Şimdi Ara

Onboarda bağlıyken monitör açılıyor, ekran kartı taktığımda açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4 1,8 256 ram 60 gb ide hdd e sahip bilgisayarım var. Ekran kartı taktığımda monitör açılmıyor ancak onboard denediğimde açılıyor. Ekran kartını takıyorum kabloyu onboarda bağlıyorum ekran yine açılmıyor?

Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.

• Bios'tan onboard vga'yı disable yapın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Bios'tan onboard vga'yı disable yapın...

• usta işlem olmadı. sebebi ise onboard bağladım ve bios dan vga ı 32 bit i disable yaptım ekran kartını taktım olmadığını görünce tekrar bir onboard deneyim dedim ama bu seferde bios vga ayarlarından dollayı hiç açılmıyor bilgisayar.
  • ekran kartını başka bilgisayarda deneyin... büyük ihtimalle ekran kartı nalları dikmiş...
  • Vga girişi ekran kartının çıkışına bağlamışsındır heralde di mi boarddan çıkarıp
  • board' dan çıkartıp ekran kartına taktın olay o değil miydi zaten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Ekran Kartını Görmüyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biostan onboard vga yı dısable yaptığın zaman görüntünün gelmesi lazım. eğer olmuyorsa ekran kartını başka bilgisayarda deneyerek sounu bulabilirsiniz...
  • aygıt yöneticisinden onboard vga nın driver ını kaldırın ve bilgisayarı kapatın. ekran kartınızı takın vga kablonuzuda ekran kartınıza takın.
  • vga yı disible yaptım ekran kartını bağladım gene olmadı..
    ekran kablosunu onboarda balıyorum onboardı disible yaptığım için monitör gelmiyor...
    bişekilde biosa girip monitörü açmam lazım bunu yolu yokmu ?

:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Bios'tan onboard vga'yı disable yapın...

bu işlemi yap
    ayrıca monitörden gelen kabloyu taktığın ekran kartına bağla ( anakartın vga çıkışına değil )
    eğer görüntü gelmiyorsa ekran kartı bozuktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Ocak 2009; 19:40:23 >
  • Bunun çözümü var mı düne kadar ekran kartı çalışıyrdu kasayı sökünce ekran kartına bağlayınca açılmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.