Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
128
Favori
77.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @N1CKL3S
    Teşekkürler hocam yorumunuz için aynen öyle ilerleseydi çok daha kötü olacaktım.İlk başlarda insan gerçekten sağlıklı düşünemiyor hep hatayı kendimde arıyordum nerde hata yaptım diye ama şimdi öyle değil zamanla zaten sevgi nefrete dönüşüyor...
  • Açıkçası zamanında aynı olaylar benim de başıma geldi fakat iyi oldu , neden ? Çünkü akıllandım. Sevgiliymiş cart curtmuş , bunlar bir gencin hayatını mahveden şeyler.Hiç bir zaman sağlıklı düşünemezsiniz çünkü aklınız sürekli onda olur.Özgür olamazsınız çünkü birisine bağlısınızdır.

20 yaşındayım ve etrafımda evlenmeye başlayanlar bile oluyor. Ne kadar büyük hata yaptıklarının farkında değiller Gördüğüm bütün çiftlerin ilişkileri ise kavgalar , kıskançlıklar üzerine kurulu.Bu insanlar ömürleri boyunca nasıl mutlu olmayı bekliyorlar anlamıyorum ?

Onun yerine gidip dünyayı dolaşın , okulunuzu ya da üniversiteyi yurt dışında okuyun falan.. Ne gereği var abi bu yaşta birine bağlanmanın ? Zaten yenisini bulduğun zaman eskisini dakikada unutuyorsun

Yalnız kalmaktan korkuyorsanız da 35-40 yaşında evlenirsiniz olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuckFou -- 11 Ekim 2015; 12:01:50 >
  • Senin dediklerine göre erkeklerde nankör.

• Konu güncellik kazanmış (hort) lâkin bu konuya benzer başka bir başlık vardı. Yaşanmış tecrübeler falan gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın bir gül, aşk bir mevsim
    Tez geçer kanmaya gelmez
    Bulunca sev, kaybolunca
    Bir ömür yanmaya değmez.

Unut unuttuğu yerde
    Adını anmaya değmez
    Ya sarhoş kal ya rüyada
    Hayat uyanmaya değmez.

İnanma hiç gözyaşına
    Yalandır kanmaya gelmez
    Bakma mahzun duruşuna
    Bir melek sanmaya değmez.

Unut unuttuğu yerde
    Adını anmaya değmez
    Ya sarhoş kal ya rüyada
    Hayat uyanmaya değmez.

• zamanında ilişkim devam ederken bu konuya denk gelmiştim ama hayır benimki böyle yapmaz gitmez demistim. ta ki üç gün öncesine kadar. kisacasi arkadaşlar cok çok istisnai örnekler var. kızların büyük çoğunluğu arkadaslarin konu boyunca yaptığı yorumların aynılarıni yapıyorlar. eğer ilişkisi olan devam eden biri bunu okuyosa sen de benim gibi düşünme kardeşim. he sakın ayrılma sadece aklının bi köşesine kazı bir gün bu da gidecek diye. belki gitmez söylediğim gibi istisnai durumlar var ama çok çok az be

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

zamanında ilişkim devam ederken bu konuya denk gelmiştim ama hayır benimki böyle yapmaz gitmez demistim. ta ki üç gün öncesine kadar. kisacasi arkadaşlar cok çok istisnai örnekler var. kızların büyük çoğunluğu arkadaslarin konu boyunca yaptığı yorumların aynılarıni yapıyorlar. eğer ilişkisi olan devam eden biri bunu okuyosa sen de benim gibi düşünme kardeşim. he sakın ayrılma sadece aklının bi köşesine kazı bir gün bu da gidecek diye. belki gitmez söylediğim gibi istisnai durumlar var ama çok çok az be

bütün bu kızlar bu korkaklıklarını neye borçlular acaba merak ediyorum
  • zannedersem yapi meselesi hocam. çok kurnaz bir şekilde büyüyorlar. erkeklerin onlara gebe kalmasi bu korkunçluğu daha da tetikliyor sanırsam. bi elim yağda bi elim bağ da hesabi

• 7 ekimde bitirmek istediğini söylemiş bana da... şimdi telefondan baktım. en son konuşmamızda 8 ekim.
    alışıyorsun hocam. ben bundan önce 6 senelik ilişki bitirdim. o zamanki halim bunla kıyaslanmazdı bile.
    ha bu sefer değer vermedim mi? elbette verdim. yalnızca aşık değildim. sadece bir sızı oluşuyor bazen içimde. o yaşanılan güzel günleri hatırlıyorsun. bir daha o günlerin gelmeyeceğini söylüyorsun kendine. sızlıyor. ama zamanla geçiyor be hocam. zamanla geçiyor.
  • başkasını sevince geçiyor en çabuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5August -- 11 Ekim 2015; 19:44:34 >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    bi daha buna benzer birisi karşıma çıkmaz diye endişe etmiyor değilim hocam. çıksa bile yine seviceksin yine çıkıp gidicek hesabi. ki laylaylom kızlar denk geliyor bana da şansıma

