Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veysel_7

tam benım konum acılmıs 1-2 seyde ben yazayım..

belkı forumdan benım yazdıklarımı bılenler vardır ...7 yıllık ılskım vardı delicesine seviyoduk..gecen yıl ıkımızde unıyı kazandık farklı yerlerı ..gittiği ılk gun aradı bitti dedi nedensız sözsüz herseyi ustume yıkıp gitti...tam 8 ay durmadan içtim kendımı yedım bıtırdım..olan hep bana oldu.

size tek bi önerim var gözünüzü seviyim BAĞLANMAYIN....

hep bu tur sıırler okurdum benımkı yapmaz benı bırrakmaz derdim bana öyle bi acı verdiki vebali ne olursa olsun Allahın en sevmediği kulu dahi olsam biliyomki bu onun yanına kalmaz ondan çıkar elbet..

kimseyi kendinizden çok sevmeyin şuan benım bırını sevmem mumkun değil artık kımseye güvenım kalmadı artık ınsan oldugumdan şüphe duyuyom bazen duydusuzlaştım içim köreldi ....

YAPMAYIN ETMEYİN SAKIN BAĞLANMAYIN ....

O kız da benimkinin bana yaptığını yapmış.Abi uzun süren bir ilişkiyi neden bırakırlar anlamıyorum.Onlara gereğinden fazla değer verdiğimiz için mi?
  • Bu Kızlar nankör ya
  • Bu problemler hep kızları tanımamaktan kaynaklanıyor. Siz nankör diyebilirsiniz. Onlarsa bu yaptıklarına başka bir tanım getirir. Nankörler, öyleler, böyleler demeden, olduğu gibi kabul edeceksiniz mecburen. Kızlar böyledir diyin.

Bakın yukarda bir bayan arkadaşımız ne demiş? Kızlarda erkekler için aynısını düşünüyor demiş. Allah aşkına söyleyin, sizi delice seven şişko bir kızı mı, yoksa 90-60-90 bir kızı mı seçersiniz?

İnsanların olgunluğa ulaşması 30'lu yaşlara kadar sürebilir. Olgun insan için Gönüle güzel gelen, göze hoş gelir. Olgunlaşmamış birisi için Göze güzel gelen, gönüle hoş gelir. Bu durumda olgunluğa ulaşmamış insanların daha yakışıklı, daha güzel insanların peşinden koşması normal.

10 kişilik grup içinde 1 kişi güzelse, diğer 9 kişinin, bu güzel insanın peşinden koşması normaldir. Zamanla bu 1 kişinin değerini yükseltecektir. Bu güzel kişi kendini olduğundan daha değerli sandığından, insanları kullanma, üzme, tersleme hakkını kendinde görecektir. Çünkü 9 kişi, güzel olan tek kişiyi elde etme uğruna kullanılmalarına, üzülmelerine, terslenmelerine izin verecektir.

Sonuçta toplumdaki kızların ve erkeklerin %20'si güzel desek. Geri kalan %80 lik kısım bu %20'lik kısmı aşk ve sevgi uğruna pohpohlayacak, bu %20'lik kısımda daha da havalanacaktır. Herkes daha güzeli seçtiğinden bu %20'lik kısımın genelde kendi içinde eşleşeceği bellidir. Geriye ise %20'lik kısmın gazabına uğramış %80'lik bir çoğunluk kalıyor. Belki Evrim Teorisinde geçen Doğal Seçilim mekanizmasının üstümüzdeki bir lanetidir bu. Herkesin birbiri ile aynı yakışıklılıkta, aynı güzellikte, huy olarakta birbirine uygun olan bir grupta böyle terkedilme problemlerinin olacağını düşünmüyorum.

Fakat bunun sebebi tutucu Türk adetleri bence. Sonuçta hem kızlarımız hem erkeklerimiz 20'li yaşlara kadar pek karşı cinsle münasebet edemediğinden (cinsellik değil sadece sevgililiği kastediyorum) karşı cinsi tanımada çok geç kalıyor. Bu yüzden ya ilişkiyi yürütmede problem yaşıyorlar, ya terkedilme sonrası çok büyük yıkımlar geçiriyorlar, ya da evlilikleri filmlerde, romanlarda anlatılan ilişkilerden çok uzak kalıyor. Yurtdışında ki gençlerin böyle sorunları, problemleri olduğunu sanmıyorum.

