evt bırakalı 6-7 ay kadar oluyo ve iki hesabım vardı ikiside 350k civarındaydı... verdim birilerine gitti.. şimdi eski evrenimden tekrar devam etmek istiyorum... ama bu sefer eskisi kadar ciddi olmicam...
Hayırlı olsun kolay gelsin bakalım. Ben de 15 gün önce başlamıştım bayağı da güzel gidiyordum 25 k ya kadar çıkmıştım 10 günde ama 250 k lık biri musallat oldu en sonunda aydam filomu kitledi adama niye geliyorsun bana git büyüklerle uğraş dedim bana çöpü toplarsın nasılsa dedi bi de dalga geçiyor adamla ya ay falan da çıkmadı ben de oyunu bıraktım
35.evrene gel istersen sen bana 60klık hesap vermiştin eskiden şimdi bensde sana iyilik yapmak isterim istersen e35gel birlikte oyniyalım
e41de de biz varız
valla fazla ciddi olma alıstımı bırakmıyo insan
Sigara gibi; teşke başlamasaydın.
@king_mehmet: yok saolasın... benim evrenim 23. evren... ben en çok 23. evrene alışmışım... yine de teklifin için saol...
dediğim gibi zaten fazla ciddi olmicam... daha önceden tecrübem olduğu için o kadar abartmam artık sadece 23. evrende eski 350k lık hesabımın koordinatlarına çok yakın bi yerde çıktım tekrar... eski hesabımı orda göremeyince üzüldüm