Şimdi Ara

[Onay Bekliyor] En Sinir Bozucu Sözler ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GUANTANAMO

Atatürk olmasaydı... diye başlayan her laftan ve o sözleri söyleyen herkesten nefret ediyorum.

+ yanyatmissekiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Atatürk olmasaydı... diye başlayan her laftan ve o sözleri söyleyen herkesten nefret ediyorum.

Pis faşist Atatürk olmasaydı bu mesajları yazabilecek miydin acaba?

Arkadaş burası özgür bir forum.Atatürk'ü sevmek zorunda değil.

Atatürk'ü sevmiyorum de bakalım seni parçalarlar

• "evlen artık"
  • 30 satır yazı yazarsın sana cevap olarak gelen mesaj " Ok " En nefret ettiğim 1. kelimedir.
    2.siyse "Peki"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Pis faşist Atatürk olmasaydı bu mesajları yazabilecek miydin acaba?

Arkadaş burası özgür bir forum.Atatürk'ü sevmek zorunda değil.

Çok güzel bi Neyzen Tevfik şiiri var ama bu forum o şiiri kaldıracak kadar özgür değil maalesef.

Ben onu demek istemedim.Adam Atatürk olmasaydı diye başlayan cümlelerden nefret ediyorum demiş hemen biri atlamış o olmasa mesajı yazabilecekmiydin diye.Saçmalıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Bir şey derken, karşımdaki kişinin tamam yada yav he he demesi acayip sinirimi bozuyor. Şaka yapsak neyse ciddi olunca da demeleri... Ağzına klavye ile vurasım geliyor.

La avatarina nicki ne olmus oyle.Birden sogudum senden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

[Onay Bekliyor] En Sinir Bozucu Sözler ?

• "yapacak bir şey yok" askerde iken çok duyardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

[Onay Bekliyor] En Sinir Bozucu Sözler ?

Meyann
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

'Tamam tamam sen haklısın tamam tamaaaam sen haklısınnn' bir arkadaşım tartışma sırasında böyle demişti sinir olmuştum gerçekten ağızının ortasına patlattım bir tane 7 ay benle konuşmamıştı

Hocam bu tavır adamı katil eder. Başıma geldiğinden biliyorum hakkaten Nasıl sinir bozucu bir durumdur ya. Verecek cevapları olmuyor da boş boş kendini bu laflarla su üstüne çıkarmaya çalışıyor zavallılar.

+sonsuz

Ben haklıyım tabi adam olun.

diyemıyorsanız yazıklar olsun.

• Ünide y.lisans yaptığımdan hocalarla araları iyi tutmak gerekir. Ayrıca onlardan bişeyler de öğrenmek gerekir. Bende hoca ne derse yapıyorum ki yapmak zorundada kalıyorsunuz. Bunun yüzünden bi arkadaş yalaka demişti şakasına ulan varya başkası olacak oduncu baltasını kafasına geçirirdim... ama iyi bozdum çocuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Bir şey derken, karşımdaki kişinin tamam yada yav he he demesi acayip sinirimi bozuyor. Şaka yapsak neyse ciddi olunca da demeleri... Ağzına klavye ile vurasım geliyor.

Nicki kendi isteğimle değiştirdim madem nick gitti avatarda gitsind ediler yoksa sınırsız gidersin diye tehdit ettiler değiştirdim.

• "Kafanı yorma" "Kardeşim"
  • Kız arkadaşımın annesi bildiğin saçmaladı bir kaç gündür, hatta kız arkadaşımla aramız bozuldu. Neyse ben muhabbeti kestim falan filan.
    Kıza diyorum ki annenin bu 3 oluyor, sayesinde huzurumuz kalmadı falan.
    Bakın benim söylediğim şeyler bunlar, onun bana söylediklerine bakın. ''Sen benim anneme saygısızlık yaptın, ben gideyim anneme söyleyeyim bir daha seni rahatsız etmesin''.
    Bazı sebeplerden dolayı annesi huzurumuzu kaçırdı , ben diyorum ki ne haber ? O da bana diyor ki ; gözünün üstünde niye kaş var ? Durum bu.
    6 aylık eziyetim bitti. Belki benim ki bir söz olmadı ama tavrı örnek olarak vermek istedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Nicki kendi isteğimle değiştirdim madem nick gitti avatarda gitsind ediler yoksa sınırsız gidersin diye tehdit ettiler değiştirdim.

Neyse gozume gozukme benim bu sana son alintimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

'Tamam tamam sen haklısın tamam tamaaaam sen haklısınnn' bir arkadaşım tartışma sırasında böyle demişti sinir olmuştum gerçekten ağızının ortasına patlattım bir tane 7 ay benle konuşmamıştı

Hocam bu tavır adamı katil eder. Başıma geldiğinden biliyorum hakkaten Nasıl sinir bozucu bir durumdur ya. Verecek cevapları olmuyor da boş boş kendini bu laflarla su üstüne çıkarmaya çalışıyor zavallılar.

+98765432123456789
    Vallahi suratına patlatmak istiyorum cahil heriflerin
    />

• Bize ne olur?
    Bana da mı bu fiyat?
  • Yapacak birşey yok
  • BAKARIZ
    HELE Bİ YARIN OLSUNDA
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C Vatandaşı

peki

neden tadi cok guzel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.