Ha ben çok mu biliyorum. Aslında ben de yeni yeni öğreniyorum bu işleri. İlk ilişkimi 3 yıl önce yaşamaya başladım. Ayrılıklar oldu, kavgalar oldu. Biraz da asosyal olduğumdan, yeterli ortamlar oluşturamadığımdan acısını hep çektim. Deneyip yanılacak, konuşup, deneyimleyip öğrenecek kişiler yoktu etrafımda. Gördüklerimi yorumladım, kendimce çıkarımlarda bulundum. Bunları da burada paylaşıp, daha doğrusunu bulmak için çabalıyorum.

Yaşınız 25'ten küçükse çok fazla bağlanmadan, karşı cinsi anlamaya çalışın. Deneyimlerinizi arttırın. Evliliğinize yatırım yapın. Yaşınız 25 üstü olduğunda çok işinize yarayacak bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 30 Eylül 2009; 20:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Bu problemler hep kızları tanımamaktan kaynaklanıyor. Siz nankör diyebilirsiniz. Onlarsa bu yaptıklarına başka bir tanım getirir. Nankörler, öyleler, böyleler demeden, olduğu gibi kabul edeceksiniz mecburen. Kızlar böyledir diyin.

Bakın yukarda bir bayan arkadaşımız ne demiş? Kızlarda erkekler için aynısını düşünüyor demiş. Allah aşkına söyleyin, sizi delice seven şişko bir kızı mı, yoksa 90-60-90 bir kızı mı seçersiniz?

İnsanların olgunluğa ulaşması 30'lu yaşlara kadar sürebilir. Olgun insan için Gönüle güzel gelen, göze hoş gelir. Olgunlaşmamış birisi için Göze güzel gelen, gönüle hoş gelir. Bu durumda olgunluğa ulaşmamış insanların daha yakışıklı, daha güzel insanların peşinden koşması normal.

10 kişilik grup içinde 1 kişi güzelse, diğer 9 kişinin, bu güzel insanın peşinden koşması normaldir. Zamanla bu 1 kişinin değerini yükseltecektir. Bu güzel kişi kendini olduğundan daha değerli sandığından, insanları kullanma, üzme, tersleme hakkını kendinde görecektir. Çünkü 9 kişi, güzel olan tek kişiyi elde etme uğruna kullanılmalarına, üzülmelerine, terslenmelerine izin verecektir.

Sonuçta toplumdaki kızların ve erkeklerin %20'si güzel desek. Geri kalan %80 lik kısım bu %20'lik kısmı aşk ve sevgi uğruna pohpohlayacak, bu %20'lik kısımda daha da havalanacaktır. Herkes daha güzeli seçtiğinden bu %20'lik kısımın genelde kendi içinde eşleşeceği bellidir. Geriye ise %20'lik kısmın gazabına uğramış %80'lik bir çoğunluk kalıyor. Belki Evrim Teorisinde geçen Doğal Seçilim mekanizmasının üstümüzdeki bir lanetidir bu. Herkesin birbiri ile aynı yakışıklılıkta, aynı güzellikte, huy olarakta birbirine uygun olan bir grupta böyle terkedilme problemlerinin olacağını düşünmüyorum.

Fakat bunun sebebi tutucu Türk adetleri bence. Sonuçta hem kızlarımız hem erkeklerimiz 20'li yaşlara kadar pek karşı cinsle münasebet edemediğinden (cinsellik değil sadece sevgililiği kastediyorum) karşı cinsi tanımada çok geç kalıyor. Bu yüzden ya ilişkiyi yürütmede problem yaşıyorlar, ya terkedilme sonrası çok büyük yıkımlar geçiriyorlar, ya da evlilikleri filmlerde, romanlarda anlatılan ilişkilerden çok uzak kalıyor. Yurtdışında ki gençlerin böyle sorunları, problemleri olduğunu sanmıyorum.

Ha ben çok mu biliyorum. Aslında ben de yeni yeni öğreniyorum bu işleri. İlk ilişkimi 3 yıl önce yaşamaya başladım. Ayrılıklar oldu, kavgalar oldu. Biraz da asosyal olduğumdan, yeterli ortamlar oluşturamadığımdan acısını hep çektim. Deneyip yanılacak, konuşup, deneyimleyip öğrenecek kişiler yoktu etrafımda. Gördüklerimi yorumladım, kendimce çıkarımlarda bulundum. Bunları da burada paylaşıp, daha doğrusunu bulmak için çabalıyorum.

