Şimdi Ara

Onay veriyorum gerçek Murphy'nin kanunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatım(18) boyunca hep ne istediysem bir şekilde bir şey engel oldu ve elde edemedim. Şans mı denir animistik (bu ölü sistemden ötürü) düşünce midir emin olmamakla beraber sınav sonucum gördüğüm saniye yavrum bu yıl tıp bayağı ileri çekecek çünkü sen tıp istiyordun. Neden tıp? Çünkü çocukluk hayali. Ailemden kendi girdiği üniversite sınavında 163. olup tusta her iki alanda ilk on içinde olan zatın şu an ki aklım olsa mühendislik yazarım demesine rağmen 24 tane tıp tercihi yapmış olup umutsuz bir şekilde hiç bir anket hiç bir veriye güvenmeden bekliyorum. Şu an ki ruh haliyle cümlelerimi pek toparlayabileceğimi sanmıyorum.

Gelelim 12. Sınıfa geçecek arkadaşlara eğer sizin de şu an basit olmayan bir Tyt denemesinde netleriniz 70-80 aralığında ve ayt adına sadece 11.sınıftan tek dersiniz(mesela benim fizikti) sağlamsa özelden ulaşabilirsiniz geçen yıl Eylül ayında ben o düzeyde bir öğrenciydim, yardımcı olabilirim. Tek tavsiyem sonradan görme insanlar gibi davranmamanız benim Tyt 100 üstüne ayt 75 civarlarına çıkınca küçük dağları ben yarattım havasına girdim o gazla msüye girmeme kararı alıp devam zorunluluğu olmasına rağmen eve kapanmak için müdürün ayaklarına kapandım. Şans beyler şans dikkatsizliklerimin haddi hesabı olmadı sınavda bayağı çakıldım bir kaç zor soru olunca sınav anı kontrolünü falan kaybedip 3-4 mat işlem hatası fizikten en kolay soruları götümle çözme çabasıyla yanlış yapıp kimyadan cevabı 6 olan atom sorusunu hatırlarsınız onu çözerken beynime sakso çektirsem herhalde o kadar saçmalamazdım. Bir diğeri soruda cevabı 1-3bulup şıklarda 2-3 işaretlemek falan ne bileyim aga insanın zoruna gidiyor. Mezuna kalmak gibi bir opsiyonum yok. Ya atar ya batar zaten pek severek okumuyordum. Bilinçsiz bir ergenlik böyle sonuçlar doğuruyor işte. Ülkenin %80ine ben de katılmış bulunmaktayım. Iyimserler artık harbiden meyilli intihara
    28,6k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedamaster -- 9 Ağustos 2024; 14:50:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şans abi

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Bu profil bu isim
    Tolga bilgin YouTube yorumlar
    Vay be duygulandım

• Ustaaaa, ağlarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.