak (yukarı-aşağı) kişilerle bu tür bir ilişki kurmamanızı öneririm çünkü sonuçta ya siz yada diğer taraf üzülür..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Ah be kardeşlerim ah be canlarım hepinizin (daha doğrusu çoğunuzun) yaşı 19-20-21 civarı yani hayat yolununda aşk yolununda başındasınız sevmek bağlanmak çok gereksiz bu yaşlarda.Tabi insan duygularına engel olamaz,sevmek aşk mantığın dışında şeyler gönül işi yani ancak çoğunuzun önünde askerlik-üniversite vs. gibi uzun bir yol var belki sevdiğiniz insanında eğitim-üniversite gibi hayalleri var dolayısıyla onlarıda fazla suçlamayın,örneğin üniversitede ayrı şehirlere düşerseniz kimse kimseyi 4 yıl 5 yıl beklemez beklememeli saçma.Kızlar ilk andan itibaren çok gereksiz biçimde evlilik hayalleri kurar,çoluk çocuk hayalleri kurar daha o genç yaşlarda,sevdiğini zannediyordur aslında ama yıllar geçtikçe yaşı oturdukça gerçekleri görür sevginin aşık olmanın yuva kurmanın daha ciddi daha önemli şeyler olduğunu anlar.Kızlar ilginç varlıklar bir anları diğer anlarına uymaz ancak yaşayan bilir.

Bir kız arkadaşım vardı deli dolu candan samimi yapmacık olmaktan uzak içi dışı bir..Birgün buluştuk sinemaya gittik yedik içtik gezdik eğlendik vs.akşam eve dönüyorduk arabayla sarıldı bana seviyorum vs. görseniz çifte kumrular misali,her çalan şarkıda bu şarkı senin olsun bu şarkıda benim olsun diyordu.Yolu yarıladık birden bana sarılmışken doğruldu ciddi bir tavır takındı sanki mesafeli olması gereken iki yabancıymışız gibi durup dururken somurtmaya başladı sustu.Ne sorsam yok birşey diyor,bedenen yanımda ama ruhen yok fazla üstelemedim evine bıraktım bende eve geldim.İçim içimi yedi biliyorum MSN'de olduğunu açtım MSN'i normalde beni görünce titreşimler,öpücükler çiçekler böcekler ama nerdeee yokmuşum gibi davrandı bende dayanamadım "ne oluyor" dedim ve tek kelime etti "ayrılalım"...

Neden ne oldu daha 1 saat evvel çok mutluyduk demedim diyemedim hiçbirşey sormadım sadece "peki" dedim.Sana hayatta mutluluklar dilerim,inşallah herşey gönlüne göre olur ve tek bir şey rica ettim,eğer bir başkası girerse hayatına,bana söyle birisi var de seni hayatımın her noktasından silicem dedim ve kapattım MSN'i ama MSN'den de facebook'tanda silmedim...6-7 ay geçti birisi var demedi diyemedi çünkü biliyorum ki hala birisi yok,hala birisine ait değil ama ne acıdır ki banada ait değil.

Kısacası abi dost arkadaş tavsiyesi benden (bende öyle uzman falan değilim sadece hayattan kazık yiyenlerden birisiyim) aşık olup bağlanacağınız kişi evleneceğiniz kişi olsun ve yaşınız oturmadan okul-askerlik-iş-güç bunları halletmeden aşık falanda olmayın gününüzü gün edin hayat kısa şaka gibi...

Ne demişler "tecrübe hayatta yediğin kazıkların bileşkesidir"

Çok uzun zamandır canım yanıyor... Arkadaşım, senin yaşadıklarının aynısını yaşadım..