Yaşınız 25'ten küçükse çok fazla bağlanmadan, karşı cinsi anlamaya çalışın. Deneyimlerinizi arttırın. Evliliğinize yatırım yapın. Yaşınız 25 üstü olduğunda çok işinize yarayacak bunlar.

Evet, yaratılıştan gelen bir durum bu. Bazıları güzel olur, herkesi parmağında oynatır. Şans işi bu tamamen. Bazılarıda olmaz, çoğu zaman Red edilir, hor görülür vs. vs. Doğanın kanunu, kuralı.

Ancak burada KESİN olan bir şey varki, bir gün güzel olanda, çirkin olanda nasıl yaratıldıysa, o şekilde yok olacak. Onun için kafayı çok takmayın, ve bir kıza aşırı bağlanmayın. Türkiye'de milyonlarca kız var, neden birine KÖRÜ KÖRÜNE bağlanasanızki? Hayat bir gündür, oda bu gündür lafı çok doğru. Zaten hayat kısa, bu kısacık hayatınızıda zehir etmeyin. Yok 8 ay boyunca kendine gelememişmiş. Ne demek yahu bu, zaten 70 yıl en fazla senin ömrün.

Türkiye'de kızlar çok başa çıkartılıyor, birazda bunun etkisi var. Aşırı bir kapris var. Abd ve Avrupa'da bu kadar değil. Zaten orada cinsellikte önemli bir şey değil, normal bir şey herkes için. Su içmek, yemek yemek gibi bir şey. Tabi ırk olarakda , güzel olduklarını düşünüyorum bununda bir etkisi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

7 yıllık bir ilişki neticesinde ailemi de mahcup duruma düşürüp, kendime karşı da yetersizliğimi hissettiğim gün zihnimdeki güven olgusu tamamen şeklini değiştirdi.

Kardeşlerim,

Sevdiğiniz kişinin öncelikle size Allah'ın daha sonra da ailesinin emaneti olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Siz bunu unutmayın da sizi terk eden etsin. Siz bu incelikle ve sorumlulukla hareket ederken terk edilebiliyorsanız terk edilmiş olmanız bilin ki daha hayırlıdır.

Olay budur arkadaşlar su zamana kadar 3 sayfalık konuda bu yazıyıokuyun yeter bence..

Benim de 2 sene süren bir ilişkim oldu ve Allah şahit elimden geldiğince bu şekilde olmaya çalıştım. Ama karşımdaki insan bunu haketmiyormus bunun farkına varınca bitti.
    Tabiki çok üzüldüm kahroldum.. Uykusuz geceler,bunalımlar onsuz yapamam hayat nasıl geçiçek falan fıstık uzar gider..
    Arkadaşlar bunlar aslında o kadar önemli değil eğer ayrılıktan korkuyorsanız bunlardan korkmayın.Eğer ilişkinizde bazı şeylerden fedakarlık yapıyorsanız (okulunuzdan işinizden ailenizden arkadaşlarınızdan en önemlisi geçirdiğiniz zamandan...)ilişkiniz bittiğinde bunların hepsini boş yere harcamış olacağınızdan korkun.Asıl kayıp ettikleriniz bunlardır ÖZELLİKLE ZAMANINIZ..!! Benim yaşım 23 ve hayatımda koca iki senelik bi bosluk var. Ve bu iki sene oyle bi iki sene ki yasım itibariyle insanın tam hayatını kurmaya başlama dönemlerinin olduğu sene..
    Bu yüzden ilişkilerinizde dikkatli olun... HERŞEY SENSİN SENSİZ OLAMAM bunlar sadece en güzel anlarınızda söylediğiniz sözler olsun,hiçbirşeyin garantisi yok.. Asıl sevgi doğru insanla aynı yastığa baş koyunca başlar yani evlenince bunu sakın unutmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamestah -- 30 Eylül 2009; 21:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Bu problemler hep kızları tanımamaktan kaynaklanıyor. Siz nankör diyebilirsiniz. Onlarsa bu yaptıklarına başka bir tanım getirir. Nankörler, öyleler, böyleler demeden, olduğu gibi kabul edeceksiniz mecburen. Kızlar böyledir diyin.

