Şimdi Ara

Onboard Ekran kartı 144hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımda ki arızadan dolayı ekran kartımı garantiye yolladım. Vatan ise 10 ile 20 gün arası süreceğini söyledi sürecin. Bende onboard ekran kartına geçiş yaptım. Modeli İntel HD Graphics 530. Mevcut monitörüm ise 144 hz ve ben onboard ekran kartıyla dual link dvi ile maksimum 60 fps alabiliyorum. Sanıyorum onboard olduğu için bu kısıtlama var ve benim merak ettiğim monitörün hz değerini 60'ın üzerine çıkarmak için yapabileceğim birşey olup olmadığı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RectaiN -- 5 Aralık 2016; 12:11:16 >

• Onboard Kartın Windows'ta Bile 144 Verebileceğini Sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onboard kartın driveri en güncel halde ve kartta 1920x1080p de 144 hz verebildiği görünüyor fakat anlamadığım kısmı dual link dvi ile bağlı olmama rağmen bağlantıyı hdmi olarak görmesi onboardu ilk aktifleştirirken hdmi ile yaptım. Şuan dvi'a bağlı ama bağlantıyı hdmi olarak gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RectaiN kullanıcısına yanıt
    Driveri kaldır dvi takılıyken tekrar kur sonra. Yada aygıt yöneticisinden önce devre dışı bırak kartı sonra tekrar etkınlestır düzelebilir belki.
  • anakartın çıkışı da dual link mi?
  • Aynı ekran kartıyla displayport kablosunu kullanarak 1080p 144hz alabildim.Sizin de anakartınızda dvi ya da displayport çıkışına ve bu çıkışa uygun kabloya ihtiyacınız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.