Şimdi o yeni sevgilisi ile eminim, beni hatırlamıyordur bile... Ben ise her gün onu düşünüyorum.. Hep aklımda........
    Yeni bir ilişkiye de başlayamıyorum, karşımdaki kızı üzerim, canını yakarım diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 20 Kasım 2009; 12:04:45 >
  • Türkiyede kızlar için seçenek çok avrupada öyle kişileri elle iterler 20 25 yaşından sonra insan sağlam ilişki ister türk kızları hiçmi değişmez arkadaş ya 15 16 yşndaki tripleri bıraksınlar artık yok elektrik alamadım bu oldu şu oldu snra erkekler çok kötü derler ee öyle düşünen bi kızlada tek yabilecek cinsel ilşkiye girmek şimdi bu var türkiyede abaza çok normal halli b kız rahatca istediği erkekle çıkar ama biz ünlü olmadıkça çıkmaz seçenek çok mesela çoğu kız beraber oldugu erkeği aslında yedee koyar çünkü başka erkeklerde var ben buna beyin namusssuzluğu diyiyorum yani beynen bekaretin bozulması artık karakterlerinin toruması lazım laf yap bunu ya cool takın ya biriyle berabersen her durumda yanında olmalı askere giderisn aldatır senden iyisni görünce koynuna girer rus kızı hiç değilse harbi nataşası diyiyor arkadaş ben buyum buyum buyum beğenirsen al bi çıktıgımız zaman bilmiyoruzki namussuzmı şereflimi orosbumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

quote:

Orijinalden alıntı: umurahmet3

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: veysel_7

tam benım konum acılmıs 1-2 seyde ben yazayım..

belkı forumdan benım yazdıklarımı bılenler vardır ...7 yıllık ılskım vardı delicesine seviyoduk..gecen yıl ıkımızde unıyı kazandık farklı yerlerı ..gittiği ılk gun aradı bitti dedi nedensız sözsüz herseyi ustume yıkıp gitti...tam 8 ay durmadan içtim kendımı yedım bıtırdım..olan hep bana oldu.

size tek bi önerim var gözünüzü seviyim BAĞLANMAYIN....

hep bu tur sıırler okurdum benımkı yapmaz benı bırrakmaz derdim bana öyle bi acı verdiki vebali ne olursa olsun Allahın en sevmediği kulu dahi olsam biliyomki bu onun yanına kalmaz ondan çıkar elbet..

kimseyi kendinizden çok sevmeyin şuan benım bırını sevmem mumkun değil artık kımseye güvenım kalmadı artık ınsan oldugumdan şüphe duyuyom bazen duydusuzlaştım içim köreldi ....

YAPMAYIN ETMEYİN SAKIN BAĞLANMAYIN ....

O kız da benimkinin bana yaptığını yapmış.Abi uzun süren bir ilişkiyi neden bırakırlar anlamıyorum.Onlara gereğinden fazla değer verdiğimiz için mi?

evet, fazla sıkboğaz ettiğinden bırakıyor. iyice analiz ettikten sonra fark edeceksin hatanı.
    kızın kendine ait tek bir dakikası olmamış şu mesajından anladığım kadarıyla.
    ilk ilişkinse bu hataya düşmen çok normal, ama ilkinden sonra hala yapıyorsan
    iyice analiz et hatalarını ve yoluna bak sen de

dostum olurmu kızın kendıne ait tek dk olmamıs böyle bi bahane olamaz gittigi gibi aramamaya basladı olayın ıc yuzunu bılmıyosun it gibi içtim yaptıkları yuzunden üstelik o benı sıkbogaz edıyodu ama 7 koca yıl ben asla onu terketmeyi düşünmedım..

gittigi gün facesıne bi zibidiyle cekılmıs 10 larca sarmas dolas resım ekledı gelde dayan gelde ıcme gelde saoguma hayattan...

ne duygu kaldı ne başka bişi ...

• Kızlar aşık olamaz,Sevemez bir erkeğin onu sevdiği kadar,Bağlanamaz hiç bir zaman...
  • Bağlanmadan da aşk olur mu yaw
  • Kızın yeni bir ilişkisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 23 Aralık 2009; 19:23:53 >
  • Bu gün çok değer verdiğim bir arkadaşımla kavga ettik. Bir kalemde sildi tabiri caizse...Hiç kimseye güvenmemek lazım. Erkek, kız fark etmiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 23 Aralık 2009; 19:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bu gün çok değer verdiğim bir arkadaşımla kavga ettik. Bir kalemde sildi tabiri caizse...Hiç kimseye güvenmemek lazım. Erkek, kız fark etmiyor....

Sadece arkadaşda değil.Onca şey paylaştığın sevgilin bile silebiliyor...
  • Konu güzel mesajım bulunsun biara katılırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.