Çok güzel bir analiz olmuş

Ayrıca hamestah arkadaşım senin son cümlen gerçekten çok doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

Kaybolmasın

ney kaybolmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 1 Ekim 2009; 6:21:29 >
  • kötü bir haber vereyim...
    bu unutma işi evre evredir.
    o da kimmiş unuturum 2 günde diye kendine moral verirsin
    başkasından hoşlanmaya başlayıp onunla bişeyler yaşamazsan şu şekilde deva eder;
    çıkar gezersin, eğlendikçe gelmiyordur aklına...evine daha dönerken aklına girmeye başlar...
    arada aklına geldiği için kendine kızarsın ama onun da seni düşünüp düşünmdiğini merak edersin.
    hayır düşünmüyor, yoluna bakıyor o
    doğumgününü hatırlarsın, belki geçmişe saygından bir mesajla da kutlarsın. çok teşekkür eder mutlu olur. ama o seninkini çoktan unutmuştur
    arkadaşların ise senin onu çoktan unuttuğunu düşünüyordur.
    yatağa her yattığında, gözlerini kapayınca bil bakalım kiminle senaryolar yazacaksın? "x olsa konuşmaya başlasak" vb.
    sonra depresyon evresi var...onun unuttuğu ile yüzleşmen gerekecek. berbat bir durum.
    süreç aylara çıkabiliyor ona olan sevgin ile doğru orantılı olarak.
    ilk tavsiyem kopuk şarkılarla kafanı sallayarak ilk evrede "mutluyum" mesajını kendine iyice vermen. fazla sürmeyecek
    gerçekten açık sözlü olduğum için yazıyorum. yaşayanlar bilirler bu durumu.
    ama bir de iyi haberim var; birkaç kez yaşadıktan sonra bunu, bağışıklık kazanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

belkı forumdan benım yazdıklarımı bılenler vardır ...7 yıllık ılskım vardı delicesine seviyoduk..gecen yıl ıkımızde unıyı kazandık farklı yerlerı ..gittiği ılk gun aradı bitti dedi nedensız sözsüz herseyi ustume yıkıp gitti...tam 8 ay durmadan içtim kendımı yedım bıtırdım..olan hep bana oldu.

hep bu tur sıırler okurdum benımkı yapmaz benı bırrakmaz derdim bana öyle bi acı verdiki vebali ne olursa olsun Allahın en sevmediği kulu dahi olsam biliyomki bu onun yanına kalmaz ondan çıkar elbet..

kimseyi kendinizden çok sevmeyin şuan benım bırını sevmem mumkun değil artık kımseye güvenım kalmadı artık ınsan oldugumdan şüphe duyuyom bazen duydusuzlaştım içim köreldi ....

O kız da benimkinin bana yaptığını yapmış.Abi uzun süren bir ilişkiyi neden bırakırlar anlamıyorum.Onlara gereğinden fazla değer verdiğimiz için mi?

evet, fazla sıkboğaz ettiğinden bırakıyor. iyice analiz ettikten sonra fark edeceksin hatanı.
    kızın kendine ait tek bir dakikası olmamış şu mesajından anladığım kadarıyla.
    ilk ilişkinse bu hataya düşmen çok normal, ama ilkinden sonra hala yapıyorsan
    iyice analiz et hatalarını ve yoluna bak sen de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Her kız aynı değil unutma

Her kız aynı değil gibi gelir,benimki farklıdır diye düşünüyordum ama anladım kimin ne olduğunu

İlk 2 yıl çok güzeldi.Sonrası zehir gibi yavaşca acı çektirerek yok etti bizi.

üzüldüm dostumsenin adına ama bir yöndende sevindim yol yakınkken kurtulmuşsun
    bende arkadaşa katılıyorum nasıl iyi ve kötü erkek varsa iyi ve kötü kızda vardır
    her kızda aynı değildir,Allah seni daha iyi birisiyle karşılaştırsın.benimde 5 yıla yakın bi ilişkim var evlenmek üzereyiz nişanlandık.sonuna kadar güveniyorum ona,
    umarım sende öyle birini bulursun
    ha birde kendini düşün ben ne yaptımda bu beni bıraktı diye sor bir cevap bulamazsan onu suçlamaya devam et tabi eğer bulursan bir cevap bir sonraki ilişkinde onu yapmamaya özen göster
  • Dün Gece Sevgilim Bİtti Artık Dedi Yalvardım ONu Çok Seviyordum Bırakma Bnei Die Ama Artık O Yok Bİr Daha Bi Kıza Bağlaırken Çok Düşünücem Çünkü Sonunda Üzülen Ben Oluyorum...
  • Bağlanmamak en doğrusuBağlanınca insan unutamıyor.Unutsa bile izi kalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umurahmet3

