Şimdi Ara

ÖNCE ALLAHTAN SONRA SİZDEN MEDET UMUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu matematiği 25 üstüne sabitlemem gerekiyor şu an 15 lerde geziyorum şu son iki haftada neler yapabilirim bir şeyler önerin bu zamana kadar çoğunluğu edebiyata ayırdım matematik fazla kasamadım ama artık kasma zamanı geldide geçiyor neler önerirsiniz.

• YGS kısmına +kolay olan logaritma,karmasık,matris (Bu 3 konu 8-10 soru) vb kisimlari hallet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o kısımları az çok hallettim ama nedense soru gelince afallıyorum. Soru bankasında çözebiliyorum ama aynı şey denemede karşıma gelince ..... :(
  • 15 netin 10 u o dediklerinden geliyor zaten 5 ide limit grafik vs.
  • parabole filan baktın mı ?
  • Ya kolay konuları tekrar ederek 20-25 çıkarmayı düşünüyorum kafamda normalde turev integral hariç hepsi bitti ama denemeyi elime aldığımda hiç bir şeyi tam olarak bitirmediğimi anlıyorum moralim bozuldu
  • Parabole baktımda bazı kasan sorular var. Acaba denemeden mi ki ya endemik ve evrensel iletişimi çözüyorum mat-2 olarak nasıldır bunlar biliyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan sonra yapacaklarım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HayırlısıKardesim H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilgim yok evrensel iletişimin ygssi zor diye hatırlıyorum forumda lysisde zordur heralde. Endemik hakkında bilgim yok.

http://www.dersanlatimfoyleri.com/eis/dersanlatimfoyleri_video Şu siteden konu değilde test çözüm videolarını izle adamlar konunu her kısmından 32 soru çözmüş indir istersen idm ile gom player ile hızlandırarak izle iyi bir tekrar yap bir soru bankası bitirmiş kadar olursun bende böyle yapcam otur bir gün bitirdiğin tüm konuların soru çözümlerini burdan izle sonra git bi deneme çöz bakalım :)
  • Eyvallah kardeşim deneyeceğim senin netler nasıl ::)
  • Rz aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.