Bir konuda size danışmak istiyorum. Bugün arabayla park ettiğim yerden çıkarken yanlışlıkla öndeki araca hafifçe dokundum indim baktım tamponda ezilme çökme bir şey yok. Bir şey olmadığını görünce araba sahibini beklemeden devam devam ettim gittim. Eve gelince acaba beklese miydim diye şüpheye düştüm. Araca dokunduğumda beklemek aklımın ucundan bile geçmedi bir şey yoktu çünkü. Şimdi gitsem de bulamam ALES sınavına gelen biriydi %99. Ne yapıyım?
Ortada bir zarar yoksa niye bekleyeceksiniz, inip bakmışsınız bir zarar vermemişsiniz ki. Zaten araç tamponları belli bir miktar esneme ve sönümleme payına sahip, ufak tıklamalarda vs hiçbir şey olmaz.
Diablo
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim, ben biraz pimpirikliyim galiba geçen sene KPSS sonucu açıklanana kadar TC mi doğru yazdım mı, kaydırma yaptım mı diye şüphelenmiştim.
Keşke çarptım hafif kb birsey varsa ara diyip numaranı bırakaydın
quote:
Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000
Keşke çarptım hafif kb birsey varsa ara diyip numaranı bırakaydın
Öyle bir şey yapmış olsa arabada sorun yokken arabanın başka sorunlarını bu arkadaştan çıkarmaya çalışan bir suistimalci ortaya çıkardı. Adam gerekeni yapmış. Sıkıntı olsa zaten araç sahibini bekleyecekmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Pürtüklü semender mağduru
Teşekkür ederim, ben biraz pimpirikliyim galiba geçen sene KPSS sonucu açıklanana kadar TC mi doğru yazdım mı, kaydırma yaptım mı diye şüphelenmiştim.
Boyle davranirsan basarili olma sansn zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme