Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safaklarda

quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Sözleri güzel genç adam :D Keza şarkı da çok güzel :D.Sakin sakin söylüyor adam.Mesajları da sıralıyor :D:D Bu arada 31 yaşındasın ama gayet güzel muhabbet ediyoruz.Yaşıtların gibi kompleksli değilsin abi,bu güzel bir şey.
    Adamsın. :D
    Ha,dediğin gibi abi,bunun farkındaydım.Yani genç yaşta tecrübe etmenin verdiği olgunluk mu diyim,ders mi diyim.Sen anladın. :D
    İyi oldu.Bir daha öyle çocuk saflığıyla kimseye güvenmem bu saatten sonra.
    Amaan,sallayalım abi.Oldu bitti.Senin de dediğin gibi hayat devam ediyor.
    Varsın,olmasın.Tek tabanca takılırız bee :D

Sağol kardeşim... Sen de yaşıtlarından daha olgunsun sohbetinle belli ediyosun...

Aynen dediğin gibi şimdilik tek tabanca devam et yoluna...

Sakın aramaya kalkma, bir gün mutlaka o seni bulacak

Bu arada İzmir'lisin galiba abi.
    Bende bu sene İzmir Ege Besyo'yu kazandım.
    Yurtta kalacağım orda.Sanırsam 'Bölge' kalacağım semt.Ege üniversitesine 2 durak vardı.Tramvayla gidip geleceğim.
    Tanışmak isterim.
  • quote:

Yurtta kalacağım orda.Sanırsam 'Bölge' kalacağım semt.Ege üniversitesine 2 durak vardı.Tramvayla gidip geleceğim.
    Tanışmak isterim.

Evet İzmir liyim kardeşim.. Hayırlı olsun yeni okulun... Tanışırız tabi memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaklarda

quote:

Tanışmak isterim.

Evet İzmir liyim kardeşim.. Hayırlı olsun yeni okulun... Tanışırız tabi memnun olurum...

Bana İzmir'i anlatır mısın abi ?
    Nereleri meşhurdur,nerelerde yemek yiyebilirim,kulaklığımı takıp nerede kafamı dinleyebilirim ? vsvs..
  • Bu çok uzun mevzu... İzmir anlatılmaz, yaşanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Mobilden ilk 20 sayfayı okudum bende ders çıkarılacak nitelikte yorumlar yazılmış.Bende 4 ay önce bir olay yaşadım altta linkini paylaşıcam.

http://forum.donanimhaber.com/m_105961667/f_//tm.htm#105961667
  • Al birini vur ötekine. Aynı hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

iyi erkekler yalnızlıktan ölüyor iyi kadınlarda zengin kocalarının balkonundan dışarıya bakarak

Dostoyevski nin sözü

İşin özü güvennmeyin
  • Konu ders niteliğinde gerçekten bütün sayfaları okudum, bazılarında ağzım açık kaldı.Bende mayıs ayında sağlam bir kazık yemiştim konusunu açmıştım o konudaki mesajı burda da paylaşıyorum.

Bundan 1 buçuk ay önce üniversiteden iki arkadaşım (sevgililer) aracılığıyla bir kızla tanıştım.İlk izlenim olarak kız gerçekten olgun duruyordu ve etkilemişti beni herşeyiyle.Tanıştığımız gün çok fazla konuşamadık ikimizde.Sonra whatsapptan 1 hafta boyunca her an konuştuk.İkimizinde sevdiği sevmediği şeyler aynıydı.Kızı gerçekten kendime çok yakın hissettim o da aynı şeyleri söylüyordu.1 hafta sonunda kızla buluştuk yakınlaştık ettik ve sevgili olduk.Sevgili olarak geçirdiğimiz ilk haftanın sonunda kız bana uzun bir mesaj attı.Benle tanışmadan bir ay önce sevgilisinden ayrılmıştı.İşte eski sevgilisinin yaşadığımız yere geldiğini ve bize zarar vermesinden korktuğunu söyledi.

Kızın eski sevgilisi başka şehirde yaşıyor.Kız bunla 8 ay çıkmış ve ayrılmışlar.Çocuk esrar,içki falan kullanıyormuş ve anlattığına göre psikopatın teki.Bende dedim eğer sen hayatından çıkardıysan benim için sorun yok.O da ben çıkardım ama o beni hayatından çıkarmıyor tarzında mesaj attı.Neyse ben korkma etme bişey yapamaz falan dedim o gün o konuyu kapattık.Sonra 1 hafta geçti sinemaya gittik. 10. buluşmamızdı. Sinemada yakınlaştık ettik yine herşey çok güzeldi öpüştükten sonra kızın gözleri doldu filmin sonunda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı sarıldı falan sıkı sıkı.Sinemadan çıktık ne oldu neyin var falan dedim.Bişeyim yok filme ağladım dedi ama ben tabiki inanmadım.Moralim çok bozuldu onu o halde görünce.Sonra eve gittik aradan iki Saat geçti ve bu mesajı attı.

" Ben denedim gercekten ugrastim zorladim kendimi kendime karsida sana karsida inan bana seninle gecirdigim zamanlardan hic pisman degilim bana kendimi cok iyi hissettirdin. Ama yapamiyorum ben olmuyor ozur dilerim sana umit verdim baglandin ama seni sevdim bi arkadas olarak bi sevgili olarakta ama olmuyor gercekten olmuyor
    Bunlari yuzune soylemeye cesaretim yoktu uzgunum ama ben sana zarar vermekten korkuyorum gercekten"

Sonra kızın üstüne gidince aklına eski sevgilisinin geldiğini o aklındayken bana ihanet ediceğini söyleyerek ayrıldı.Ayrıldıktsn sonra ben yıkılmıştım gerçekten şuana kadar hiçbir kızı bu kadar yakın görmemiştim kendime ve güvenmemiştim.3 gün sonra doğum günümde telefonum çaldı ve kız aradı kapattı çağrı şeklinde.Sonra ben aradım bunu beni aradın hayırdır diye yanlışlıkla aradığını söyledi ve doğum günümü kutladı.Onu gerçekten sevdiğimi söyledim birkaç bişey daha konuşup kapattık.Ayrıldıktan sonra instagramda takipleşiyorduk(takipleşmem hata biliyorum) ve ayrıldıktan iki hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşımın kuzeniyle birlikte el ele fotoğraf çekilip altına kalp işareti koyup instagrama attı ve ben gerçekten şoka girdim.Bu nasıl bir karaktersizlik.

Bu olaydan sonra insanlara olan güvenim tamamen sarsıldı gerçekten arkadaşlar.Sevgili olarak geçirdiğimiz zamanlar gerçekten çok güzeldi herhangi bir tartışmamız olmadı ama demek ki bütün güzel sözler, seni seviyorumlar vs. herşey yalanmış.Mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, siz siz olun arkadaşlar kimseye bağlanmayın.

Ekleme: Arkadaşlar şehir dışındaydım daha yeni yazma fırsatım oldu.Benden ayrıldıktan sonra çıktığı çocuktan da ayrılmış Ağustos ayında.İlk zamanlar nerde hata yaptım diye kendime çok sormuştum ama ben sadece sevip değer vermiştim.İnanın canınızı sıkmaya değmiyor şuan çok daha iyi anlıyorum...

Edit(29 Eylül):Arkadaşlar en son konuyu güncellediğimde ayrılmışlar demiştim.Geçen gün ayrıldığı çocuğun eski sevgilisine döndüğünü öğrendim :) Eden buluyor gerçekten...Şimdi benim içinde bulunduğum durumu daha iyi anlıyodur umarım.
  • Bu samimi konuyu görünce forumda içimizi dökebileceğimiz insanlar olduğunu hatırlıyorum.Hani sizin için bir kişi farklıdır ya işte bende onun için farklı olduğumu düşünüyordum o yüzden sokakta dal t...k gez dese yapacak durumdaydım.Paçavra gibi attıktan sonra bütün kızlara eskisi gibi cinsel obje gözüyle bakmaya başladım.6 ay oldu mutluyum aslında ama yinede keş gibiyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Fist -- 2 Ekim 2015; 18:57:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be
  • 6 sene geçmiş ama günümüzün en büyük sorunlarından biri, şuana kadar sevildiğini öğrendikten sonra kaçmayan kız var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream88

Konu ders niteliğinde gerçekten bütün sayfaları okudum, bazılarında ağzım açık kaldı.Bende mayıs ayında sağlam bir kazık yemiştim konusunu açmıştım o konudaki mesajı burda da paylaşıyorum.

Bundan 1 buçuk ay önce üniversiteden iki arkadaşım (sevgililer) aracılığıyla bir kızla tanıştım.İlk izlenim olarak kız gerçekten olgun duruyordu ve etkilemişti beni herşeyiyle.Tanıştığımız gün çok fazla konuşamadık ikimizde.Sonra whatsapptan 1 hafta boyunca her an konuştuk.İkimizinde sevdiği sevmediği şeyler aynıydı.Kızı gerçekten kendime çok yakın hissettim o da aynı şeyleri söylüyordu.1 hafta sonunda kızla buluştuk yakınlaştık ettik ve sevgili olduk.Sevgili olarak geçirdiğimiz ilk haftanın sonunda kız bana uzun bir mesaj attı.Benle tanışmadan bir ay önce sevgilisinden ayrılmıştı.İşte eski sevgilisinin yaşadığımız yere geldiğini ve bize zarar vermesinden korktuğunu söyledi.

Kızın eski sevgilisi başka şehirde yaşıyor.Kız bunla 8 ay çıkmış ve ayrılmışlar.Çocuk esrar,içki falan kullanıyormuş ve anlattığına göre psikopatın teki.Bende dedim eğer sen hayatından çıkardıysan benim için sorun yok.O da ben çıkardım ama o beni hayatından çıkarmıyor tarzında mesaj attı.Neyse ben korkma etme bişey yapamaz falan dedim o gün o konuyu kapattık.Sonra 1 hafta geçti sinemaya gittik. 10. buluşmamızdı. Sinemada yakınlaştık ettik yine herşey çok güzeldi öpüştükten sonra kızın gözleri doldu filmin sonunda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı sarıldı falan sıkı sıkı.Sinemadan çıktık ne oldu neyin var falan dedim.Bişeyim yok filme ağladım dedi ama ben tabiki inanmadım.Moralim çok bozuldu onu o halde görünce.Sonra eve gittik aradan iki Saat geçti ve bu mesajı attı.

" Ben denedim gercekten ugrastim zorladim kendimi kendime karsida sana karsida inan bana seninle gecirdigim zamanlardan hic pisman degilim bana kendimi cok iyi hissettirdin. Ama yapamiyorum ben olmuyor ozur dilerim sana umit verdim baglandin ama seni sevdim bi arkadas olarak bi sevgili olarakta ama olmuyor gercekten olmuyor
    Bunlari yuzune soylemeye cesaretim yoktu uzgunum ama ben sana zarar vermekten korkuyorum gercekten"

Sonra kızın üstüne gidince aklına eski sevgilisinin geldiğini o aklındayken bana ihanet ediceğini söyleyerek ayrıldı.Ayrıldıktsn sonra ben yıkılmıştım gerçekten şuana kadar hiçbir kızı bu kadar yakın görmemiştim kendime ve güvenmemiştim.3 gün sonra doğum günümde telefonum çaldı ve kız aradı kapattı çağrı şeklinde.Sonra ben aradım bunu beni aradın hayırdır diye yanlışlıkla aradığını söyledi ve doğum günümü kutladı.Onu gerçekten sevdiğimi söyledim birkaç bişey daha konuşup kapattık.Ayrıldıktan sonra instagramda takipleşiyorduk(takipleşmem hata biliyorum) ve ayrıldıktan iki hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşımın kuzeniyle birlikte el ele fotoğraf çekilip altına kalp işareti koyup instagrama attı ve ben gerçekten şoka girdim.Bu nasıl bir karaktersizlik.

