Şimdi Ara

Filmin Sonunu Söylediğim İçin Babam Ceza Verdi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UYARI : Lütfen oğluma ceza verdim gibi başlık açarak trollemeyin babamın burada eski bir hesabı var (baştan söyleyeyim).

Olay şöyle başladı:

Saat 10 a çeyrek vardı.Arkadaşlar beni dışarı çağırmaya gelmişti bende tamam dedim.Hazırlandım çıkıcağımı babama haber vereceğim.Babamda Oblivion'ı izliyordu.Dedim babama baba bu filmin sonunu söyleyeyim mi ama keyfin kaçabilir.Babam söyle dedi.Bende anlattım filmin sonunu hemen dediki sen dışarı çıkıcaktın değil mi dedi evet dedim çabuk odana diye bi bağırdı feleğim şaşdı hemen odama gittim 3 gün cezalısın akşamları dışarı çıkmayacaksın dedi.Benim anlamadığım şey şu hem soruyorum keyfin kaçarmı diye kaçmaz diyorsun.Bi de ceza veriyorsun.Bu yazıyı yazma amacım sadece içimi dökmektir...

NOT : CSB değildir desemde inanmayanlar çıkacaktır boşu boşuna sizi inandıracak değilim...

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 20 Ağustos 2013; 22:06:18 >

• csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: La*Volpe

csb

İnandırmak zorunda değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

quote:

csb

neden yazdın buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

quote:

csb

neden yazdın buraya

İçimi dökmek için bana biraz saçma oldu sanırım...
  • Abim dizi izlerken çok yapıyorum ona. Sonunu söylim mi diyorum 2 saniyelik bi bakış atıyor ve ''Döverim'' diyip izlemeye devam ediyor söylemek istemiyorsun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Abim dizi izlerken çok yapıyorum ona. Sonunu söylim mi diyorum 2 saniyelik bi bakış atıyor ve ''Döverim'' diyip izlemeye devam ediyor söylemek istemiyorsun zaten

İşte bizimki usulaca söyle dedi zaten usulca demesinden korkmak gerekirmiş bunu öğrendim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babana bu yaptığı davranışın çok kötü olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

Babana bu yaptığı davranışın çok kötü olduğunu söyle

Yarına geçer diye umuyorum zaten hala filmi izlemeye devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.