Şimdi Ara

one punch man tarzı anime önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalite olarak one punch man tarzı bir anime istiyorum
    izlediğim ikinci animeydi 2 günde bitti
    ilk death note izledim bence one punch man daha iyiydi
    başta ciddi bir hikaye bekliyordum sıfırdan başlayıp tek atan bir adam olmasını izliycem sandım
    ama komik eğlenceli önüne gelene tek atan bir karaktermiş
    her yeni bölümde acaba bu sefer tek atabilecekmi diye düşündüm yenilmesi aklımdan geçmedi
    birde bazen dizilerde falan yeni bölümü açmak istemem açarsamda sıkılır yarıda kapatırım
    bunda hiç durmadan izlemek istedim
    nasıl birşey istediğimi anlamışsınızdır

• Yapay Zekanın Yanıtı

One Punch Man Tarzı Animeler: Benzersiz ve Güçlü Karakterlerin Dünyasına Dalın

One Punch Man'in benzersiz aksiyonu ve mizahı sizi büyülediyse, işte keşfetmeniz gereken benzer animeler:

• Mob Psycho 100: Ruhsal güçlere sahip genç bir çocuğun kişisel gelişimini ve başkalarını korumasını konu alan One Punch Man'e oldukça benzeyen bir komedi-aksiyon animesi.

• My Hero Academia: Süper kahramanlar dünyasında geçen ve güçlü bir "Quirk"e sahip olmayı hayal eden genç bir çocuğun hikayesini anlatıyor. One Punch Man'in aksiyon dolu dövüş sahnelerini ve karakter geliştirme odaklı konusunu paylaşıyor.

• The God of High School: Dövüş sanatlarında yetenekli genç karakterlerin bir turnuvada yarıştığı bir dövüş animesi. One Punch Man'in abartılı dövüşlerini ve güçlü karakterlerini yansıtıyor.

• One Piece: Korsanlar ve hazinelerle dolu geniş bir dünyada geçen macera ve aksiyon dolu bir anime. One Punch Man'in mizah anlayışına ve tuhaf karakterlerine benzer.

• Gintama: Tarihi Japonya'da geçen ve uzaylılarla yüzleşen samurayların hikayesini konu alan bir komedi-aksiyon-bilim kurgu animesi. One Punch Man'in hicivli mizahını ve absürt durumlarını paylaşıyor.

Bu benzer animeleri izleyerek One Punch Man'in benzersiz dünyasına dalabilir, güçlü karakterlerin ve aksiyon dolu maceraların keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mob Psycho 100
  • quote:

nasıl birşey istediğimi anlamışsınızdır

Anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Mob Psycho 100
    Yazmaya gelmiştim gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Alıntıları Göster
    bnde mob psychonun yazıldığını görünce bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum
  • Mob Psycho 100 dışında öneri görmemek biraz üzücü... Mob'un yapımcıları aynı, sanat üslubu da... Fakat bana sorarsanız aynı lezzeti vermiyor. One Punch Man'e oranla komplo teorileri okuyormuş gibi hissettiriyor bence. Sadece aksiyon için gelen birisi için fazla boğucu olabiliyor. Evet, aşırı heyecanlandıran, naralar atmak istediğim kısımları da vardı fakat aynı şey olduğunu düşünmüyorum. Öte yandan tüm bunları yazmışken Kuroshitsuji önerecek olmam çok ironik. Sebastian'ın aurası ve Saitama'nın ciddi tavrı bana aynı enerjiyi veriyor. Tabi kimse buna katılmak zorunda değil. sonuç yok. Bulursan bana da haber ver lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One Punch Man [Manga]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saiki Kusuo no Psi-nan, çok aşırı abartılı güçlü olduğundan ötürü farkedilmemek için evden çıkıp okula gidip gelmek gibi çok alakasız basitlikte şeyler için bile dakikalarca strateji yapmak zorunda kalan bir genci anlatıyor.
  • Opm tarzı olmasada Drifters adlı animeyi izlemeni öneririm. Sıkılacağını sanmıyorum izlerken.
  • Saiki Kusuo yukarıda önerilmiş ama birkez de ben önermiş olayım :)

OPM %60 aksiyon %40 komediyse
    Saiki %60 komedi %40 aksiyon gibidir. hatta aksiyon kısmına daha az diyebiliriz.
    ama izlenmeli diye düşünüyorum.

• Saiki cok iyidir, gintama diyorum bende.

• my hero academia güzel animedir ama one punch man gibidir diyemem :D

• MASHLE: Magic and Muscles

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.