Şimdi Ara

One Touch Recovery Hakkında, Şu Şekil oluyor mu? Üstadları bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu one touch recovery biliyosunuz ki mevcut üstündeki HD deki gizli bi partitionda bulunan bir uygulama ve oradan bilgisayara bişe olduğunda sıfırlayabiliyoruz.

Hadi Patladı o hard disk? artık yok?? O zaman One Touch recovery çalışmıyor.

AMA ,

Ben Hard diski çıkarıp yerine sıfır yeni bi hard disk takıyorum (SSD) Ve bu hard diski de DVD rom yerine takmıyorum ama SATA-USB3.0 adaptörü ile çalıştırabiliyorum.

ONe Touch Recovery'i görür mü USB üzerinden Laptop SSD yi taktıktan sonra? Görürse çalıştırdığımda yine USB üzerindeki eski hard diske mi bişeyler yapmaya çalışır yoksa SSD ye mi kurar sistemi?

Bunu yapmam lazım çünkü windows cd keyini vs bilmiyorum, direk hard diski klonlamak ta istemiyorum çünkü bu windows afedersiniz altına doldurdu sanırım. düzgün çalışmıyor. Temiz bi kurulum istiyorum...

Ne önerirsiniz?? SSD ye nasıl kurarım temiz sistemi one touch ile?

bununla ilgili bi çok siteye baktım okudum ama tam bu istediğim şekilde bana ışık tutacak bi bilgi bulamadım :( forumum benim yardımcı olur dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 26 Mayıs 2017; 19:57:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.