Şimdi Ara

One M9,Xperia z3+,Xperia 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gonlumden one m9 geciyor cok hosuma gitti ancak z3+ ve m9'daki su sd810 olayi kafami karistiriyor.Bir de bu z3+ z4 mu?Ve pil performansi hakkinda neler soyleyebilirsiniz?
    Edit:m9 isinma sorunu guncelleme ile kalkti diyorlar dogru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinoco mavisi -- 28 Ekim 2015; 15:40:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben m8s kullanıyorum ısınma gibi bir sorunum hiç yok,m9 da benzerdir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Hocam ben m8s kullanıyorum ısınma gibi bir sorunum hiç yok,m9 da benzerdir heralde

Yok ondan dolayi sormadim SnapDragon 810 islemcilerde isinma sorunu varmis onun hakkinda bilgi edinmeye calisiyorum sizin telefonunuzda galiba farkli bir islemci var.

• aynen,g4 808 kullanmıştı o 810daki ısınma sorunundan dolayı.çevrenizde mediamarkt vs yer varsa ordan bakın teşirdeki ürünler gün boyu açık kalıyor deneyin
  • quote:

aynen,g4 808 kullanmıştı o 810daki ısınma sorunundan dolayı.çevrenizde mediamarkt vs yer varsa ordan bakın teşirdeki ürünler gün boyu açık kalıyor deneyin

Guzel fikir tesekkurler

• Rica ederim ama çok abartılı bir ısınma sorunu yoksa m9 u tercih ederdim ben yernizde olsaydım z3 ile m9 u değil m8 i kıyaslasanız dahi m8 öndedir benim için,z3+ m9 ile yarışıyor ona bir şey diyemem
  • Selamlar m9 kullanmaktayim. Saniyorum haziran icinde bir guncelleme geldi. Bu guncellemeyle isinma sorunu bitti hocam. Telefon gayet guzel calisiyor. Gayet memnunum. Yanliz kamera sizin icin onemli bir kriter ise sony ye yonelmenizi oneririm. Onun disinda cok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy note 4 serisi
    10 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolayd

Selamlar m9 kullanmaktayim. Saniyorum haziran icinde bir guncelleme geldi. Bu guncellemeyle isinma sorunu bitti hocam. Telefon gayet guzel calisiyor. Gayet memnunum. Yanliz kamera sizin icin onemli bir kriter ise sony ye yonelmenizi oneririm. Onun disinda cok memnunum

Yardiminiz icin tesekkurler kamera yilda 3 kere kullanirim[CİDDİ]
    Bu hazirandaki guncelleme ile bazilari islemci frekansi 2den 1.56ya dustu felan diyor dogru mudur?

• quote:

Rica ederim ama çok abartılı bir ısınma sorunu yoksa m9 u tercih ederdim ben yernizde olsaydım z3 ile m9 u değil m8 i kıyaslasanız dahi m8 öndedir benim için,z3+ m9 ile yarışıyor ona bir şey diyemem

Z3'un pil omru cok hosuma gidiyor aslinda ben Snapdragon 810dan dolayi z3+ istemiyordum onda da sorun yoksa ona da yonelebilirim aslinda.

• Frekans degerlerini bilmiyorum ama performanstan yana bir supheniz olmasin

• Gelen güncellemelerden sonra en azından bende ısınma ile ilgili bir sorun kalmadı.İşlemci frekansına şimdi baktım 1,96 Ghz olarak gözüküyor.Cihazı güç tasarrufuna alırsanda 1,56 Ghz olarak gözüküyor.Bu cihazlar içinde kesinlikle kamera için Sony tercih etmezdim.Kullandığım en berbat kameralı telefonlardan birisiydi Z3
  • Hangisini alırsan al memnun kalırsın. Benim de gönlüm M9 dan yana. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtaran_ali

Gelen güncellemelerden sonra en azından bende ısınma ile ilgili bir sorun kalmadı.İşlemci frekansına şimdi baktım 1,96 Ghz olarak gözüküyor.Cihazı güç tasarrufuna alırsanda 1,56 Ghz olarak gözüküyor.Bu cihazlar içinde kesinlikle kamera için Sony tercih etmezdim.Kullandığım en berbat kameralı telefonlardan birisiydi Z3

Kamera yilda 3 kere kullanirim dedim zaten kamera olmasa da olur

• Bana Snapdragon 810'daki isinma sorunu ile alakali bilgi lazim M9 frekans degistiyse almam z3+'ta da isinma sorunu varsa Z3 alacagim.Aklimin bir kosesinden de M5 geciyor aslinda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.