Şimdi Ara

Onboard Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım. 2+1 Ses sistemim var sol hoparlör ve bass 'dan ses geliyor fakat sağ hoparlörlerden ses gelmiyor. Jak'ı telefonuma bağlıyorum hepsi güzelce çalıyor. Jak'ı ön paneldeki ses girişine takıyorum yine hepsi güzelce çalıyor. Fakat arka panele taktımmı sağ hoparlör çalmıyor. Bilgisayar tüm ses ayarları dengede. Yeniden windows 'da kurdum fakat bir sonuç alamadım. Şimdiden teşekkürler...

• anakartın üstündeki ses jakı kontrol ettintinmi.tam temas etmiyor olabilir.ön kısma anakarttan geln ses jackları çıkar.arka jak tan ses gelip gelmediğini tekrar kontrol et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuh256

anakartın üstündeki ses jakı kontrol ettintinmi.tam temas etmiyor olabilir.ön kısma anakarttan geln ses jackları çıkar.arka jak tan ses gelip gelmediğini tekrar kontrol et..

Ön tarafa bağladımmı hiçbir problem yok fakat arka tarafta taktımmı sağdan ses gelmiyor. arka tarafa telefonun kulaklığını taktım şimdi, sağ taraftan ses gelmedi kulaklıktanda.
  • önce ön tarafın anakarta olan bağlantısını sök. daha sonra arkadan ses gelip gelmediğini kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuh256

önce ön tarafın anakarta olan bağlantısını sök. daha sonra arkadan ses gelip gelmediğini kontrol et.

Ön tarafınkinide söktüm öylede denedim.Sonuç aynı sanırsam arkadaki dişi jak'ta bir problem var.
  • deuh256 birşey sorucam şöyle birşey yapamıyormuyuz. arkada 6 tane çıkış var yeşille siyahın yerini değiştirebiliyormuyuz ayarlardan falan ?
  • ayarlardan değiştirebilirsin. sağ altta çıkan programı biraz kurcalarsan, orda ayar değiştirme var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP SES PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabip dediğin gibi buldum. deuh256 yardımın için teşekkürler tahmin ettiğim gibi yeşil dişi jak yalama olmuş :) Sorun çözülmüştür.
  • sorununun çözülmesine sevindim
  • sorunun çözebildiğine sevindim
  • Jak girişinde sorun olma ihtimali büyük..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.