Buradan Oda'ya Marvin Gaye'den What's Going On şarkısını armağan ediyorum.
Amacın ne Oda??!!
mantra olmasın sakın :
Ben aksini mi söyledim?
Mantra derken nasıl mantra ama ? Enel'in akıl okuması gibi bir güç mü ?
Yedirir Oda merak etme Karasakala 2 meyve gücünü veren adamdan beklerim ben...
Yer tabi niye yemesin, eminim Marinelerde DF koleksiyonu vardır, belirli pozisyonlara gelenler "al ye bunu istersen?" diye teklif ediyorlardır =P
Mantra dediğim de işte Satori'nin atakları önceden görmesi gibi, Aisa'nın ölenlerin sesinin kesildiğini duyması gibi. Enel'in durumunun aşmışlığı daha çok DF'sine bağlıydı, elektromanyetik dalgaları kullanarak filan uzaktaki sesleri bile dinliyordu herif, mantrasının etki alanı aşmıştı =P
quote:
Orijinalden alıntı: Ogion
Ben aksini mi söyledim?
çaktırma resmin altındaki yaznı görmemişim
çok feci şeler olcak gözünün üstünde üç çizgi olan adam varya o geldi oyüzden
:D o adamın kim olduğunu biliyorum üstelemenize gerek yok. bazı forumlarda da denedim aynı olayı :D çivi gibi çaktılar kafama kafama
ohaaa shanks geldi
Shanks sizce Sengoku ile birlikte Blackbeardle savaşacak mı? Tek başına Blackbeard'i yenemez diye tahmin ediyorum, ilk karşılaşmalarında gözündeki yarayı aldı, şimdi ise BB çok daha güçlü. Ya da Shanks savaşmadan, bütün Marineford BB tarafından yıkılacak ve savaş bitecek mi?
Shanks muhtelen yapacaklarıyla değil söyleyecekleriyle durduracak bu savaşı. Onun gibi barış sever birini cidden savaşırken görmeyiz daha bence. (Hadi Oda bir kere daha mort et beni xD) En fazla iki kılıç sallar bi laf söyler kaçırır BB'yi, korkutur WG'yi =P
Aslında savaş daha uzamadan bitse çok güzel olucak bence başından beri çok iyi gidiyor şimdide korsanlar ortamdan sıvışsa felan sonra tekrar toparlanma dönemi olsa pek hoş olurdu
Uf puf, haftaya One Piece yok :( (Bu mesaj 29 Mart Pazartesi yazılmış gibi yorumlanmalıdır =P)
Enee neye yok! Oda 11. filme falan mı başladın lan şimdiden. Yoksa bahar nezlesi mi olmuş? Tabi k.çı açık çizmiştir üşüttü havalardan dolayı.
Yannız adam Bizim Lav adamı tek kılçlan durdurdu. Höhöty çekti magmanın önüne kılıçı sen nere hacım? dedi. Ben en çok Usopp'un babasını görmeyi bekliyorum Yasopp'tu sanırım unuttuk adamın adını be görmeyeli.
Spoiler: 580
Kaynak: APforums.net
=P
quote:
Orijinalden alıntı: Ogion
Spoiler: 580
Kaynak: APforums.net
=P
o şişko gene yaptı yapacağını eger gerçekten akaniuyu vururyorsa kullandığı mermi hakili olabilirmi yada shanksin hakisi sayesinde mi vurmuş oluyor her ne olursa olsun akaniu ömrünün sonuna gelmiş gibi gözüküyor
o şişko gene yaptı yapacağını eger gerçekten akaniuyu vururyorsa kullandığı mermi hakili olabilirmi yada shanksin hakisi sayesinde mi vurmuş oluyor her ne olursa olsun akaniu ömrünün sonuna gelmiş gibi gözüküyor