• Ayrılalı 2 ay falan oldu sanırım.Ayrıldıktan sonra defalarca yazdım ne yaptıysam olmadı.Sonra ne aradım ne sordum bi gün bu mesaj attı tekrar konuşmaya başladık.Baya üzgündü beni sevdiğini söylüyordu falan filan.Konuştuk görüştük ama bu arkadaş gibi davranıyordu sanki beni elinde tutmak istiyordu ama tekrar başlamak istemiyordu.Aldım karşıma konuştum böyle böyle bi durum varsa ben senle arkadaş kalamam düşüncen bu yöndeyse herkes kendi yoluna baksın dedim.Beni tamamen silecek misin dedi.Öyle gerekiyor çünkü arkadaş olamayız dedim.Ne diyim ki sana sevmiyorsun demek ki dedi.Bilmiyorum dedim.Akşamında snapchatte aşk acılı şeyler paylaşıp durdu.Verdiğim karardan pişman olmaya başlamıştım ki aradan 4-5 gün geçmeden yeni sevgili yaptığını öğrendim.. Her şeye rağmen ne iğrenebiliyorum ne unutabiliyorum.Daha önce çok kızla birlikte oldum ama onun yüzüne dokunurken ki huzuru hiçbir yerde bulamamışım ki bu kadar bağlandım.Birlikte uyuduğumuz,onun öpücükleri ile uyandığım günler..Yok abi hiçbir şey eksilmedi.1 yıllık ilişkiydi,ilk defa aşık olmuştum.Çok güzeldi sanki bir daha onun kadar güzeli olmayacak gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraEski_ -- 11 Ekim 2015; 20:22:00 >
  • forumun o günlerini özlüyorum lan
  • Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela.
    O daha az severse kırılırsın.
    Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
    Senin o'nu sevdiğinden...
    Çok sevmezsen, çok acımazsın.
    Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
    Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
    Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin,
    Güneşi, ayı, yıldızları...
    Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
    "O benim." diyeceksin.
    Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin...
    Mesela gökkuşağı senin olacak.
    İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
    Mesela turuncuya ya da pembeye
    Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
    Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

Can Yücel in ezberden bildiğim 2-3 şiirinden biri

• 6 yıl geçmiş lan. Hatırlıyorum bu konuyu. Peki aranızda unutabilen var mı ? Yeniden başlayabilen.

Ben yapamadım lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream88

Konu ders niteliğinde gerçekten bütün sayfaları okudum, bazılarında ağzım açık kaldı.Bende mayıs ayında sağlam bir kazık yemiştim konusunu açmıştım o konudaki mesajı burda da paylaşıyorum.

Bundan 1 buçuk ay önce üniversiteden iki arkadaşım (sevgililer) aracılığıyla bir kızla tanıştım.İlk izlenim olarak kız gerçekten olgun duruyordu ve etkilemişti beni herşeyiyle.Tanıştığımız gün çok fazla konuşamadık ikimizde.Sonra whatsapptan 1 hafta boyunca her an konuştuk.İkimizinde sevdiği sevmediği şeyler aynıydı.Kızı gerçekten kendime çok yakın hissettim o da aynı şeyleri söylüyordu.1 hafta sonunda kızla buluştuk yakınlaştık ettik ve sevgili olduk.Sevgili olarak geçirdiğimiz ilk haftanın sonunda kız bana uzun bir mesaj attı.Benle tanışmadan bir ay önce sevgilisinden ayrılmıştı.İşte eski sevgilisinin yaşadığımız yere geldiğini ve bize zarar vermesinden korktuğunu söyledi.

Kızın eski sevgilisi başka şehirde yaşıyor.Kız bunla 8 ay çıkmış ve ayrılmışlar.Çocuk esrar,içki falan kullanıyormuş ve anlattığına göre psikopatın teki.Bende dedim eğer sen hayatından çıkardıysan benim için sorun yok.O da ben çıkardım ama o beni hayatından çıkarmıyor tarzında mesaj attı.Neyse ben korkma etme bişey yapamaz falan dedim o gün o konuyu kapattık.Sonra 1 hafta geçti sinemaya gittik. 10. buluşmamızdı. Sinemada yakınlaştık ettik yine herşey çok güzeldi öpüştükten sonra kızın gözleri doldu filmin sonunda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı sarıldı falan sıkı sıkı.Sinemadan çıktık ne oldu neyin var falan dedim.Bişeyim yok filme ağladım dedi ama ben tabiki inanmadım.Moralim çok bozuldu onu o halde görünce.Sonra eve gittik aradan iki Saat geçti ve bu mesajı attı.

