Oyuncumuz Cristian Baroni, maç öncesi Galatasaraylı oyuncu Arda ile aralarında geçen olaya açıklık getirdi. Baroni, "Maçtan önce geldi önce ayağıma bastı ve sonra da tepki gösterdi" dedi. Cristian, Kadıköy'de yaşadığı bu fantastik geceyi, ailesiyle birlikte sonsuza kadar hatıralarında yaşatacağını da söyledi. Maç sonrası açıklamalar yapan Cristian Baroni, "Bugünkü atmosfer fantastikti. Coşku içimize işledi. Sonuç olarak da galibiyetle ayrıldık. Benim burada oynadığım, Kadıköy'deki ilk Fenerbahçe-Galatasaray derbisiydi. Bunu, ailemle birlikte futbol hatıralarımda sonsuza kadar yaşatacağım. Oyuna önde girerek başladık. İlk golün ardından kontrollü oynadık İlk golden sonra biraz daha dikkatli olsaydık farkı daha da artırabilirdik. Bugün, ailemle birlikte futbol hatıralarımda önemli bir yer alacak" dedi. Maç öncesi Galatasaraylı oyuncu Arda ile aralarında geçen konuya da açıklık getiren Cristian, "Bu konuyu değil de, daha fazla kendi takımımız hakkında konuşmak istiyorum. Maçtan önce geldi önce ayağıma bastı ve sonra da tepki gösterdi. Bunları konuşmak yerine aldığımız galibiyeti konuşalım" dedi. Tekrar maça değinen Cristian Baroni, "Fırsatları daha net değerlendirseydik, daha farklı olurdu. Gerek on birde oynayan arkadaşlarımız gerekse sonradan giren Güiza ve Andre Santos, iyi performans gösterdi. İyi bir grup çalışmasıyla galibiyet geldi" diye konuştu.
Tv den o anı canlı göstermese bizde yicez. Bravo yakışanı yapmış.
Arda el kol hareketi yapmıyor mu Baroni'ye söyleyin? ortamı geren Arda ufak bir itis icin kavga cıkartıyor Arda orda el kol hareketi yaparken ne bekliyordu ki ? maksat tribünleri provoke etmek iste
quote:
Orijinalden alıntı: fod
Arda el kol hareketi yapmıyor mu Baroni'ye söyleyin? ortamı geren Arda ufak bir itis icin kavga cıkartıyor Arda orda el kol hareketi yaparken ne bekliyordu ki ? maksat tribünleri provoke etmek iste
ya bilerle be hoca, baroni ardayı ne diye itti diye soran yok, arda ayağıma bastı ondan ittim yalanını yiyen çok.
Neymiş arda el kol hareketi yapmışmış. Bak sen.... Geçin bunları...
bu adam düşünemiyor mu bu dev maçı onlarca kameranın takip ettiğini de arda ayağıma bastı diyebiliyor. görüntülerde çok açık arda seyircisini selamlamaya gidiyor takım ile ama baroni ardayı itiyor. bunun nesi sportmence. birde utanmadan yalan atıyor fanatik fenerlilerde ayağına basmış yalanına inanmak istedikleri için inanıyorlar arda provoke etti diyorlar.
ardanın hareketi de yanlış burda fanatiklik yapıp ardayı savunmicam zaten bu aralar toparlanması lazım ardanın gidişatı kötü ama 10 da 1 arda suçluysa 10 da 9 baroni suçludur. aksini iddaa eden birileri varsa objektif bakamıyordur olaya.
Bu Fenerbahçe'ye transfer olanlarada bir haller oluyor. Volkan,Lugano,Tuncay,Kezman kimler geldi kimler geçti. Seriye devam. Bravo Fenerbahçe!
christian şerefsizlik yaptı. yaw ben anlamıyorum daha yeni gelmiş adam neden yılların FB'li futbolcusu triplerine giriyor.
Öte yandan keita neden yılların cimbomlusu triplerine girip o yumruğu attı, o da ayrı bir soru işareti.
"Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim.." Mustafa Kemal Atatürk
Baroni için tam bir " ironi " olmuş bu söz
çok uzattınız artık...
arda gidiyo sonra geri geliyo niyeyse keitada yumruk atıyo sürekli
Arda'nın en ufak bir suçu yok.Aslan Arda kral Arda geleceğimiz Arda, ne güzel üstüne yürüdün, Brezilyalı adama ne güzel "adam ol" dedin kaptan Arda klas Arda milyon euroluk Arda külhanbeyi Arda...
baroni sırtı dönük geri geri koşarken dönüyor, arkasından geçen galatasaraylı futbolcular da trübünlere giderken çarışıyorlar, bu gayet doğal görünüyor doğal olmayan baroni nin ardayı timesi oldu ama işin ilginç tarafı o pozisyonda ne arda ne de baroni arkalarına bile bakmadan devam ediyorlar, yani hiçbir şey yok. kameranın gösterdiği bu kadar... peki sonrasında arda neden el kol hareketleri yaparak baroni nin üzerine yürüyor, o arayı ben göremedim, gören varsa bana anlatabilirmi... veya mümkünse buraya video&link koyabilirmi...
aranızda gören yoksa görüntüler bunlardan ibaret se bana biriniz açıklayın, ilk temasta aldırış etmeyen iki futbolcu neden sonradan dalaşıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
Arda'nın en ufak bir suçu yok.Aslan Arda kral Arda geleceğimiz Arda, ne güzel üstüne yürüdün, Brezilyalı adama ne güzel "adam ol" dedin kaptan Arda klas Arda milyon euroluk Arda külhanbeyi Arda...
boş konuşma adam napıcaktı sineyemi çekicekti.Beni itekledin güzel oldu hakettim mi dicekti kaldıki adam ol demek ne küfür ne ağır bir hakaret nede başka bişey.Şu çirkef futbolcularınızı korucam diye kör fanatiklik yapmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
baroni sırtı dönük geri geri koşarken dönüyor, arkasından geçen galatasaraylı futbolcular da trübünlere giderken çarışıyorlar, bu gayet doğal görünüyor doğal olmayan baroni nin ardayı timesi oldu ama işin ilginç tarafı o pozisyonda ne arda ne de baroni arkalarına bile bakmadan devam ediyorlar, yani hiçbir şey yok. kameranın gösterdiği bu kadar... peki sonrasında arda neden el kol hareketleri yaparak baroni nin üzerine yürüyor, o arayı ben göremedim, gören varsa bana anlatabilirmi... veya mümkünse buraya video&link koyabilirmi...
aranızda gören yoksa görüntüler bunlardan ibaret se bana biriniz açıklayın, ilk temasta aldırış etmeyen iki futbolcu neden sonradan dalaşıyor?
Belki daha önce Arda ayağına bastı.Fenerli ya hemen vurun hemen vurun.
Kerasuslu@
Sen bu takımın kaptanıysan olayı büyütmeyeceksin.Gerekirse sineye çekeceksin.Ardanın amacı tamamen taraftara şirin gözükmek."Adam ol" demekte birşey yok ama Brezilyalı ne anlar o laftan?30 milyon euroluk Arda İngilizce bilmiyor mu yoksa?
Bu arada bunlar benim yorumlarım.Boş konuşma falan diyerek saygısızlık yapma
quote:
Orijinalden alıntı: Kènan
Futbol ile alakası olmayan reziller işte..
Sarı lacivert pek bir yakışmış
Kavga esnasında arkadan gelerek ardanın başına vuran BİLİCa yı kimse görmüyor. Aydın ı yere ittiren KAZIM KAZIM ı kimse görmüyor. Bu adamlar niye ceza almıyor. Herşey görüntülerde var....
@rapture
Ayağına önceden bassa orada niye itsin adamı. Bu işin belkisi falan yok. Arda'yı suçlamak için saçmalama lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
@rapture
Ayağına önceden bassa orada niye itsin adamı. Bu işin belkisi falan yok. Arda'yı suçlamak için saçmalama lütfen.