Şimdi Ara

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2018 Girişliler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o benimde dikkatimi çekti. Ama tam olarak şöyle yazıyordu "Samsun merkez ilçesi" diye. Bildiğim kadarıyla üniversite çevresi dışında yurt yok zaten. Hepimizde aynı şey yazdıysa sıkıntı yok obs ye girebildiniz mi hocam? Bende hala sıkıntı var. Bu arada bölüm ne hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Yok hocam OBS'ye hala girilmiyor. Bolum sinif ogretmenligi.

• tercihimne T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Umarım sadece biz giremiyoruzdur. Herhalde OMÜ de sıkıntı var.

• facebookta grup fln kurmuş olanlar oluyor oraya dikkat orda toplanmış olabilir herkes

Bazı konularda aklı karışan arkadaşlara fikir verebilirim (ubs konusu hariç )

• İngilizce öğretmenliği kazandım bu sene. Normalde dh de fazla takılmam konuları okur çıkarım ama birçok üniversitenin tonla grubu varken bu üniversitenin hiç bulamadım facebookta falan. Konuya denk gelince sevindim. Anne tarafım samsunlu, akrabalarımız orada bu yüzden orayı tercih ettim.

Özet: İngilizce öğretmenliği kazandım ve ubs bende de sıkıntılı. Aynı zamanda e devlette öğrenci belgesi sorguladığımda o da çıkmıyor. Umarım bir sıkıntı olmaz.
  • orka55 kullanıcısına yanıt
    Okul sosyal yönden zayıf herhalde. Kendi aramızda halletmeye çalışıyoruz, şehri öğrenmeye çalışıyoruz. Okula biraz ön yargılı bakmaya başladım artık.

• Arkadaşlar ben Samsun'a geldim ev falan tuttum ilgilenemedim ama zaten 2 kişi dışında kimse numarasını yollamadı wp grubu için. Kısa Samsun yorumum baya olumlu tramvay çok kullanışlı kampüsün içine kadar girecek yakında, az bir inşaat kalmış çok rahat edeceğiz. Kiralar uçuk emlakçılar çok çakal dikkat edin ev tutacak varsa elini çabuk tutsun kapış kapış gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Hocam sende kendini biraz tanıtırsan konu daha faydalı bir yer haline gelir. Konudaki Ondokuz Mayıs Üniversiteli arkadaşların hangi bölümü kazandığını bilmiyoruz.

Tramvayı bende çok duydum, herhalde öğrencilik hayatımız bu toplu taşıma aracında geçecek. Ev kiralarıda dediğiniz gibi çok uçuk. Üniversiteye yakın Atakum/Kurupelit mevkiinde 1+1 ev 1000 TL den başlıyor.

Konu üzerinden değil de wp üzerinden daha samimi oluruz diye düşünüyorum grubu açtım katılmak isteyen arkadaşlar özelden yazın. Bölümüm Almanca öğretmenliği. Ev bakacaklar Atakent veya Körfezden bakın 800 civarına bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 3 Eylül 2018; 22:30:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsun ve omüyle ilgili bilgi almak isteyenler olursa ben de yardımcı olurum seve seve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateacher -- 3 Eylül 2018; 22:58:13 >
  • Yurt cikmazsa kalacak yer sikinti olacak. Ozel yurtlari gezen oldu mu hic?

• mateacher kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yıl mı kazandınız yoksa tecrübeli biri misiniz?

Omü'den mezunum bu yıl hukuk fakültesi yazdım omü de samsunluyum da.

• WhatsApp grubunu daha aktif hale getirmek isterseniz konu sahibine numaranızı atın lütfen.

• Sorusu olan sorabilir 20 yıldır samsundayım
  • mateacher kullanıcısına yanıt
    Kişisel olarak sorum: Mühendislik fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben burayı yazarken "oranın mühendisliği o kadar iyi değil" dediler. Bende şahsen daha üst sıralarda yer bekliyordum ama burası geldi. Genel bir yorumunuzu alabilir miyim? Endüstri mühendisliği geldi bu arada.

Şehir, yurt, ulaşım ve üniversite imkanlarını hakkında anlatabilecekleriniz buradaki çoğu kişiye yarar sağlayabilir.

• Hocam sizden de mühendislik fakültesi (endüstri mühendisliği) hakkında yorum alabilir miyim? Ben pek iyi şeyler okumadım. Onun dışında şehir hakkında ne gibi şeyleri bilmemiz gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Okul sosyal yönden zayıf herhalde. Kendi aramızda halletmeye çalışıyoruz, şehri öğrenmeye çalışıyoruz. Okula biraz ön yargılı bakmaya başladım artık.
    http://www.omu.edu.tr/tr/icerik/omude-kesin-kayitlar-basladi-0

http://www.omu.edu.tr/tr/icerik/omu-kayitlara-hazir

sosyal yönden kasıtın nedir hocam ? Bir de öğrenciye kolaylık bakımından devlet üniversiteleri arasında ilk 20 ye girer

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Hocam sizden de mühendislik fakültesi (endüstri mühendisliği) hakkında yorum alabilir miyim? Ben pek iyi şeyler okumadım. Onun dışında şehir hakkında ne gibi şeyleri bilmemiz gerekiyor?
    Arkadaşım makina mühendisliği okuyor ona sorarım mühendislik ile alakalı sorularınızı diğer soruya gelince bir konuda yazdım onu atayım buraya

quote:

İlkbaharda yazın habercisi gibi sıcaklar olur peşi sırada yağmurlar gelir.
    Bu kışın 1 2 gün kar yağıdı sonra kar görmedim.
    Yazın ise nemden durulmuyor evim çok yukarıda olmasına rağmen pişiyorum sıcağı sıcaktır ama öldürmez
    Şehir güzeldir gezilecek yerleri yenilecek yiyecekleri vardır.
    Adanadan sonra en çok suç oranına sahip bir şehirdir(en son öyleydi).
    Cumhuriyet meydanı samsunun göbeğidir orada arayacağın her şeyi bulabilirsin çiftlik caddesinde bissürü dükkanlar vardır.
    Cumhuriyet Meydanında ve ilyasköy mahallesi diye adlandırdığımız yerlerde çok keko ve apaçi olur ilyasköyde ve cezaevi taraflarında torbacıların alayı oradadır.
    Yeşilyurt ve Piazza olarak 2 avm si vardır. Piazza daha büyük ve daha çok çeşitli dükkanlar vardır ama uzaktır.
    Ev tutacaksan denizevleri bölgesinden daha ileride tutma denizevleri(atakum)-mimarsinan mahallesi-türkiş-atakent buralarda ev tutmanı öneririm.
    Atakum sahilinde çok keko rastlarsın türkiş ve atakent yat limanı sahil tarafları daha nezihdir.

Tramvay ve metrolarda hep yaşlı görürsün yaşlı insanları sakindir orta yaşta sakindir gördüğün zaman bir insanın karakterini hemen anlarsın genç kesim çok atarlı giderlidir hemen kendini belli eder tramvaylarda abuk sabuk hareketler yapan kekolara rastlayabilirsin(%30 ihtimal)
    Yazları suriyeliler piyasaya çıkar kışın kaybolur.
    Omü nün kampüsüde güzeldir büyüktür kampüsten yürüyerek çıkacaksan allah kolaylık versin :)

quote:

Denize girecekseniz hocam incesu engiz tarafları tavsiye ederim diğerleri lağım suyu gibi

Ekleme:
    Dolmuşlar üniversiteye 2 2.5 arası gider üniversiteye yakınlığına bağlı olarak fiyatlar değişir.
    Tramvay ile 3TL ilk çekişte gidersin 2.çekişte 4 liraya çıkar normale nazaran öğrenci kartı için geçerlidir.(indikten sonra kart okutma bölümlerinde indirim verir ne kadar yol gittiysen ona orantılı şekilde azalır artar. 3 Tl yüklesen yarı fiyata gidersin çoğu yere)
    karı kız konusunda endişen olmaz ama sevgilisi olana bulaşma canın yanar. Uzaktan tanıdığım birisi pompalıyla birisini öldürdü sırf o yüzden hala cezaevinde iyi halden arada bir dışarı çıkar.

Edit: 3. Avm si lovelet olup piazzaya yakın ama daha uzaktır açık hava avm dir. Sinemasında çift kişilik koltukları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciri cheva -- 3 Eylül 2018; 23:31:24 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.