Şimdi Ara

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2018 Girişliler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OMÜ iyidir güzeldir biraz zordur. Eski kafalıdır biraz da yani kendini geliştirmek gerekecek bazı üniversiteler çok sosyaldir, hayat akar omü de senim kovalaman gerekecek. Kazandıktan sonra daha takma kafanı bölüm iyidir kötüdür boşver. Sen alanında en iyisi olmaya çalış. OMÜ şehre uzak olduğu için hayat atakum da akar. Ulaşım da dolmuş ve tramway ekspress hatlar var. Başka şehirlere göre biraz pahalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sitede resmimin gözüktüğü üzre kayda bugün gittim ve okulda kayıt yaptırmak isteyenler için bilgilendirme(tıp adına konuşuyorum);

*Herhangi bir belgeye gerek yok sadece yanınızda 1 tane vesikalık fotoğraf (samkart için-->ulaşım kartı) , kimlik ve kimlik fotokopisi gerekiyor.(kimlik fotokopisini okulda çektim bence siz de oyle yapın.)

*Oradaki görevli öğrenciler sizi yönlendiriyor ve kaydınız kısa bir surede yapılıyor.( yaşam merkezi denen yerde oluyor bu işler ve neredeyse fakültenin sonunda bu yer ona göre)

* Öğrenci işlerine ugrarsaniz size ubs ve diğer konular hakinda bilgi veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merlinbaba -- 4 Eylül 2018; 0:4:18 >
  • Şehir için yazdıklarınız için teşekkür ederim. Şu dolmuş ve tramvay olayını pek anlamadım hocam. Kyk yurdunda kalmayı düşünüyorum. Herhalde tramvay daha çok kullanılıyor öğrenciler tarafından. Gidiş geliş bir öğrenciye kaça patlar? Ayrıca bir kart çıkarmamız gerekli herhalde, bunu nereden tahsis edebiliriz?

Yazı herhalde sıcak geçiyor. İlkbaharda klasik sıcak ve yağmurlu. Kış ve sonbahar için ne söylersiniz hocam? Karadeniz yağmuruna hazır mı olmalıyız?

• mateacher kullanıcısına yanıt
    Top üniversiteler dışında hep kovalamak lazım zaten hocam. Kazandığım bölüm hakkında hiç pişmanlığım yok. İstediğim bir bölümdü zaten. Ama omü mühendislik konusunda yeterli mi o önemli. Yoksa ortalama kasıp başka yere geçmeyi düşünebilirim. Tabi bunu zaman gösterecek. Bildiğim kadarıyla zaten Samsun'un en bilindik yeri/ilçesi Atakum. Şehir ne kadar pahalı hocam? Bir öğrencinin orada ayda ne kadar para bulması gerekiyor?

• Merlinbaba kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ubs mi obs mi her neyse nasıl girdiniz? Biz hala sıkıntı yaşıyoruz.

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Ben de giremedim şifre hatalı geliyor yapabilsem yazacaktım. Ubs sınav sonuçlarının olduğu sistemmiş

• Şehir pahalı olmakla beraber öğrenci adam her şeyin ucuzunu bulabilir. Biraz cin olmak şehri gezmek lazım. Para mevzu tamamen kişisel sigaran şunun bunun giderin sana kalmış kimi var günlük 20tl yeter kimine 50 yetmez. Samsun da para harcamak için yer bol.

Ubs'ye kayıtlar girilmemiş sanırım henüz o yüzden giriş olmuyor bugün yarın şifreler oluşturulabilir

Bende merak ettim bende hata mı yaptılar diye.
    Dün kayıttan sonra hemen eve geldim ve ozaman dan beri şifre almaya çalışıyorum.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2018 Girişliler
  • e-devletten öğrenci belgesi alabiliyorsan şimdilik sıkıntı yok.
    Öğrenci Belgesi Sorgulama ise yok hayır alamıyorum.
    'Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı.' diyor

-edit-
    Şifre oluşturabildim ama e-devlet’te belge görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SergeantMajorT -- 4 Eylül 2018; 9:56:39 >
  • Beyler ubs için babanızın soy adını girmeden deneyin.

• Arkadaşlar bugün üniversiteye gidip kayıt olmam lazım. Biraz uzaktayım 2 saat yolum var ve bugün oldum oldum. belge olarak ne lazım ben 2008 öncesi lise mezunu olduğum için e-devletten kayıt yapamıyorum ve bugün kayıt olmam lazım. Fakülteyi aradım ulaşamadım. İvedi yardım bugün kesinlikle kayıt olmam lazım yarın ve yarından sonra çalışıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rhcpeppers57 R kullanıcısına yanıt
    Benden sadece kimlik istediler fakülteye göre değişebilir.

Lise diplomasi lazım

• Lise diplomam var ayrıca açıktan lisans tamamladım. Fotoğraf felan istiyorlar mı acaba

• Diploma yeterliymiş. Birde ne kadar sürüyor bu işlem çok mu uzun 1 saatte biter mi kayıt işlemi tamamen ? Zamanım epey kısıtlı

• Hadi gençlik yardım

Hocam çoğumuz e-devlet üzerinden kayıt yaptık.

• Peki cevap veren herkese teşekkür ederim

• Kaydımı tamamladım. İlk şifre işini halledemiyorum kullanıcı bulunamadı diyor sebebi ne olaki. İlk kayıt videosu açılmıyor ayrıca Beyaz ekran veriyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.