Şimdi Ara

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2018 Girişliler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tebrikler o sıralamayla omü tercih ettiğiniz için biz mutlu oluyoruz iyi bir yere geldiğimizi anlıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merlinbaba kullanıcısına yanıt
    Dostum hiç dert etme Türkiyede 3-5 üniversite hariç omü diğerlerinden gram farkı yoktur.

1200 sıralama ile seçen tanıdıklarım bile var hocaları kaliteli geçen sene 2k ile yerleşen arkadaşımla konuşmuştum ege yazmaya değer mi yada pişmanmısın diye gram pişmanlığım yok gene olsa omü yazardım demişti.

Omü den mezun istanbulda çalışan doktor tanıdığımda üniversiteyi gayet övdü.

• Annem hemşire doktorlara sordugunda samsunu gayet beğendiklerini söylediler. Yani geldiğimiz için şanslıyız

• pdö hocaya göre çok değişiyor.bildiğin 10 veren hocalar var.
  • Kayıt yapan var mı?

• Istege bagli hazirlik okuyacak var mi ?

• tercihimne T kullanıcısına yanıt
    Ben tercih etmedim. Sonuçta bir Boğaziçi hazırlık seviyesinde olmayacak. Umarım pişman olmam. Zaten bölümüm Türkçe. Zaman kaybetmeden başlamak istiyorum.

Edit: Endüstri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 3 Eylül 2018; 16:35:25 >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Ben de istemedim hazirlik. Bir sey soracam kayit yaptiktan sonra okulun OBS sistemine giris yapabildiniz mi ? Bende kullanici bilgisi bulunamadi diyor.

Hocam bu obs be oluyor? Okuldan bana bir şifre falanda gelmedi. En altta ilk şifre oluşturma seçeneği var. Ne yapıyoruz bunlarla

OBS e-okul gibi bir sey. Ders secimini, sinav notlarini burdan gorursun. Okuldan bana da sifre gelmedi. Ilk sifre olusturma yerine bilgilerimi girince kullanici bilginiz bulunamadi diyor. Benim de kafam karisti.

Burda gosteriyor ne yapilmasi gerektigini.

Aynı durum bende de mevcut. Kayıt ve yurt başvurularımı yaptım, sorun ne acaba?

Heralde okulun kayitlari onaylamasi gerekiyormus. 1 2 gune sorun devam ederse ne yapacaz bilmiyorum

Hocam yurt basvurusunu nasil yaptiniz ? Bende "Kayit aktarma islemleri 24 saati askin zaman alabilmektedir. 24 saat sonra tekrar deneyiniz." diyor.

Bence okul kayıtları onayladı. E-devlet ten yurt başvurusu yaptım ki başvuru için üniversite kaydımın sisteme düşmesi gerekiyordu. Hocam bu obs ye girememek nasıl bir dezavantaj sağlar?

Hocam işte sizin kayıt tam olarak sisteme düşmemiş. Bende de aynısı yazıyordu daha yeni başvuru açıldı. Ama hâlâ obs ye giremiyorum.

Benimki onaylanmamış o zaman. Çünkü daha kayıt yapmayanlar vardır. İlla tekrar onaylaması lazım üniversitenin. Ben de tam olarak bilmiyorum ama forumda okuduklarıma göre OBS'den ders tercihi yapıyoruz. Ders tercihi yapılmazsa haliyle derslere girilemez.
    Herkese şifre telefon ya da e posta yoluyla gelmiş. Şifre oluşturmaya çalışıyorum kullanıcı bulunamadı diyor. Konu biraz aktif olsaydı daha iyi olurdu.

Okula gidip kayıt olsam daha kolay olurdu
    Hocam kusura bakmazsanız bir sorum daha var. Yurt başvurusunda yurt tercihi olarak Samsun-Merkez mi gösterdi ? Çünkü merkezle okul arasında mesafe var. Aklıma takıldı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.