Bu olaydan sonra insanlara olan güvenim tamamen sarsıldı gerçekten arkadaşlar.Sevgili olarak geçirdiğimiz zamanlar gerçekten çok güzeldi herhangi bir tartışmamız olmadı ama demek ki bütün güzel sözler, seni seviyorumlar vs. herşey yalanmış.Mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, siz siz olun arkadaşlar kimseye bağlanmayın.

Ekleme: Arkadaşlar şehir dışındaydım daha yeni yazma fırsatım oldu.Benden ayrıldıktan sonra çıktığı çocuktan da ayrılmış Ağustos ayında.İlk zamanlar nerde hata yaptım diye kendime çok sormuştum ama ben sadece sevip değer vermiştim.İnanın canınızı sıkmaya değmiyor şuan çok daha iyi anlıyorum...

Edit(29 Eylül):Arkadaşlar en son konuyu güncellediğimde ayrılmışlar demiştim.Geçen gün ayrıldığı çocuğun eski sevgilisine döndüğünü öğrendim :) Eden buluyor gerçekten...Şimdi benim içinde bulunduğum durumu daha iyi anlıyodur umarım.

hayatımızda yaşadığımız hiçbir şey tesadüf değil, yaşadığın durum gerçekten üzücü, karşı tarafın yaptığı karaktersizlik örneği olmuş, iyi ki olmamış haline şükret, iyi ki ilerlememiş ilerde çok çok daha fazla üzülüp acı çekeceğin şeyler yaşayacaktın, bazı şeyleri yaşayarak öğrenmek her zaman insanı olgunlaştırır, eden bulur demişler vakit geçmeden yaptığı adiliğin karşılığını da almış zaten

edit;imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 11 Ekim 2015; 4:43:52 >
  • Hep yanlış kişilere değer verdik
  • Sana bişi diyim mi sende kendimi görüyorum
    Ve unutamıcaksın kardeşim üzgünüm ama öyle bazıları hiç unutulmuyor ne olursa olsun aldığın her nefeste onu çekiyordın sanki içine cok kokuyor ama alışıyorsun sadece unutamıyorsun ...

• Ya beyler size noluyo cidden ya sizin kendinize özgüveniniz yok ki baskasina nasil güvenceksiniz.24 yasindayim tecrube desen kralını yasadim ya erkek dedigin güçlü durucak ya ulan kiz seni aldatmissa kendi kaybeder o kim ki seni aldatiyo biraz güçlü durun burda sizin yaptiginizi kizlar yapmiyo ya bu kadar bu yüzden hep kaybeden taraf siz olucaksiniz.Su kizlara ederinden fazla deger vermeyi de unutun artik bak benim klasik lafim seven s.kilir s.ken sevilir hayatin kurali bu güçlü durun erkek adam boyle seyleri kafasina takmaz.

• Nabza göre Şerbet takılıcaksın kızlarla fazlası arkadan bıçaklama.

• Of olamaz ya bu doğru olamaz. Sonuna kadar güveneceğim ben.

• Ben şu anki sevgilime çok bağlıyım. Bilemiyorum ya. Ona çok aşırı derecede güveniyorum ama burada yazılanları okuyunca bi garip oldum.

• Her erkek gibi her kız da aynı değildir. Güzelliğine göre değil karakterine göre seçmeliyiz ben 2014 aralık ayında seçtim yanlış seçim yaptım içine girmeden çıktım.

NOT:Aşık olduğunuzda IQ'nuzun sayısı 2 haneye düşüyor test edip onaylandı.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.