shank'ın gelmesi imkansızdı eğer gelseydi katliam olurdu orda erken final gibi bişey olurdu...
quote:
Orijinalden alıntı: Royal Archer
shank'ın gelmesi imkansızdı eğer gelseydi katliam olurdu orda erken final gibi bişey olurdu...
Manga bitiyomuş direk falan Shanks dağıtıyomuş ortalığı hehehe
Ben Rayleigh in tayfayı toplayıp savaşa gelmesini çok istiyordum o olmadı işte.Ama tayfanın yeni dünyadaki maceraları şimdiye kadar okuduklarımızın çok daha ustunde olacağı kesin.Çünkü artık hükümetin önünde Luffy var güç patlaması yaşayıcak Dragonun öz oğlu.Bu onlar için çok büyük bir tehlike.Bir de Sengokunun tekniği çok ilginç geldi bonus kafa falan.
quote:
Orijinalden alıntı: Kizaru
quote:
Orijinalden alıntı: Rosenrot
Luffy Haki'yi kullanmayı öğrenirse önünde zaten hiçbir Logia kalmaz. Fiziksel anlamda zaten güçlü, zarar veremiyeceği düşmanları Logia, onu da Haki ile hallederse, Luffy Akainu'yu iyi bir benzetir. Siz de Shanks'ın da gelmesini beklemez miydiniz?
Shanks kaidou ile savaşta şuan..
Onu biliyorum da Shanks o savaşı erken bitirir diye bekliyordum ne kadar Kaidou da bir Yonkou olsa. Kaidou da WB'de savaş açacak tam zamanını buldu. Shanks'ın nasıl savaştığını çok merak ediyorum. Herhangi bir şeytan meyvesi yok, tek kolu yok ki bunun gücünü hiç azaltmadığı söyleniyor. Bir haki bir de kılıcı var. Mihawk kadar iyi kılış kullanıyor ama daha çok beklerim ben ondan.
burdan sonra luffy ayaga kalkıp amirallerle savaşırsa gerçekten oha derim (böyle bir şeyin olmasını bende çok isterim ama olabilecegini hiç sanmıyorum çünkü luffy çok ciddi yaralar aldı ve baya bir müddet uyuyacak gibime geliyor)
Benim başta gözümden kaçmış, sizin de kaçmış sanırım konuşmanızdan anlaşıldığı kadarıyla.
Shanks neredeydi;
quote:
Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose
Benim başta gözümden kaçmış, sizin de kaçmış sanırım konuşmanızdan anlaşıldığı kadarıyla.
Shanks neredeydi;
Gözden kaçırılan yer ne ?
Sanırım Shanks gelmedi diyince arkadaş biz nerde olduğunu bilmiyoruz sandi ve bilgilendirmek istedi.Ama Shanks in Kaidou ile savaşta olduğunu biliyoruz.
Muhtemelen bu da farkedilmemiştir, ben de farketmemiştim =P (Enies Lobby'nin sonundaki bir kare vs. Impel Down sonundaki bir kare)
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
Sevdim doğrudur olabilir.
Bu arada Allah'ım Law geldi ya benim günümü gün etti. Ben bu adamı ilk gördüğümden beri hayranıydım. Ne zaman bir daha çıkacak diye bekle bekle dur nereye kadardı? Sonunda be sonunda...
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
Oda niye bu kadar ara verdi bu sene içinde sanıyorsunuz, Heroes'a yetişmeye çalışıyordu elbette!
quote:
Orijinalden alıntı: Ogion
Muhtemelen bu da farkedilmemiştir, ben de farketmemiştim =P (Enies Lobby'nin sonundaki bir kare vs. Impel Down sonundaki bir kare)
burayı anlıyamadım dragonun yanındaki adam denizci mi şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: m_c_g
quote:
Ya da denizci olarak gördüğümüz adam Dragon'un World Government'a soktuğu bir casus
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m_c_g
quote:
Ya da denizci olarak gördüğümüz adam Dragon'un World Government'a soktuğu bir casus
Ben casus olduğunu düşünüyorum ya da daha doğrusu Dragon'un hükümete soktuğu casus olmasını istiyorum.
Birde dragon hakkında dikkatimi çeken bir nokta var . Nedense kendisi tayfasına (korsan değiller ama olsun hadi yoldaşlarına diyelim) Luffy kadar bağlı değil. Luffy bu kadar olayı sadece Ace için değil tayfanın herhangi bir üyesi içinde yapardı. İvankov o kadar süredir impeldown'da esir tutulmasına rağmen (inazuma ile birlikte) kendisinden kurtarmaya yönelik hiç bir (bitişik mi yazılıyodu bu :D) atak olmadı. Ya Dragon , İvankov ve İnazuma ya aşırı derecede güveniyor ya da kendisi D iradesine sahip değil.
zaten ıvankovu falan o sokmamışmıydı içeri zamanı gelince isyan baslatsınlar diye oda luffy e yaradı dragon çok ileri görüşlü birisi
quote:
Orijinalden alıntı: NeloAngelo
zaten ıvankovu falan o sokmamışmıydı içeri zamanı gelince isyan baslatsınlar diye oda luffy e yaradı dragon çok ileri görüşlü birisi
öyle bir konuşma geçtiğini hatırlamıyorum ben. Sadece ivankov " Devrim ordusundan bir komutanım , O yüzden buradayım " dediğini hatırlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: NeloAngelo
öyle bir konuşma geçtiğini hatırlamıyorum ben. Sadece ivankov " Devrim ordusundan bir komutanım , O yüzden buradayım " dediğini hatırlıyorum.