Şimdi Ara

[Onay Bekliyor] En Sinir Bozucu Sözler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinirinizi en çok bozan sözler neler beyler hadi yazın bakalım. Ben mesela " her şakanın altında bir gerçeklik payı var" lafına deli oluyorum

Beyler konu tartışmaya döndü. Birazdan yöneticiler uçuracak bizi. Ben biraz kamufle edeyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 23 Haziran 2013; 18:52:36 >

• Yaw he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam
  • Hayırlısı
  • Ben senin yaşındayken ....

• son ne kadar olur hocam
  • Karşımdaki haksızsa haklıymış gibi konuşması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayirlisi be gulum + Ben senin yasindayken....

• 'Tamam tamam sen haklısın tamam tamaaaam sen haklısınnn' bir arkadaşım tartışma sırasında böyle demişti sinir olmuştum gerçekten ağızının ortasına patlattım bir tane 7 ay benle konuşmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

son ne kadar olur hocam

esnaf mısınız hocam
  • peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

'Tamam tamam sen haklısın tamam tamaaaam sen haklısınnn' bir arkadaşım tartışma sırasında böyle demişti sinir olmuştum gerçekten ağızının ortasına patlattım bir tane 7 ay benle konuşmamıştı

Hocam bu tavır adamı katil eder. Başıma geldiğinden biliyorum hakkaten Nasıl sinir bozucu bir durumdur ya. Verecek cevapları olmuyor da boş boş kendini bu laflarla su üstüne çıkarmaya çalışıyor zavallılar.
  • quote:

'Tamam tamam sen haklısın tamam tamaaaam sen haklısınnn' bir arkadaşım tartışma sırasında böyle demişti sinir olmuştum gerçekten ağızının ortasına patlattım bir tane 7 ay benle konuşmamıştı

+1
  • PembePanjur kullanıcısına yanıt
    Bende deli olurum buna . Aciz insanların kullandıgı bir cümledir genelde.

Ayrıca kendini begenmişlik cümleleri de deli eder beni
  • ''ANAN''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

Hocam bu tavır adamı katil eder. Başıma geldiğinden biliyorum hakkaten Nasıl sinir bozucu bir durumdur ya. Verecek cevapları olmuyor da boş boş kendini bu laflarla su üstüne çıkarmaya çalışıyor zavallılar.

+sonsuz

• quote:

+1907
  • Karşımdakinin ağzını yayarak sözlerimi tekrar etmesi. Ulan önce yaşına bir bak.
  • 'iyi'

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

quote:

+yan yatmış sekiz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.