Şimdi Ara

One M8s mi One A9 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sorum başlıkta da belirttiğim üzere One M8s mi almalıyım, yoksa One A9 mu? M8s'i Vodafone'dan toplam 1400 lira gibi bir fiyata alabiliyorum. A9 ise hepsiburada.com'dan 1500 liraya geliyor.

İkisinin karşılaştırmalarina pek rastlayamadım. Rastladiklarim da dandik karşılaştırmalar. Sizce hangisini almalıyım? Aradaki 100 liraya değecek bir fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++++
  • tabiki A9
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisrabbit

tabiki A9

Hocam nedenini de söyler misiniz? Ne gibi farklar var aralarında? Kağıt üstünde pek bir farkı yok gibi duruyor.

• Ön ve arka kameralarında çok büyük fark var. Artı olarak m8s in yazılım desteği çok kısıtlı bu konuda A9 çok önde. A9'da 24 bit te hifi desteği varken M8s'de daha güçsüz bir ses çipi var. Her türlü A9 derim. Bu arada özelden yazmışsınız, Antutu'yu yükleyip testi yapmaya üşendim ne yalan söyleyeyim. Her sürümde puanı değişen Antutu'ya itibar etmemenizi rica ediyorum.
  • efet2000 E kullanıcısına yanıt
    M8s alma da :) M8 ondan çok daha iyi. 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve bence htc ni en iyi telefonu. bir de Desire EYE var. donanım olarak M8 ile aynı ve selfie odaklı teledon. 1,5 sene önce eşime almıştım çok memnun. A9 meselesine gelince hem yeni telefon,parmak izi okuyucu var, snapdragon 652 kullandığı için daha uzun pi ömrü sunuyor. oyunlarda o kadar iyi olmaz ama. 1,500 civarı htc alıcam dersen benim sıralamam.

1- HTC M8 (Performans önemli ise Bu, ayrıca boomsound harika)
    2- HTC A9 (yeni bir telefon ve yeni özellikleri ile şık telefon arıyorsan bu)
    3- HTC Desire Eye (Kamera Senin için öenmliyse Kesinlikle bu)
  • bence de a9 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 mü Huawei P60 Pro mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

Ön ve arka kameralarında çok büyük fark var. Artı olarak m8s in yazılım desteği çok kısıtlı bu konuda A9 çok önde. A9'da 24 bit te hifi desteği varken M8s'de daha güçsüz bir ses çipi var. Her türlü A9 derim. Bu arada özelden yazmışsınız, Antutu'yu yükleyip testi yapmaya üşendim ne yalan söyleyeyim. Her sürümde puanı değişen Antutu'ya itibar etmemenizi rica ediyorum.

Hocam yazılım desteğinden kastınız nedir? Tam anlamadım onu.

Bu arada boomsound m8s'in hem hoparlöründe hem kulaklık çıkışında varmış, a9'da ise sadece kulaklık çıkışında varmış. Bilmediğim için soruyorum önemli bir donanım özelliği değil mi boomsound?

• quote:

Orijinalden alıntı: pisrabbit

M8s alma da :) M8 ondan çok daha iyi. 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve bence htc ni en iyi telefonu. bir de Desire EYE var. donanım olarak M8 ile aynı ve selfie odaklı teledon. 1,5 sene önce eşime almıştım çok memnun. A9 meselesine gelince hem yeni telefon,parmak izi okuyucu var, snapdragon 652 kullandığı için daha uzun pi ömrü sunuyor. oyunlarda o kadar iyi olmaz ama. 1,500 civarı htc alıcam dersen benim sıralamam.

1- HTC M8 (Performans önemli ise Bu, ayrıca boomsound harika)
    2- HTC A9 (yeni bir telefon ve yeni özellikleri ile şık telefon arıyorsan bu)
    3- HTC Desire Eye (Kamera Senin için öenmliyse Kesinlikle bu)

Hocam desire eye alacaktım ilk başta, piyasada bulamadım sıfırını o yüzden vazgeçtim.

M8'den de arka kamerası yüzünden vazgeçmiştim.

Geriye bir tek A9 kalıyor sanırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: efet2000

quote:

Ön ve arka kameralarında çok büyük fark var. Artı olarak m8s in yazılım desteği çok kısıtlı bu konuda A9 çok önde. A9'da 24 bit te hifi desteği varken M8s'de daha güçsüz bir ses çipi var. Her türlü A9 derim. Bu arada özelden yazmışsınız, Antutu'yu yükleyip testi yapmaya üşendim ne yalan söyleyeyim. Her sürümde puanı değişen Antutu'ya itibar etmemenizi rica ediyorum.

Bu arada boomsound m8s'in hem hoparlöründe hem kulaklık çıkışında varmış, a9'da ise sadece kulaklık çıkışında varmış. Bilmediğim için soruyorum önemli bir donanım özelliği değil mi boomsound?

Yazılım desteğinden kasıt hem sense arayüzünün güncellenişi hem de android sürümünün güncellenişidir. Mesela android N'yi ilk alacak 3 cihaz htc 10 A9 ve M9 dur bunun reklamını yaptılar. M8 in bile alacağı belli değilken M8s bu güncellemeyi almayacak bile.

Boomsound bir yazılımdır içine konan dac ise bambaşka şeyler. A9'daki dac daha güçlü bir ses sunuyor ve yüksek kalitedeki formatları destekliyor. M8s yalnızca dış hoparlörde çift hoparlörle etkili olur o kadar.. Dediğim gibi A9 un ön ve arka kameraları da çok çok üstün, arka kamerada raw desteği raw, ön kamerada ise up (ultra piskel - daha fazla ışık) kamera kullanıyor. Daha başka sorularınız varsa sorabilirsiniz M8s'i de kullandı 4 aydır da A9 kullanıyorum.

Fakat bana kalırsa 1500 liraya hem daha güncel yazılım desteği, hem daha yeni telefon olan, hem daha iyi kamera (m8s'in kamerası m8'den geridedir, A9 un kamerası ise M8den de baya ileridedir, 2 yıl önce de m8 kullandım ilk çıktığında alanlardanım o nedenle karşılaştırmalarını rahatlıkla yapabiliyorum), daha şık cihaz başlıkları altında toplayabileceğim A9'u tercih edin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efet2000

quote:

Yazılım desteğinden kasıt hem sense arayüzünün güncellenişi hem de android sürümünün güncellenişidir. Mesela android N'yi ilk alacak 3 cihaz htc 10 A9 ve M9 dur bunun reklamını yaptılar. M8 in bile alacağı belli değilken M8s bu güncellemeyi almayacak bile.

Boomsound bir yazılımdır içine konan dac ise bambaşka şeyler. A9'daki dac daha güçlü bir ses sunuyor ve yüksek kalitedeki formatları destekliyor. M8s yalnızca dış hoparlörde çift hoparlörle etkili olur o kadar.. Dediğim gibi A9 un ön ve arka kameraları da çok çok üstün, arka kamerada raw desteği raw, ön kamerada ise up (ultra piskel - daha fazla ışık) kamera kullanıyor. Daha başka sorularınız varsa sorabilirsiniz M8s'i de kullandı 4 aydır da A9 kullanıyorum.

Fakat bana kalırsa 1500 liraya hem daha güncel yazılım desteği, hem daha yeni telefon olan, hem daha iyi kamera (m8s'in kamerası m8'den geridedir, A9 un kamerası ise M8den de baya ileridedir, 2 yıl önce de m8 kullandım ilk çıktığında alanlardanım o nedenle karşılaştırmalarını rahatlıkla yapabiliyorum), daha şık cihaz başlıkları altında toplayabileceğim A9'u tercih edin.

Yazacaklarkmin çoğunu yazmışsın. A9 al rahat et. Ayrıca güncelleme konusunda htc üzmez kullanıcısını.

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Hocam son bir sorum olacak, a9'un eleştirilen tek kısmı (performans hariç) batarya. a9 ana konusunda gördüğüm kadarıyla iyi gibi duruyor ama incelemelerde böyle denmesi beni biraz düşündürdü açıkçası.

• efet2000 E kullanıcısına yanıt
    Cihaz oldukça ince olduğundan 2150 mah olarak sığdırabildikleri tüm alanı kullanmışlar. Ana konuda ben dahil arkadaşlar sürelerini paylaştılar. Ona bakarak sizin kendinize ve kullanımınıza göre bir çıkarım yapmanız gerekir. Şayet ben günü çok rahat çıkararak 4.5-5 saat arası da ekran süresi alıyorum. E 2150mah ile bu sonucu vermek de bir başarı. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.