Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.chopper adalet dagitti resmen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 12 Mart 2021; 11:9:46 > |
---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (378. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnviousSpoiler,
mesajı görmek için tıklayın.ODEN - ODEN - ODEN gerci fake dir ya :( chopper adalet dagitti resmen
Fake değilse kaido gg
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oden'i gösterdi ve haftaya arayı bastı Oda -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Onun gerçek Oden olduğunu düşünmüyorum. Belinde iki kılıç duruyor. Ne ara Zoro'dan Enma'yı aldı? Enma yerine başka bir kılıç mı aldı yani? -
İkisi de farklı kılıç gibi gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 12 Mart 2021; 12:15:26 > -
Direkt olay yerine gidip savaşa katılsa Oden olduğuna ikna olurdum ama bu şekilde bir giriş yapınca pekte inanasım gelmedi.
-
red scabbard larin arasinda var miydi sekil degistirme meyvesi olan ? buyuk ihtimalle dost birisi moral vermek icin oden e donmus olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Onviousred scabbard larin arasinda var miydi sekil degistirme meyvesi olan ? buyuk ihtimalle dost birisi moral vermek icin oden e donmus olabilir
Taklit meyvesini yemiş olan Catarina Devon idi. Hatırlarsanız Gecko Moria intikam almak için Teach'in mekanına gittiğinde taklit meyvesi ile kandırıp Absalom yaşıyormuş gibi gösterip aldatarak tuzağa düşürmüşlerdi. Absalomun meyvesini de Shiryu yemiş. Bu demek oluyor ki eğer eş değer bir meyve yoksa Bon Clay GG gibi gözüküyor.
Edit: Fark varmış. Bon Clay ve Catarina Devon'un meyveleri farklıymış fakat yetenekleri benzer gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 12 Mart 2021; 20:45:2 > -
1007 ben şok! (Kendisini taklit eden biridir diye düşünüyorum nasıl olur?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 15 Mart 2021; 0:4:48 > -
Bilin bakalım ne oldu?
1008 spoiler;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oden, Kanjuro'nun Çizimiymiş. Kanjuro ve Orochi yaşıyormuş. Gerçekten büyük süpriz oldu. Çok şaşırdım. -
Benim için de en olası ihtimal buydu. Gerçekleşmiş oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://onepiecechapters.com/manga/one-piece-chapter-1008/
nedense ben Kanjuro karakteri sayesinde iyi egleniyorum.
boyle giderse Griffith i aratmayacak
-
Jack: Burada ay ışığı yok.
Inuarshi: Zehirli gazda yok.
-
Bu panelin amacı neydi ki
-
Buyuk ihtimalle momonun haki tipleriyle alakalidir.
kendisi zou ile falanda konusuyordu ya hissediyordur herkesi buyuk ihtimalle
coby de benzer haki gostermisti akainu ya karsi
Doğru uzaktan anlayabiliyor sanırım Momo da artık.
-
Üzerinde durulmuyor ama momo=kaido ihtimali olabilemez mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Tuomir
Üzerinde durulmuyor ama momo=kaido ihtimali olabilemez mi?Sanmıyorum. Sadece meyveleri benziyor ve Momo'nun şeytan meyvesi Vegapunk'ın ürünü olduğu için Kaido'dan esinlenmiş muhtemelen. Şeytan meyvesi açısından Momo=Kaido diyebiliriz sadece diye düşünüyorum.
-
Vegapunk, Kaido'nun vücudunu inceleyerek yapmış, Momonosuke'nin yediği yapaya meyveyi. Belki meyveyi yaparken Kaido'nun hücrelerini kullanmış olabilir. Bence bu yüzden Momonosuke orada olanları biliyor, yani Kaido sayesinde.
-
1009'un spoilerı gelmiş. Haftaya ara yokmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X