Yapım : 2008, ABD / Almanya / Japonya Tür : Gerilim / Gizem / Korku Yönetmen : Eric Valette Senaryo : Yasushi Akimoto (Kitap), Andrew Klavan, Minako Daira Oyuncular : Edward Burns, Ray Wise, Shannyn Sossamon, Azura Skye, Ana Claudia Talancón, Rhoda Griffis, Margaret Cho, Jessica Brown, Kaira Whitehead, Alana Locke Yapımcı : Scott Kroopf, Lauren Weissman, Jennie Lew Tugend, Andrew A. Kosove, Broderick Johnson Görüntü Yönetmeni : Glen MacPherson Müzik : Johnny Klimek, Reinhold Heil Dağıtım : Warner Bros Süre : 1 saat, 27 dk.
Filmi bugün izledim. Gerilim ve korku sevenler için kaçırılmaması gereken bir film. Hatta film gerilimden çıkmış tam korku filmi olmuş. Çoluk çocuğun seyredeceği film değil. Biz gerçekten çok tırstık. İmdb nasıl bu kadar düşük puanlamış anlamadım. Bana göre 10 üzerinden 8.
Ben de gitmeyi düşünüyorum gidenler çok bahsetti bu filmden , çok merak ediyorum açıkçası
Fena bi gaf var ortada...Anlayana...
gene JAPON sinemasından çalmışlar
hayatimda izledigim en berbat film. 0/10
quote:
Orjinalden alıntı: robertpires
hayatimda izledigim en berbat film. 0/10
japon yapımı yani orjinali çok kaliteli filmdi onu izlemeni öneririm amerikan yapımı olan yerine ben baya beğenmiştim orjinalini