En iyi cardio BACAK idmanıdır ! ağır gir ama haftada 2 gün bacak yap emin ol kiloda vericeksin (yağ olarak) Kas kütlende artıcak
şu an küçük bir ilçede yaşıyorum spor salonu yok var ama baya kötü pek bişey yani gidilcek gibi değil o yüzden evde yapıyorum. Evde hangi antremanı ne şekilde önerirsiniz ağır derken mesela evde nasıl yapabilirim. Sadece dambıl var
Bizim yapmamız gereken şey Transform. Ben 1.77 boy %18 yağ oranı 35cm kol ile arkadaşların dediği gibi clean bulk tarzında besleniyorum. Fullbody çalışıyorum. Benle aynı ölçülerde olup sadece kilo vermeye yönelen ev arkadaşım 25 kilo verdi 6 ayda. Fakat gel gör vücudunda gram kas kalmadı. Derisi sünüyor. Ben kış boyunca günlük kalori ihtiyacım kadar aldım ve 100-120 gr protein aldım en az. Kilom sabit 80, mesela ölçülerim de değişmiyor omuz ve göğüste fakat resimlerime bakıyorum tam bir değişim geçirmişim. Beslenmede sadece basit karbonidrat almamaya dikkat ettim. Öyle şu saatten sonra yeme falan uğraşmadım. Günlük kalori sınırımı aşmadıktan sonra hangi saatte yediğimin önemi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: GodShotGG
Bizim yapmamız gereken şey Transform. Ben 1.77 boy %18 yağ oranı 35cm kol ile arkadaşların dediği gibi clean bulk tarzında besleniyorum. Fullbody çalışıyorum. Benle aynı ölçülerde olup sadece kilo vermeye yönelen ev arkadaşım 25 kilo verdi 6 ayda. Fakat gel gör vücudunda gram kas kalmadı. Derisi sünüyor. Ben kış boyunca günlük kalori ihtiyacım kadar aldım ve 100-120 gr protein aldım en az. Kilom sabit 80, mesela ölçülerim de değişmiyor omuz ve göğüste fakat resimlerime bakıyorum tam bir değişim geçirmişim. Beslenmede sadece basit karbonidrat almamaya dikkat ettim. Öyle şu saatten sonra yeme falan uğraşmadım. Günlük kalori sınırımı aşmadıktan sonra hangi saatte yediğimin önemi yok.
evet ben de geçen yaz sadece kilo vermeye odaklandım 80 kiloydum 72 ye indim insanity falan uyguladım 2 haftada bu sonuca ulaştım göbek gitti ama çok ağır birden yüklenince sürdüremedim tabi zayıflayınca da yeter dedim fakat dediğiniz gibi çok zayıf gözüktüm hiç hoş olmadı zaten omuzlarım falan baya dar biraz büyük kafalı olunca iyice dar gözüküyo o yüzden biraz kas ekleyip o şekilde göbekten kurtulmak istiyorum.
Sizin dediğiniz gibi kaloriyi tam alıp spordan kaynaklanan kalori açığıyla az az kilo vermek daha mantıklı sanırım. Sabır ve disiplin gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme