Şimdi Ara

one handed or two handed?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iron kodachi mi yoksa military swordmü alayım arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ ZERO -- 6 Mayıs 2007; 14:00:14 >

• Selim eziqdir zuahhahahaha

Edit:o bir NooB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 6 Mayıs 2007; 14:02:35 >
  • 1.si bence o kadar da saçma değil...
    2.si bence o iş nasıl oynadığına bağlı ve hangi oyun modunda oynuycagına... mesela Gladiatör oynuycaksan ve Turtle yapıyorsan kesinlikle Kodatchi... ama dersin ben dbf yapıyorum kesinlikle tek el al derim... bf içinse o ne istediğine baglı çok hızlı bf yapıyım ve adama az az vurayım diyosan kodatchi.. kodatchiye göre daha yavas bf yapayım ama daha iyi vurayım diyosan tek el sword al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 6 Mayıs 2007; 13:55:21 >
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ ZERO -- 6 Mayıs 2007; 13:52:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 6 Mayıs 2007; 13:55:34 >
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ ZERO -- 6 Mayıs 2007; 13:56:19 >
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ ZERO -- 6 Mayıs 2007; 13:52:20 >
  • mami ayıp etmişsin yafs... bizde bilmiyoduk zamanında tepeden düşme bilerek başlamadık oyuna
    -bak şöle açıklayam sana kendi ilk zamanlarımı...
    bana yardım eden 2 bilemedin 3 tane arkadas oldu IGunzda ama sırtını dönen 10larca... biz ne zaman ki birbirimize yardım etmeyi karşılıksız yardımı öğrencez o zaman daha ii kalkınacaz gibi geliyor...
    10 lvl adam, BF öğret dedim, Swapla kasmıs 40 lvl flndım... 21 lvl a kadar keseyim sonra bakarız dedi... bana saçma geliyor... gösterse eline yapıscak gibi...
    Tşk diyebilceğim... Sefa(noobkillar/gerçek Ottomania Leader), hellangel66(gibi bişeydi nicki tam hatırlayamadım) ve BlitzLegend var su an aklıma gelen tabi di dolu oyunu az bilen arkadas vardı.. ama oyunu bilipte göstermek için hele benim gibi Klavye kabiliyeti o zamanlar 0 olan bi adama zaman ayırması bile çok değerliydi benim içn
    Diyebileceğim karşındaki adam oyun hakkında hiç bişey bilmiyor olablir, hiç tşk etmiycek ve sana yararı olmayak gibi birisi de olabilir.. ama yardım ettiğin adamların içinden bir tanesi bile içten bi "teşekkürler" dese verdiğin emeğin hepsine değecektir... diye düşünüyorum, fazlada uzatmıyım, kesin şu kavga işini de özür dileyip barışın yafs kardeşiz biz sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 6 Mayıs 2007; 13:26:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 6 Mayıs 2007; 13:54:48 >
  • barıştık
  • her zaman, VS de kesemeyince ezik diyenlere biz ne diyoduk mami??? hatırlıyamadım yardım et....

ah aklıma geldi "NOOB"
  • ama bişi dicem her zmn 1 hp kalıyodu

ben noob sen eziq ark. olalım:P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.