Şimdi Ara

Önder Özen - Kasımpaşa Teknik Direktörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun

• feyk
  • Fikret Orman ile şu anki Beşiktaş'ın temellerini atan sevdiğim bir futbol adamı. İlk kez TD'lik yapacak sanırım.
  • ah be hocam şuan beşiktaşta devam etmiş olacaktın ah ah !!!

kasımpaşa seneye ilk 3 de

1) bjk
    2) gs
    3) kasımpaşa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım NTVSPOR da şov yapmasını biliyodun , bakalım Kasımpaşa da ne yapcan
  • gerçekten çok merak ettiğim birşeydi bu hep önder özeni kameralar karşısında şöyle böyle diye izledik şimdi sahnede neler yapacak göreceğiz
  • Bu arada NTV Spor Son dakika bandı geçti.

Aurelio dün Alex ile birlikte gelmişti. Tatil için geldim demişti ama durduk yere bu mevsimde ne tatili diye de sormadı kimse..

Bugsaşspor ve hacettepe de td yapmış 5 yıldır yapmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başarılı olacağını düşündüğüm bi adam hadi bakalım

• İlk maçtan sonra başarılı olsun olacaksa.. :) İlk Maç bu hafta sonu Beşiktaşla :) Takımın başında çıkacak :)
  • Bakalım ilk defa böyle büyük bi kulübün başında td olucak kaldırabilecekmi acaba futbol bilgisi çok yüksek bi adam bana kalırsa başarılı olur haftasonu beşiktaş maçında duygusal bakmazsa beşiktaşı şampiyonluk yarışından eder.
  • hayırlı olsun Allah utandırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Bakalım ilk defa böyle büyük bi kulübün başında td olucak kaldırabilecekmi acaba futbol bilgisi çok yüksek bi adam bana kalırsa başarılı olur haftasonu beşiktaş maçında duygusal bakmazsa beşiktaşı şampiyonluk yarışından eder.

Kasımpaşa'nın neyi büyük la

Önder Özen'i severim umarım başarılı olur hatta keşke hafta sonu sahada olsa ki olur galiba
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    kardeşim önceki çalıştırdığı takımlara bakarak söyledim adam direk fenerden galatasaraydan başlayacak değil şimdi bi örnek daha verirdim ama ortalığı kızıştırmayayım.
  • Çok güzel hamle.

• Yakisir hocama. İnsallah basarili olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımpaşa'nın kadrosu iyi bütçesi de ligdeki çoğu takımın önünde bakalım neler yapacak.
  • İlk maçı Bjk'ye karşı. Hadi bakalım Beşiktaş haftayı 3 puanla kapattı.
  • oha lan feyk haber sandım harbiden gerçekmiş. Önder Özen i görelim bakalım neler yapacak. Ama adamın dünya sporu görüşü beğendiğim birisi saha içi farklı dışı farklı hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

İlk maçı Bjk'ye karşı. Hadi bakalım Beşiktaş haftayı 3 puanla kapattı.

ter idmanıyla 3 puanı alırlar bencede
  • Genelde sahne arkasındaki adam oldu, şimdi ne yapacak bende merak ediyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.