Şimdi Ara

One M9 ve M9+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Cok yakin bir zamanda telefon almayi düşünüyorum. Uzun süredir araştırıyorum ama hala kesin bir karar vermiş degilim. Marka olarak gonlum HTC'den yana. Sık telefon değiştiren birisi degilim bundan dolayi bir sefer alayim en iyisi olsun istiyorum :) tasarım ve performans olarak arastirdigim kadariyla en iyisi HTC One M9 gibi duruyor kanımca. Batarya konusunu cok onemsiyorum. Bu model batarya ve ısınma konularında cok elestirilmisti ama sanirim son güncellemelerle biraz toparladi. Telefonda hic oyun oynamiyorum denilebilir. Bunun dışında telefonun suyunu sıkarım :) bu şartlar altinda siz bana M9'u tavsiye eder misiniz? Eger gercekten M9'dan bir adım ileride ise aradaki farki verip M9+ tavsiyenizi de göz ardı etmem. Simdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up?

• m9+ bence olmamış. Ben m9 tavsiye ederim.
  • Eyvallah hocam. Telefonu kullaniyor musunuz bilmiyorum ama, M9 un sarj durumu nasildir acaba son güncellemelerden sonra? Yani sabah sarjdan cektim mesela, gün içinde interneti hic kapatmadim diyelim, butun bildirimleri anlik olarak aldim (2G veya 3G) biraz da facebook instagram falan takildim. Günü kurtarır mi acaba?

• Evet kullanıyorum. Şarj durumu gerçekten kullanıma bağlı. Dediklerinize göre akşam eve geldiğinizde hemen şarja takmanız gerekebilir. Atıyorum saat 8 de evden çıktınız. Akşam 8 de şarja takmanız gerekir aktif kullanırsanız. Kendim yaklaşık 4 saat ekran süresi alıyorum.(İnterneti kullanmadığım zamanlar 2g ye alıyorum)
    M9+ ve m9 karşılaştırması için şu videoyu izlemeniz yeterli Video
  • Sakın m9+ almayın. O dandik mtk işlemciyle plus olmaz ancak lite olur. 2300 liraya m9 alın gitsin. http://www.biz1iz.com/htc-one-m9-silver-gold-cep-telefonu-distributor-garantili.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy M31 vs Redmi Note 9 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.