Şimdi Ara

ÖNCEDEN BAŞLADILAR ::::: Yıl 2010::::: || ::::: YIL 2009 ::::: || ::::: YIL 2009 :::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT: MOD ve MEDYAN İstatistik biliminin temel bir konusudur... orta öğretim ve lisede öğretilmez... ÖSS de konusu çıkmaz... Ama istetistikte sayıları anlamlı bir sıraya sokmak için MEAN MODE MEDYAN üçlüsünü kullanırız... MEAN ortalama MODE ( en yüksek tekrar eden ) MEDİAN ( veri setinin ortası ) anlamına gelen terimlerdir...

YGS ve LYS ::::: Yıl 2010:::::

TARİH 11 Nisan 2010... ( YGS Sınavı) & TARİH 19 Haziran 2010 (LGS Sınavı)

bir gece öncesine kadar büyük arama yapılan "mod medyan ne demektir" aramaları.... 11 nisandaki sınav sonrası aşağı bir bir kırılma yaşıyor... kimileri arasında birden yayılıyor... ve LYS ye kadar tavan tapıyor..... 19 hazirandaki sınavla beraber dibe vuruyor.... Koca yaz boyunca ilgi çeken bir şey olmuyor...

http://www.google.com/insights/search/#q=mod%20medyan&date=1%2F2010%2012m&cmpt=q

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖSS
    ::::: Yıl 2009:::::

TARİH 14 haziran 2009

ÖSS sisteminin kalakacağı son sınavda bir ilginçlik yaşanıyor 13 hazirana kadar aranan " mod ve medyan nedir" aramaları... sınavdan sonra yerlerde geziyor...
    İSTATİSTİKİ BİLGİLERE GÖRE PİLOT OKULLARDA AÇIKTA KALAN YOK...

http://www.google.com/insights/search/#q=mod%20medyan&date=1%2F2009%2012m&cmpt=q

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖSS ve YDS
    ::::: Yıl 2008:::::

TARİH 15 haziran 2008 ( ÖSS )

TARİH 22 haziran 2008 ( YDS )

15 ine kadar yükselen aramalar... 22 sini akşamına kadar devam ediyor ve sonra bir daha yapılmıyor...

http://www.google.com/insights/search/#q=mod%20medyan&date=1%2F2008%2012m&cmpt=q

::::: Yıl 2007:::::

ŞUBAT İTİBARİYLE DEVLET KADEMLERİNE GİRİŞ SINAVLARI ve ÖSS

- Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (Mart dönemi): 25 Mart
    - Tıpta Uzmanlık Eğitimi Sınavı (Nisan dönemi): 7-8 Nisan
    - Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulu Giriş Sınavı: 15 Nisan
    - Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sınavı: 15 Nisan
    - Türk Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba Toplulukları Sınavı (Yurt dışı): 22 Nisan
    - Jandarma Okullar Komutanlığı Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı: 28 Nisan
    - Jandarma Astsubay Temel Kursuna Alınacak Öğrencileri Seçme Sınavı: 5 Mayıs
    - Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Mayıs Dönemi): 6 Mayıs
    - Öğrenci Seçme Sınavı: 17 Haziran

http://www.google.com/insights/search/#q=mod%20medyan&date=1%2F2007%2012m&cmpt=q

VATANINI BİRAZ DÜŞÜNEN HERKES BU SKANDALI HERYERE YAYMAYA BAŞLASIN....

• büyüklerin tatmin oldu ya?
    :))
  • çok güzel bir tespit olmuş.
  • bu olay iyice karışık hal aldı.....
  • Cumhurbaşkanı tatmin olduysa bizede tatmin olmak düşer.
  • dediğim gibi hersene çekilen kopya için sınav iptali kadar saçma bişey yok ! Boşa neden stres çekelim arkadaşlar.
    TABAN PUANLAR zaten kopya çekilmiş haliyle siz yapacağınız puana bakın gerisini kafanıza takmayın.
  • arkadaş ne dehşet komplocu olmuşsunuz

geçmiş sınavlar mevcut internette açın bakın bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    19 yıl olmuş
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tatmin oldum sağol.
  • Her sene kopya çekiliyor.Gençliğimiz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasy* -- 6 Nisan 2011; 16:01:34 >
  • Çoooook enteresan...!
  • mantıklı cevabınız olmadığı için

anca ünlem - soru işaretiii - ıttırı vıtıırı...

