Şimdi Ara

Önden gelen tıkırtı sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim aracın önünden motor ilk çalıştıktan sonra 5 ve 6 saniyesinde sanki kedi girmiş gibi takır tukur tıkır sesler geliyor ve iki üç dakika içinde sesi kesiyo hareket halinde veya sabittken bu süre değişmiyor...tamirciye götürdüm. krank völesi ve v kayışı değiştirdi.Bu seferde bu ses en az araba 4-5 saat stop halinde durduktan sonra çalıştığında gelmeye başladı.(önce her çalışmada yapıyodu)Tabi tamircide 4-5 saat beklemediğim için halloldu sandık.durumu söylediğimde bi hafta kullan geçmezse tekrar gel dedi(parçalar yerine oturacakmış (!))izmirin ilçesindeyim sizce sorun ne olabilir izmire servise mi götürsem ? ama ses soğukken duyulduğu için arabayı bırakmam lazım .lütfen yorumlarınızı bekliyorum

2005 ford fusion triptonik dizel

• Yağlamayla alakalı bir problem gibi duruyor. 4-5 saat bekleyince parçalardan yağ sıyrılınca eskisi gibi ses gelmeye başlıyor. Servise götürün.
  • triger zincirinden geliyor olabilir o ses motor soğukken şıkırtı tarjı bir şey yapmaya başlamıştır zincir aşındığından yapıyo genelde bu sesi
  • sağol arakdaşım da biz de zincir yerine kayış var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pontevedra

Selam arkadaşlar benim aracın önünden motor ilk çalıştıktan sonra 5 ve 6 saniyesinde sanki kedi girmiş gibi takır tukur tıkır sesler geliyor ve iki üç dakika içinde sesi kesiyo hareket halinde veya sabittken bu süre değişmiyor...tamirciye götürdüm. krank völesi ve v kayışı değiştirdi.Bu seferde bu ses en az araba 4-5 saat stop halinde durduktan sonra çalıştığında gelmeye başladı.(önce her çalışmada yapıyodu)Tabi tamircide 4-5 saat beklemediğim için halloldu sandık.durumu söylediğimde bi hafta kullan geçmezse tekrar gel dedi(parçalar yerine oturacakmış (!))izmirin ilçesindeyim sizce sorun ne olabilir izmire servise mi götürsem ? ama ses soğukken duyulduğu için arabayı bırakmam lazım .lütfen yorumlarınızı bekliyorum

2005 ford fusion triptonik dizel

Marşa basmadan önce kontak açık konumdayken de yapıyor mu, bir deneyin, eğer varsa ses ön göğüs içinden havalandırma konum belirleyiciden geliyor olabilir. Daha önce şahit olmuştum.

• hayır motor çalışmadan ses gelmiyor
  • direksiyon kayışlı ise,direksiyon kayışından gelebilir.
  • şarj dinamosu kasnağı değişti sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pontevedra -- 24 Mayıs 2014; 20:07:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.