Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaraEski_

Ayrılalı 2 ay falan oldu sanırım.Ayrıldıktan sonra defalarca yazdım ne yaptıysam olmadı.Sonra ne aradım ne sordum bi gün bu mesaj attı tekrar konuşmaya başladık.Baya üzgündü beni sevdiğini söylüyordu falan filan.Konuştuk görüştük ama bu arkadaş gibi davranıyordu sanki beni elinde tutmak istiyordu ama tekrar başlamak istemiyordu.Aldım karşıma konuştum böyle böyle bi durum varsa ben senle arkadaş kalamam düşüncen bu yöndeyse herkes kendi yoluna baksın dedim.Beni tamamen silecek misin dedi.Öyle gerekiyor çünkü arkadaş olamayız dedim.Ne diyim ki sana sevmiyorsun demek ki dedi.Bilmiyorum dedim.Akşamında snapchatte aşk acılı şeyler paylaşıp durdu.Verdiğim karardan pişman olmaya başlamıştım ki aradan 4-5 gün geçmeden yeni sevgili yaptığını öğrendim.. Her şeye rağmen ne iğrenebiliyorum ne unutabiliyorum.Daha önce çok kızla birlikte oldum ama onun yüzüne dokunurken ki huzuru hiçbir yerde bulamamışım ki bu kadar bağlandım.Birlikte uyuduğumuz,onun öpücükleri ile uyandığım günler..Yok abi hiçbir şey eksilmedi.1 yıllık ilişkiydi,ilk defa aşık olmuştum.Çok güzeldi sanki bir daha onun kadar güzeli olmayacak gibi..

Bende aynı kıvamdayım kardeşim... 4 ay oldu ayrılalı. Ayrıldıktan 1,5 ay sonra bide başkasıyla nişanladı, ikinci yıkımım oldu.
    Söylediği yalanlar ve yaptıkları geliyor aklıma nefret ediyorum...Lanet olsun ki, tam 4 aydır hem nefret edip hem nasıl unutamaz insan.
    Şükür daha iyiyim ilk zamanlara göre, ama bazen bir anda aklıma geliyor, içime sanki taş oturuyor.
    Neyse doldum yine akşam akşam :))) ne diyelim; her şeyin hayırlısı...........
  • Bildiğin ağlama duvarı olmuş burası...
  • birini sevdim red yedim halada seviyorum yapıcak bişey yok ama arkadaş olarak geciniyoruz
  • Şimdi kardeşler üzülmüş. Duygusal adam üzülür evet ama size şunu diyip gideceğim belki burda uzun yazarım bir gün..

Soğumak denen şey Unutmak denen şeyden daha etkilidir. Nefret kelimesini kullanmayı çok sevmem fakat aşk ile nefret birbirine çok yakın bir adımla işler değişebilir. Bu yüzden dikkatli olun.

Kendinizi sevin. Kendinize yatırım yapın. Sizi sizden alan şeylerden uzaklaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 6 Kasım 2015; 0:28:17 >
  • Benimki yapmaz demeyin
  • Konuya girdim psikolojim bozuldu resmen. Yardım et bana kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

Konuya girdim psikolojim bozuldu resmen. Yardım et bana kardeş.

bu ara benim de çok psikolojim bozuk olm
    kafa nereye ben oraya kafasına girdim dersleri de boşladım
    dipteyim sondayım depresyondayım
  • benim hic sevgilim bile olmadi , nerden buluyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca anlatırsam çok iyi anlaştığım bir kızı çok sevdim daha fazla yalan söylememek için açıldım reddedildim bir daha tövbe ettim ama her gün yüzyüze bakmak çok zor Allah canımı alsa keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

quote:

Yarın zilli anatomi sınavı var. Cuma da komite. Çok eksik var hala. İkisi de girecek bana büyük ihtimal. 2 hafta önce zaten terkedildim. Daha sonra kesin kabul eder gözüyle bir kıza yürüdüm ve sonuç hüsran. Dipteyim şu an. Ciddi ciddi bizim hocaya gidip antideprasan yazmasını isteyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Adayı

quote:

Yarın zilli anatomi sınavı var. Cuma da komite. Çok eksik var hala. İkisi de girecek bana büyük ihtimal. 2 hafta önce zaten terkedildim. Daha sonra kesin kabul eder gözüyle bir kıza yürüdüm ve sonuç hüsran. Dipteyim şu an. Ciddi ciddi bizim hocaya gidip antideprasan yazmasını isteyeceğim.

Ben de antidepresan kullanmamaya direniyorum ama başka çıkış yolu yok sanırım

• Her şey çok güzel olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Fist

Her şey çok güzel olacak

Güzel olacağı yokta.İşte bir umut insan bekliyor.
  • Beyler hepimize geçmiş olsun. kötü deneyimler yaşadık. bu kızlar bi tuhaf biz bunu unutuyoruz. bahanelerle ayrılmak , yalan söylemek , birden sevgili bulmak... bunların içindeki duyguların ne kadar basit olduğunu görüyorz. basit insanlara karşı duygular beslemişiz. onlar kaliteyi haketmeyen kişiler. siz kalitenizi düşürmeyin. gün gelecek birgün " yaa quad bir kere bile bana kötü davranmadı ben onu terkettim " dedirtecek kadar düzgün olun. diyecekler arkadaşlar. yaşları ilerleyince anlayacaklar. kötü şeyler bizim için sadece ders onlar için pişmanlık olsun. her ilişkinin en sonu evlilik. sen bu insanla evlenir miydin harbi bu kişi doğru kişi mi diye düşün. çünkü sadece sevgili isen birgün ayrılacaksın illa ki. ozaman bu kafa yapısında seni terkedince üzülme.
    ben aldatıldım hergün gözlerimle onları gördüm. acısını bi ben bilirim. bir kere hiç yok yere terkedildim. bir kere aile zoru ile ayrıldık ona rahatlık gelince daha yüzüme bakmadı. terketti . bir kere de mesafe var dedi ve tüm hareketleri değişti . bir kere bile ben ayrılmak istiyorum demedim. niye diyeyim ki ? ben seviyordum çünkü . seven insan niye ayrılsın.
    siz gerçekten siz olun. kim yanınızda olursa olsun . sonuna kadar iyi olun , ilginizi gösterin. o ilginizi haketmiyorsa aynı karşılığı alamıyorsanız yapacak bişey yok arkadaşlar. zorla olmaz bu işler. bu işler karşılıklıdır. bende şuan birini tanımaya çalışıyorum yıllar sonra. şuan bana ilgisi olmadığını dün anladım. beni görmek için zamanı varken beni görmeye gelmemek bunu kanıtlıyor. bu sabah keşke derse gelseydin dedim. onunla ilgilendiğimi son kez belirtmek istedim. bunun üstüne hala soğuk davranırsa yapcak bişey yok beyler. bir kere karlar içinde çekilmiş bi fotosunu gördüm. keşke bende orada olsaydım aynı poz içinde diyorum. biz böyle hoşlanıyoruz , seviyoruz. ama terkediliyoruz veya biz üzülüyoruz .
    Son olarak demek istediğim yapmayıp pişman olacağına , yap sonra pişman ol .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 21 Kasım 2015; 9:30:25 >
  • Tam bir piyango, size de çıkabilir. Siz en iyisi güvenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediciler

Tam bir piyango, size de çıkabilir. Siz en iyisi güvenmeyin.

Hemde ne piyango
  • ne konuydu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

ne konuydu ama

Kardeşim şu dakikalarda senin maçta olman gerekmiyor mu? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Hepsi aynı. Sadece o hariç

Hahahaha geçen sene bu zamanlar yazdığım şeye bak komedi ya hey allahım

Hepsi aynı birader hepsi aynı.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.