Şimdi Ara

one plus 5 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

huawei p10 kullanıyordum kamerasından çok memnundum ve sattım.şimdi ise xioami mi6 - huawei p10 plus ve one plus5 arasında kaldım.en çok önem verdiğim kameradır çok resim ve video çekerim.oyun oynamıyorum onun haricindede internet çok kullanıyorum.sizce hangisini alayım.ayrıca one plus 5 6gb ram 64 gb hafıza modelini tavsiye edermisiniz.kullanıcı arkadaşların desteğini bekliyorum.şimdiden tşk ederim.

• Bende Huawei p10 plus dan one plus 5 e gectim, oncesinde de iphone 7 vardi sunu soyleyebilirim kamera olarak p10 plus cok iyiydi. onu ariyorum cekimleri cok keskindi, ama p10 da ekran netligi ve batarya olarak one plus un gerisinde. One plus agir kullanimda gun boyu batarya bitmiyor, p10 u gunde 2 kez sarj ederdim. Sonuç olarak camera onceliginse p10. ama one plus u siddetle tavsiye ederim cok memnunum cok hizli ve batarya mukemmel kamera olarak da uzmez isini gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben de iki telefon arasinda kalmistim p10 plus ve oneplus 5. Kamera ve batarya guzel olsun istiyorum. Suanki telefonum lg g4 kamerasindan memnunum ama batarya cok kotu gunde 3 4 kere sarja koyuyorum neredeyse. Oyun oynayan biri degilim ama sosyal medyada fazla takilirim. Kamera benim icin cok onemli p10 plus batarya olarak cok mu yetersiz gunluk kullanım icin. Tavsiyeniz ne yonde olur @erturk82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkkoc -- 16 Kasım 2017; 21:53:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.