" Ben denedim gercekten ugrastim zorladim kendimi kendime karsida sana karsida inan bana seninle gecirdigim zamanlardan hic pisman degilim bana kendimi cok iyi hissettirdin. Ama yapamiyorum ben olmuyor ozur dilerim sana umit verdim baglandin ama seni sevdim bi arkadas olarak bi sevgili olarakta ama olmuyor gercekten olmuyor
    Bunlari yuzune soylemeye cesaretim yoktu uzgunum ama ben sana zarar vermekten korkuyorum gercekten"

Sonra kızın üstüne gidince aklına eski sevgilisinin geldiğini o aklındayken bana ihanet ediceğini söyleyerek ayrıldı.Ayrıldıktsn sonra ben yıkılmıştım gerçekten şuana kadar hiçbir kızı bu kadar yakın görmemiştim kendime ve güvenmemiştim.3 gün sonra doğum günümde telefonum çaldı ve kız aradı kapattı çağrı şeklinde.Sonra ben aradım bunu beni aradın hayırdır diye yanlışlıkla aradığını söyledi ve doğum günümü kutladı.Onu gerçekten sevdiğimi söyledim birkaç bişey daha konuşup kapattık.Ayrıldıktan sonra instagramda takipleşiyorduk(takipleşmem hata biliyorum) ve ayrıldıktan iki hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşımın kuzeniyle birlikte el ele fotoğraf çekilip altına kalp işareti koyup instagrama attı ve ben gerçekten şoka girdim.Bu nasıl bir karaktersizlik.

Bu olaydan sonra insanlara olan güvenim tamamen sarsıldı gerçekten arkadaşlar.Sevgili olarak geçirdiğimiz zamanlar gerçekten çok güzeldi herhangi bir tartışmamız olmadı ama demek ki bütün güzel sözler, seni seviyorumlar vs. herşey yalanmış.Mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, siz siz olun arkadaşlar kimseye bağlanmayın.

Ekleme: Arkadaşlar şehir dışındaydım daha yeni yazma fırsatım oldu.Benden ayrıldıktan sonra çıktığı çocuktan da ayrılmış Ağustos ayında.İlk zamanlar nerde hata yaptım diye kendime çok sormuştum ama ben sadece sevip değer vermiştim.İnanın canınızı sıkmaya değmiyor şuan çok daha iyi anlıyorum...

Edit(29 Eylül):Arkadaşlar en son konuyu güncellediğimde ayrılmışlar demiştim.Geçen gün ayrıldığı çocuğun eski sevgilisine döndüğünü öğrendim :) Eden buluyor gerçekten...Şimdi benim içinde bulunduğum durumu daha iyi anlıyodur umarım.

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun... İnan ki kurtulmuşsun... "Eden bulur" kuralı çok çabuk işlemiş, beter olsun... Böyle değer bilmez, ne istediğini bilmeyen karaktersizler bir an önce yaptıklarının cezasını bulsunlar...
    Allahın sevdiği kuluymuşsun... Belki çok üzüldün, kırıldın ancak, sana ders olmuş oldu... Merak etme senin gibi değer verene bir gün Allah mükafatını verecektir... Değerini bilmeyen karaktersiz de ederi kadar değer bulacaktır...
    O karaktersiz hayatta hiçbir zaman mutlu olamayacak, sana yaptıklarından dolayı başına gelen olayda her zaman vicdanını kemirecek...
    Sana dönmek isteyecektir, ama sakın kabul etme ikinci defa üzülürsün, bir ilişkide çatlak varsa tamiri olmaz, bunu bil ve ona göre davran...
    Sen yaşamına devam et, tabii ki çok zor oluyor, böyle bir kazık yedikten sonra insan toparlanamıyor belli bir süre...
    Nerde yanlış yaptım acaba diyorsun, ben üstüne çok gittim diyorsun, için içini kemiriyor, ama yediği haltları öğrenince bu sefer kendine kızıyorsun... "Ben kime değer vermişim" diyorsun...

