Şimdi Ara

One Drive dan başka bir yere otomatik yedekleme yapılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle umarım konuyu doğru yere açmışızdır.
    ----- ----- ----

Merhaba ;

Birkaç gün önce mail yolu ile gelen meşhur Ptt kargo saldırısı sonucunda paylaşıma açık klasörlerimiz hedef olmuş ve
    klasör içerisinde ki word, excel vs her türlü dosya şifrelenmiş ardından muhtemel kayba göre cüz-i bir para ile çözüm satın alıp olaydan kurtulduk.

Dosyalara geri kavuşur kavuşmaz çözüm yolu aradım ve şimdilik en iyisinin One Drive üzerinden çalışmak olduğunu gördüm ve hesabı açıp gerekli satınalmayı
    yaptıktan sonra bütün dosyaları buraya taşıdık. Şimdi bana bağlı üç arkadaşım da buraya bağlı olarak çalışabiliyoruz. Zaten biliyorsunuzdur bilgisayarda kurulu bir
    onedrive klasöründe çalıştığınız için yeni bir dosya veya var olan bir dosyada ki değişiklik anında diğer bütün kullanıcılarda da etkin oluyor.

Şimdi asıl sorum şu sizlere ;

One Drive dan da başka bir bulut veya sabit diske otomatik yedekleme yapabilmek mümkün müdür ?

Hem benim evimde hemde şirkette 16 Tb lik WD Nas var. Acaba buna bir yedekleme ayarlayabilmek mümkün mü ?

• Yandex diske uye olursun
    Onu da kurarsın ve aynı klasörü yandex için tanıtırsın

Yandexe otomatik yapmazzsın gün sonunda el ile yaparsın

Nas cihazın varsa ev ile şirket arasında yedekleme yapabilirsin.

nas cihazından bizde de var bir tane bu özellik olduğunu biliyorum
    Senin ki farklı marka ama sitesine bak mutlaka yapılır yani
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Benim istediğim Onedrive den otomatik olarak örneğin her gece saat 12 de NAS cihazım otomatik yedeklemeyi kendi yapsın.

:-(( araştırmaya devam.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 13 Mart 2015; 15:04:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.