Gerçekler Acıdır...
  • ŞAÇMALAMAYI YAHU MODMUŞ MEDYANMIŞ NEDİR BUNLAR KANIT FELAN UĞRAŞMAYIN HERŞEY HARİKAYDI KİMSE KOPYA FELAN ÇEKEMEDİ ŞIKLARIN YERLERİ FARKLIYDO YA YAYINLANAN KİŞTAPLARDA ÇAKIŞMALAR VE ÇEŞİTLİ YONTEMLERE ÇIKAN CEVAPLAR TAMAMENNN TESADÜFF TATMİN OLMAMAK ELDEMİİ AYIP AYIP YAZIK BİDA BOYLE BİRŞEY DUYAYAYIM HEPİMİZ TATMİNİZ NE ŞİFRESİİ...

CUMHUR BASKANI BASBAKAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI TÜM İKTİDAR VE ZAMAN STV NE BİLİM FEM HEPSİ TATMİN BUNLAR BİZİM TEMİLÇİLERİMİZ BASBAKANLARIMIZ MEDYAMIZ ONALR TATMİN OLDUYSA BİZE SUSMAK DÜŞER ....! DİİMİİİ TATMİNİZYA TATMİNİZ T TATMİNİZDİR .... :)
  • iyice beyniniz bulandı var ya

bu sene adaya özgü kitapçık yapılacak diye şıklarla oynandı, mod medyan bilmem ne olayları çıktı, önceden küçükten büyüğe ya da büyükten küçüğeydi, bazı yöntemlerle doğru yöntem bulunamıyordu.

Bu google verilerinin okul dönemi yükselip yaz aylarında düşmesi üniversitelerde okutulan bir ders olmasın ileri gelmesin?
  • Yaşanılmayacak bir ülke durumuna geldik.
  • arkadaşım süpersin de birşeyi unutuyorsun. şıklar eskiden küçükten büyüğe sıralıydı şu an bulunan algoritmaların hiçbiri işlemez.

Ama ben bunu yaymayı düşünüyorum neden dersen: bu sizin gibilerin sınavda kopya çekildi çünkü mod-medyan konusu aratıldı iddianızı çürütür. demek ki her yıl birileri işe yaramasa da bunları aratıyor. bunun açıklması biribirini takip eden dershanelerin son bir ayda müfredat dışı şu konudan soru gelecek balonun patlamsından başka birşey değil. şu an vaktim yok ama yıllardır gelmemiş birkaç konuya baksan sınavdan birkaç gün önce inanılmaz popüler olduğunu belki görebilirsin.

kısacası senin linki abbas'a yollayıp dalga geçmek istiyorum kendisiyle. senin linki biraz araştırıp anadolu ajansına ve gazetelere de yollayacağım. milliyet, vatan ve radikal tabii ki yayınlamaz ben iyisi mi zaman ve taraf'a göndereyim.

tekrar söyleyeyim, bu mod-medyan balonunu patlatır ancak sınavın üzerindeki şaibeyi kaldırmaz. şaibe ancak dereceye giren öğrencilerin çözdükleri kitapçıklar yayınlandığında giderilir. sonuçların en geç 7 gün içinde açıklanması bekleniyor. kısa sürede gerçekten kopya çekild mi çekilmedi mi öğreneceğiz. dereceye girenlerin kitapçıkları yayınlandığında herhalde net bi 10 saat falan çöker

benim amacım bu kadar öğrencinin iki hafta zamanını alan medyanın, ki bu medya ösymnin dereceye girenlerin çözdükleri kitapçık nete konulacak sözünü ön plana çıkarmayan dolayısıyla ygs öğrencilerinin zamanını çalan medyadır, iğrençliğini ve mesela senin gibi araştırmacı gençler kadar olamadığını göstermek.

bütün lys ye gireceklere şimdiden başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.