Benzer bir olayı bende yaşadım... Mesajlarım var önceki sayfalarda... Kendimi yeni toparlıyorum... Benim de 2 senemi çaldı karaktersizin biri ve kazığı sokup gitti... Ben "ne oldu, neden oldu" diye kendi kendimi yerken başka biriyle nişanlandığını öğrendim :)

Geçen gün acile gittim, kalbimle ilgili sıkıntı vardı, strese bağlı ritim bozukluğu dediler... 5-6 saat acilde kaldım, gelen-giden insanlara baktım, gencecik adamın birine acilde kolon kanseri tanısı konuldu, karısı yıkıldı, adama söylemediler tabi... psikolojim daha çok bozuldu inanın...
    Böyle karaktersiz, kompleksi olan, ne istediğini bilmeyen, hırsına yenik düşen tiplerin bir gün acil serviste kalmasını tavsiye ederim...
    Sağlıktan ötesi yalan arkadaşlar... Şu kısacık ömürde hiç bir şeyi kafaya takmaya değmiyor... Hayatta insanın kendinden ve ailesinden başka kimsenin değerli olmadığını bir kere daha anladım...
    Sen kendini yiyip bitiriyorsun, karşı tarafın umurunda bile değil, çünkü kişilik sorunu yaşıyor, hayatı, güzellikten, paradan, seksten ibaret sanıyor...
    En sonunda kendini birine yamayıp evleniyor, belli bir yaşa gelince aklı başına belki geliyor, kalben yalnız kaldığını farkediyor, ama iş işten geçiyor...

Böyle benzer olayı yaşayan arkadaşlar (ben dahil :)) gönlünüzü ferah tutun, onu adını artık anmayın, başka şeylerle ilgilenin, gezin tozun, bir sporla falan uğraşın, onu hatırlatacak herşeyi hayatınızdan çıkarın...
    Hatta ortak arkadaşlarınız varsa face ten falan silin, mümkünse görüşmeyin... Belli bir zaman sonra unutuyorsunuz zaten, hele ki başka bir ilişkiye başladığınızda, "ben nasıl bir zavallıyla vaktimi harcamışım" diyeceksiniz :)

Hayat yaşamaya değer, değerinizi bilmeyenler kaybeder :)
  • @safaklarda
    Abi teşekkür ederim yorumun için çok güzel yazmışsın gerçekten duygularıma tercüman olmuşsun.Senin mesajlarını da okumuştum önceden şimdi tekrar bakınca hatırladım kurtulduğun çok iyi olmuş çünkü sizin bir sonraki adım evlilikmiş ilerde çok daha kötü olabilirdi.Bu karaktersizde 2-3 gün önceki mesajlarında iyi ki hayatıma girdin, her an yanında olmak istiyorum, sakın bırakma beni vb. dolu mesaj yazmıştı.Böyle karaktersiz, ne istediğini bilmeyen insanlardan kurtulduğumuz için şükretmeliyiz.

Böyle olaylardan sonra dediğin gibi mümkün olduğunca yalnız kalmamak gerek.Yalnız kaldığında her an onu düşünmeye başlayıp suçu kendinde aramaya başlıyorsun.15 gün oldu spora başlayalı herkese öneririm.Daha pozitif, daha enerji dolu oluyorsunuz.İnşallah karşımıza güvenilir, bizi yarı yolda bırakmayacak doğru düzgün insanlar çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream88

@safaklarda
    Abi teşekkür ederim yorumun için çok güzel yazmışsın gerçekten duygularıma tercüman olmuşsun.Senin mesajlarını da okumuştum önceden şimdi tekrar bakınca hatırladım kurtulduğun çok iyi olmuş çünkü sizin bir sonraki adım evlilikmiş ilerde çok daha kötü olabilirdi.Bu karaktersizde 2-3 gün önceki mesajlarında iyi ki hayatıma girdin, her an yanında olmak istiyorum, sakın bırakma beni vb. dolu mesaj yazmıştı.Böyle karaktersiz, ne istediğini bilmeyen insanlardan kurtulduğumuz için şükretmeliyiz.

Böyle olaylardan sonra dediğin gibi mümkün olduğunca yalnız kalmamak gerek.Yalnız kaldığında her an onu düşünmeye başlayıp suçu kendinde aramaya başlıyorsun.15 gün oldu spora başlayalı herkese öneririm.Daha pozitif, daha enerji dolu oluyorsunuz.İnşallah karşımıza güvenilir, bizi yarı yolda bırakmayacak doğru düzgün insanlar çıkar...

Spora başlayarak en iyisini yapmışsın... Ben de spor yapıyorum yaklaşık 3 aydır... Bu olayın bana tek getirisi, vücudu düzeltmek oldu :)

• Yenisi felan unutturmuyor bunlar hikaye.zaten unutmak isteyen kim?lan olum bırakın yaşadığın yaşadıklarınla kalsın bunu dert edeceğimize dönüp lan ne gizel yıllardı diyelim.daha iyisini yaşamak şartıyla bunların hepsi tabi ki

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.