quote:

quote:

evet, fazla sıkboğaz ettiğinden bırakıyor. iyice analiz ettikten sonra fark edeceksin hatanı.
    kızın kendine ait tek bir dakikası olmamış şu mesajından anladığım kadarıyla.
    ilk ilişkinse bu hataya düşmen çok normal, ama ilkinden sonra hala yapıyorsan
    iyice analiz et hatalarını ve yoluna bak sen de

dostum olurmu kızın kendıne ait tek dk olmamıs böyle bi bahane olamaz gittigi gibi aramamaya basladı olayın ıc yuzunu bılmıyosun it gibi içtim yaptıkları yuzunden üstelik o benı sıkbogaz edıyodu ama 7 koca yıl ben asla onu terketmeyi düşünmedım..

gittigi gün facesıne bi zibidiyle cekılmıs 10 larca sarmas dolas resım ekledı gelde dayan gelde ıcme gelde saoguma hayattan...

ne duygu kaldı ne başka bişi ...
  • veysel_7 iyi dayanmışsın valla.7 yıl sonunda onu yapan kıza da diyecek tek bir lafım yok..
  • quote:

Lütfen sevgiliniz varsa ona sahip çıkın,o da sizi gerçekten seviyorsa onunla daha çok vakit geçirin,Onu hiç bir zaman yalnız bırakmayın.Ona her zaman değer verin.Ama hiç bir zaman onu göklere çıkarmayın.Yoksa ilerde sizi bırakıp gözü yükseklerde olabilir...

Bunları çok dolu olduğum için yazdım.İnşallah kimse üzülmez,kimse kırılmaz bu yazdıklarıma.

29/09/2009

tam 1 hafta önce bugün akşam vakti kız arkadaşımdan mesaj geldi seni çok seviyorum ama ayrılmak istiyorum diye bende çok sevdim değer verdim..7 günlük haftanın en az 4 günü beraberdik...olabildigince yalnız bırakmadım senin yanında çok mutluyum diyodu...yeri geldiginde sesimi yükselttiğimde susar kalırdı gıkını çıkartmazdı kızma bitanem derdi...şimdi noldu mal gibi beni bıraktı ortada sevdiğini söyleyerek bide...benim artık kızlara bakış açım çok değişti tabi her kız böyle olcak die bi kaide yok ama gereğinden fazlada güvenmemek lazım her an ne yapcakları belli olmaz....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

yaşadıkların banada hiç uzak değil.. bundan 2.5 ay kadar önce bende bir konu açmıştım , beni nasıl terkettiğni anlatmıştım. başlarda bende kafayı yeme noktasına geldim ama çok şükür cok uzun sürmedi o halim.. 2 haftadır başka biriyle çıkıyorum..o beni terkedenden cok cok daha güzel ve başka özellkleride daha üstün. yeni sevglimden şüphe etmedim daha henüz , zaten edindğim tecrübe ile zaman içinde anlarım hamurunun bozuk olup olmadğnı. sonunu beklemeden ben gerekeni yaparım o zaman... edindğim tecrübeye göre şimdiki sevglime pek yüz vermiyorum , herşeyi yavaştan alıyorum felan , öyle direk aşkım bitanem moduna girmedim. birbrimze söyledğmiz en iyi söz tatlım-hayatım felan... amaann ne anlatıyorum ben
    diyeceğim şudur ; sallamak gerek. eminim karşına daha iyisi çıkacaktır..

ha birde bişey eklemek istiyorum bu konuya mesaj yazarken aklıma geldi , arkadaşın hesabından girip o beni terkeden kızın face ine baktım. biriyle çıkmaya başlamış 20 gün önce felan ayrılırken bana uzun süre erkek arkadaş istemiyorum , seni hala seviyorum ıvır zıvır diyordu birde böyle birden birbirlerinin aşkı olmuşlar hatta bana 6 ayımızda felan koyduğu melek sıfatını ona 15.günlerinde felan koymuş ilahi eski sevglim güldürdü beni şimdi
    birde arkadaşım yazmış olduğun

"Çünkü yakışıklı diye kandıkları erkek onu bırakmıştır ortada..Şimdi onlar aşık olabileceğiniz bir kız değil kullanabileceğiniz birer varlık olmuşturlar.." kısmı cok doğru

Bana çok iyi moral verdiniz arkadaşlar:)Çok sağolun:)Banada aynısını söyledi.Uzun bir süre biriyle çıkmayacağım dedi ama bu yalan kızların her zaman söylediği en iğrenç yalanlardan birisi..

6-7 ay oldu..bi gece 1 hafta önce ''bi ilişki yaşamaya vaktim yok,hazır olmadığımı yeni anladım'' diyerek beni terk eden eski sevgilimin facebookta ilişki kısmında ''...... ile ilişkisi var'' yazısını göreli..deli gibi seviodum tabi..ona resmen bir melek gözüyle bakıodum..1 haftada yeni bir ilişkiye hazırlanmış kendisi

hatta o gece 100lük rakı içtim..geldim burda konu açtım,millet yazdı bilmemne..sarhoş oldum ağladım cart curt..ne oldu ? gelip burda forum halkına rezil olduğumla kaldım..mart ayıydı.

soradan onla alakamı kestim birebir olarak ama bi arkadaşımın facebookundan takip ediodum..nisan ayının son günü bi şekilde tartıştık..araya başka şeyler girdi o kısım uzun,sonuç olarak bana msj attı ben ona attım fln baya uzun uzun msjlaştık tartıştık laf soktuk falan filan..o gece bana demiştiki ''çok güzel giden bi ilişkim var,uzak dur' gibisinden konuşmuştu..ertesi gün 1 mayıs..doğum günümdü..o '' çok güzel giden ilişkisi'' bitiverdi..ve ondanda sadece 10 gün sora başka bi isim çıktı ortaya yani aslında o çok güzel giden ilişkisi beni aldattığı çocuk deil 3. kişiydi..işte o gün anladım ne denli bi haysiyetsiz insanla karşı karşıya olduğumu..insan hata yapar ancak bile bile 2. kez aynı şeyi yaparsa bu hata deildir..başka şeyler derler buna bizim oralarda

genede tabi o mutsuzluğunda etkisiyle haziran ayının sonuna kdr takip ettim,üzüldüm fln filan..

sora baktım öle olmuo arkadaşımın facebookundanda sildim onu..ve rahatladım..

bu insanki önceden 2.5-3 yıl arkadaşımdı soradan sevgilim oldu,ablamın en yakın arkadaşının kız kardeşi..onu her haliylede kabul etmişim..ama genede bunu yapmaktan korkmadı..demekk sorun bende deilmiş..ondaymış..

ama onu tanıdığım ilk günden,sevgili olupta ayrıldığımız güne kadar nasıl gerçek yüzünü göremedim,hep iyi bi insan sandım onu bi türlü anlayamıorum..belkide üzülmeme tek sebepte budur,kendime yediremiorum bu kadar saflığı..

o zamandan beride kızlara pek güvenmiorum..bu kadar yakınım olan biri bunu yaptıysa her kız herşeyi yapabilir bana..bi ilişkim olmadı ozmndan beri..ama olsada onun bi tarafını kaldırdığım gibi davranmam artık..daha mesafeli davranırım herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20

quote:

Lütfen sevgiliniz varsa ona sahip çıkın,o da sizi gerçekten seviyorsa onunla daha çok vakit geçirin,Onu hiç bir zaman yalnız bırakmayın.Ona her zaman değer verin.Ama hiç bir zaman onu göklere çıkarmayın.Yoksa ilerde sizi bırakıp gözü yükseklerde olabilir...

Bunları çok dolu olduğum için yazdım.İnşallah kimse üzülmez,kimse kırılmaz bu yazdıklarıma.

29/09/2009

tam 1 hafta önce bugün akşam vakti kız arkadaşımdan mesaj geldi seni çok seviyorum ama ayrılmak istiyorum diye bende çok sevdim değer verdim..7 günlük haftanın en az 4 günü beraberdik...olabildigince yalnız bırakmadım senin yanında çok mutluyum diyodu...yeri geldiginde sesimi yükselttiğimde susar kalırdı gıkını çıkartmazdı kızma bitanem derdi...şimdi noldu mal gibi beni bıraktı ortada sevdiğini söyleyerek bide...benim artık kızlara bakış açım çok değişti tabi her kız böyle olcak die bi kaide yok ama gereğinden fazlada güvenmemek lazım her an ne yapcakları belli olmaz....

Kızların %99 u böyle

ayrıca Versace precious senin durumunda baya kötüymüşAma kız milleti işte...Kulllandığını zanneder sonra adı başka bir şey olarak anılır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.