Şimdi Ara

Onboard VGA sorun yaratir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Phenom x4 955 islemcili bir sistem topluyorum fakat ekran kartini sonra alip maliyeti düsürmek istiyorum.(hd4850)

Bunun için 2 adet board buldum

FOXCONN - A7DA-S >>http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2444
    MSI - DKA790GX PLATINUM >>http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2492

iki kartta da hd3300 onboard var.

Soru:

1)Onboard VGA li board performansi ( grafik anlaminda degil genel anlamda ) ile VGA siz boardlar arasinda fark varmidir? Degermi sizce ?
    2)Yukaridaki boardlar iyimidir ?

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samaella -- 9 Haziran 2009; 14:26:42 >

• quote:

Onboard VGA li board performansi ( grafik anlaminda degil genel anlamda ) ile VGA siz boardlar

amd sistem için onboardlı kartlar oldukça performanslı fakat intel tarafında onboard olan anakartlar
    hep giriş seviyesi.. sen amd alacağına göre sorun yok..

quote:

Yukaridaki boardlar iyimidir ?

MSI - DKA790GX PLATINUM
    bu kart gayet iyi bence..
  • fifa 2009 açarmı bu onboard?
    bunların bit'i de var mı? 64 bit falan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinysl

fifa 2009 açarmı bu onboard?

ben pes 2009 oynuyorum MAX ta herşey üstelik 3200 ekran kartım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihancndn

quote:

ewt oynarsın ama hangi kalitede. onboard ekran kartı ile normal ekran kartı arasında büyük kalite farkı vardır. pes 2009'u full görüntü ayarlarında oynaman, onboard ekran kartının çok iyi olduğu anlamına gelmez. aynı oyunu full ayarlarda HD4850 gibi ekran kartlarıyla oyna ve iki bilgisayarı yan yana koyup bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
    samella isimli arkadaş, senin sorularına gelince;
    1) onboard VGA olan anakartlar genelde giriş seviyesi anakartlardır. ileride HD4850 gibi kart kullanmayı düşünüp ve Phenom x4 gibi bir işlemci kullanmayı düşünüyorsan, bu tarz anakartları hiçbirzaman düşünme derim ben sana. ayrıca onboard VGA lı anakartların kuzey köprüsü, normal anakartlara göre daha fazla ısınır ve anakartın kendi ısısınıda biraz daha fazla yükseltirler. ayrıca elektrik tüketimi de daha fazladır. kısacası kesinlikle değmez, biraz daha bekle veya para biriktir, VGA sız anakart al.
    2) MSI - DKA790GX PLATINUM gerçekten güzel bir anakart, zaten AMD sistemlerde MSI neredeyse bir numara diyebilirim. ayrıca Foxconn anakartlar fazla ısınmasıyla ünlüdür. serviste sıcaklıktan dolayı FOXCONN anakartlarda çok sorunlar yaşadık. MSI biraz daha pahalı olsada, bazı özellikleri ile bunu haketmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: kazuya7

quote:

Orjinalden alıntı: cihancndn

quote:

ewt oynarsın ama hangi kalitede. onboard ekran kartı ile normal ekran kartı arasında büyük kalite farkı vardır. pes 2009'u full görüntü ayarlarında oynaman, onboard ekran kartının çok iyi olduğu anlamına gelmez. aynı oyunu full ayarlarda HD4850 gibi ekran kartlarıyla oyna ve iki bilgisayarı yan yana koyup bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
    samella isimli arkadaş, senin sorularına gelince;
    1) onboard VGA olan anakartlar genelde giriş seviyesi anakartlardır. ileride HD4850 gibi kart kullanmayı düşünüp ve Phenom x4 gibi bir işlemci kullanmayı düşünüyorsan, bu tarz anakartları hiçbirzaman düşünme derim ben sana. ayrıca onboard VGA lı anakartların kuzey köprüsü, normal anakartlara göre daha fazla ısınır ve anakartın kendi ısısınıda biraz daha fazla yükseltirler. ayrıca elektrik tüketimi de daha fazladır. kısacası kesinlikle değmez, biraz daha bekle veya para biriktir, VGA sız anakart al.
    2) MSI - DKA790GX PLATINUM gerçekten güzel bir anakart, zaten AMD sistemlerde MSI neredeyse bir numara diyebilirim. ayrıca Foxconn anakartlar fazla ısınmasıyla ünlüdür. serviste sıcaklıktan dolayı FOXCONN anakartlarda çok sorunlar yaşadık. MSI biraz daha pahalı olsada, bazı özellikleri ile bunu haketmiş.

ben zaten 4850 den bile iyidir demedim ki şu anda 3870 takılı fark var doğru ama öle dağlar kadar bir fark inan yok... en azından PES için...

• 1024x768 de crysis bile oynatıyor o kart testleri vardı ama bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.