Şimdi Ara

Onboard ekran kartı ve 8600 gt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSİ K9NGM (7255) nvidia 6100 chipsetli onboard ekran kartı olan bir anakartım var.bugün palit 8600 gt super ekran kartı aldım ve pci-e slotuna taktığımda ne görüntü geliyor ne de ekran kartını tanıyor.sadece ekran kartının fanı dönüyor.onboard hep aktif.bios u güncelledim.pci-e slotunun tozunu aldım.windows aygıt yöneticisinden onboard kartı devre dışı bıraktım.yapmadığım şey kalmadı fakat sorun hala devam ediyor.bunların yanı sıra kuzenim pc de ekran kartı sorunsuz çalıştı.onda da ecs 8400 gs onboard ekran kartlı am2 bir anakart var.

yardımlarınızı bekliyorum.

• bios ta "on board always on" gibi bir seçenek vardır bunu "when there isn't any PEG" seçeneği yapın....

bu da yetmezse
    bios' ta "display first" diye bir seçenek vardır...

orada On-board First seçilidir....
  • bunların hiç biri yok.
    auto ve both seçenekleri var.
    bir pci ile pci-express primary seçeneği var fakat hiç bir etkisi olmadı.
    bir de pci spectrum vardı ne olduğunu bilmiyorum fakat bunun bir etkisi olmadı.nvidia 6100 ler de böyle bir sorun mu var acaba ?herşeyi yaptım.ne kaldı geriye ? düşünüyorum tüm bunlar yaşanacaksa neden pci-express slotu yapmış bu adamlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntguzel

bunların hiç biri yok.
    auto ve both seçenekleri var.
    bir pci ile pci-express primary seçeneği var fakat hiç bir etkisi olmadı.
    bir de pci spectrum vardı ne olduğunu bilmiyorum fakat bunun bir etkisi olmadı.nvidia 6100 ler de böyle bir sorun mu var acaba ?herşeyi yaptım.ne kaldı geriye ? düşünüyorum tüm bunlar yaşanacaksa neden pci-express slotu yapmış bu adamlar ?

pci-express primary bu aktif olsun.....

ayrıca nadir bir şey ama belki anakartınız ile uyumsuz olabilir ekran kartınız....

http://www.msi.com/product/mb/K9NGM.html#/?div=TestReport

siz en iyisi en iyi çözüm için Bios ekranında, alakalı yerin fotoğrafını çekip buraya (siteye) koyunuz

resimler için "hizliresim" buradan resim yükledikten sonra "forumlar için 3" olanın linkini direk buraya kopyala-yapıştır yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.