Yakışır, en son Patricia'ı çok güzel oynamıştı aksan filan |
Onaylandı: Lady Gaga, Joker 2'de Harley Quinn'i canlandıracak (3. sayfa)
-
-
Aboooov filmin her şeyiyle çöp olacağı kesinleşti.Lady gaga nedir yav.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gaga senin amca oğlu felan herhalde, bu kadar savunduguna göre
Haber içeriği eksik olduğu için üyelerde durumdan haberdar olmadığı için anlam verememiş. Joker müzikal olacak. O yüzden lady gaga seçilmiş. Bana göre çok yanlış hamle. İlk joker gibi bir şaheser yapmisken müzikal rezilliği nedir ? Discovery ortak olunca, işin içine etti iyice. Vizyon dedikleri şey Ali Koç un vizyon dediği şeye benzemiş. İzleyici çekmek için çizgi romanları her halta çevirecekler sanirim. Artık sjw nirvanalara ulaşacak bu gidişle. Batman i totoş bir balerin yapsınlar, bane i de opera sanatçısı falan yapsınlar. Flash, aquaman falan dans yarışmalarına katılıp koreografilerini sergilesinler.
Superman twerk yapıp tiktoka atsın, dünyanın anlamı buymuş falan desin. Wonder woman strip kulüplerinde çalışmaya başlasın, Shazam da çocuk istismarına maruz kalsın, devam serilerinde kendine zenci bir erkek bulup takılsınlar. tam herşey rayına oturdu derken discovery dağıtmaya gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gaganın abisi namusunu koruyor
-
Halbuki Ferdi Tayfur'un adı ağza alınırken esas duruşa geçilmesi gerekirdi.
Edit : İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 8 Ağustos 2022; 8:27:1 > -
Lady gaga kim demiş. Cahillik böyle bir şey işte. Asıl sen kimsin ?
Lady gaganin şarkılarını sevmem hiç dinlememde ama tarzı ve oyunculuğunu severim. Boş boş yorum yapmak yerine "American horror story: hotel" izleyin ondan sonra yorum yapın.
-
Lady denen çöp şarkıcı ile harley ne alaka yahu saçmalığa bak. Menajeri iyi çalışmış ama bu tipsizi filmde oynatmak sağlam lobi gerektirir.
-
Aşkitoma laf ettirtmem.
Açıkçası, kendisinin House of Gucci'deki performansı beklenmedik derecede çok iyiydi.
-
Bunun da cılkını çıkarın.
Ne alaka yav?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye herkes tepki göstermiş anlamadim bence rolu cok iyi tasiyacak
İlginç bir hayal gücünüz var :D
-
Seçim bence gereksiz olmuş ama bu kadının filmi kötü yapacağını düşünmüyorum rolünün hakkını versin yeter; sırıtır ise işte o zaman yediği linç bir ömür boyu ona yeter.
-
Lady Gaga Harley Quinn olmaya müsait bir karakter neden bu kadar aşırı tepki verilmiş anlamadım. Lady Gaga'nın meslekten film oyuncusu olmamasını ve büyük bütçeli marka bir filmde daha büyük risk teşkil edecek biçimde sinema sektöründeki çaylaklığını dert edenler olabilir ama potansiyel varsa, ki bariz var, denememeleri için hiçbir sebep yok. Bazı sinema efsaneleri öyle doğuyor. En azından altından kalkar, bundan eminim.
-
Sahnede şekilden şekle giren jest ve mimik yapan az çok bu biçimde de ünlenen bir müzik artistinin ister istemez biraz oyunculuk kabiliyeti de olur. Lady Gaga tercihinde tek sorun bence kendisinin oyunculuktaki deneyimsizliği olur çünkü yıllarını çeşitli filmlerde oynamaya harcamış bir sinema artisti nasıl çok iyi şarkı söylemeyi öğrendiği halde hayatını konserler vermekle geçirmiş deneyimli bir müzisyen kadar iyi konser veremiyorsa Lady Gaga da pratikte benzer şekilde yıllarını sinemaya vakfetmiş deneyimli bir oyuncunun eline su dökemeyebilir. Haliyle sinema sektörü kökenli daha deneyimli bir aday daha iyi bir tercih olabilirdi denebilir ama Lady Gaga'yı Harley Quinn olarak düşününce yadırgadım diyemem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X