Bildirim
Önder Özen ve Metin Tekin Sen Benim Her Gece Efkarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onder Ozen Fenerli degilmiydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru/yanlış neler yaptı bilinmez,belki yıllar sonra birileri çıkıp gerçekleri anlatacak ama karakter olarak bu kulübe yakışan adamdı Özen.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaş
Onder Ozen Fenerli degilmiydi?
Artık Fenerliler bile Beşiktaşlı oluyor. 2000 UEFA kupası jenerasyonu gibi koca bir jenerasyon BEŞİKTAŞLI oluyor.
Önder Özen Fenerli falan değil arkadaşlar. Kendisi Eskişehirsporludur. Fener'de A2'de antrenörlük ve Zico'nun yardımcılığını yapmıştır. -
Önder hoca: (
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
valla önder özen belli fenerli beşiktaşlı falan değil adam futbol sevdalısı. böyle universal adamları seviyorum objektif oluyorlar dinlemesi keyifli oluyor, objektifim deyip mal mal ötenlerin yanında da azınlıklar malesef -
inşallah önder özen bi gün beşiktaş'da tekrar görev alacak. böyle yarım kaldı; olmadı. hem bizim beklentilerimiz, hem onun görevleri ve istekleri yarım kaldı. -
Bu adamın başını yiyen tüm yılanlar akbabalar inşallah bir gün uzaklaştırılacak. -
Adam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzel adamsın Önder Özen. -
Hala camianin icinde bulunan dinazorlara yem oldu yazik oldu . Zor ama bu dinazorlari klupten uzaklastirmaliyiz .
Arkadaşlar yanlış biliyorsam,düzeltin;
Önder Özen,Eskişehirspor taraftarı,bir dönem Fenerbahçe'de çalışmış,Beşiktaş'a gelirken,gelmesini istemeyen belli başlı kişiler ve bazı medya organları tarafından sırf Fenerbahçe'de çalıştığı için Fenerbahçeli ilan edildi. -
Aziz Yıldırım Fenerli olmayan adamı yıllarca klüpte çalıştırmaz -
hangi takımı tuttuğu beni zerre ilgilendirmiyor. Benim tuttuğum takım için ne yaptığı önemli benim için. Çok da güzel şeyler yapıyordu bence. -
Bence fikret orman Önder hoca çok içiyor diye gönderdi -
Metin tekin'i kırmamak için söylemiş belli ki bu adam hasta fenerli
adam adam adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X