Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

Gavin DeGraw

I dont wanna be
    quote:

Orjinalden alıntı: A.E.M.

bu jenerikte çalan şarkının adı nedir onu da yazabilr misinizi?

• ares, warez, emule, lime wire.... gibi torrent yani paylaşım programları ile bulabilirsin...ben adsl de sınırsıza geceyim indirecem hepsini...
    quote:

Orjinalden alıntı: zeyneppp

ya bu one tree hill bölümlerinin nerden indirildiinni bilen bi kardeş sewabına sölesin lütfen....!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 26 Aralık 2005 19:07:38 >
  • cnbc e nin sitesinde gelecek bölümün özetini izledim
    süper bi bölüm olacak
  • çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: PurliN

cnbc e nin sitesinde gelecek bölümün özetini izledim
    süper bi bölüm olacak

evet yaaa dananın kuyruğu ya kopacak yada kopmaya başlayacak..
  • yarın da bizim dizi var.ben geçen bölümü seyredemedim ama bu bölümü kaçırmıycam.ama saolsun sexai kardeş sayesinde izlemiş kadar oldum.yarın heralde yine güzel bir bölüm olacak...herkeze tavsiye ediyorum...
  • izleyin izleyin harbiden güzel bi bölüm olacak, izleyemezseniz üzülmeyin tekrarı bende yayınlanacak...detaylıca hemde...
  • abi cok saolun ya wallaa izlememiş olmam bişi ifde etmedi süper anlatmışsınız ya bişi dicem bn yabancı bi siteden 20. bölümde brooke un lucas a hamile olduğunu okudum umarım yalan sölüodürrr
  • bölüm tek kelimeyle süperdi bn cok beğendimmm calan şarkılar yine muhtesemdi ya peyton lucas hastaneden cıktığında ilk gördüğünde ki çalan sarkıyı bulursanız yazarmısınızz???????bu arada hepinize one tree hill li yıllarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: oc_seth

abi cok saolun ya wallaa izlememiş olmam bişi ifde etmedi süper anlatmışsınız ya bişi dicem bn yabancı bi siteden 20. bölümde brooke un lucas a hamile olduğunu okudum umarım yalan sölüodürrr

bak seth ciğim sende tabii yenisin ama bilmen gerekenler var..burada gelecek bölümler ile ilgili şeyleri anlatanları biz pek sevmeyiz..yanlış yapıosun...bunu daha once de belirtmiştik belli ki iyi okumamışsın..bunu yazınca izlemenin bi alemi yok haliyle....bir daha tekrarlamaman dileğiyle..şarkıyı da sana yarın yazacağım...ceza olsun ok??

• quote:

bölüm tek kelimeyle süperdi bn cok beğendimmm calan şarkılar yine muhtesemdi ya peyton lucas hastaneden cıktığında ilk gördüğünde ki çalan sarkıyı bulursanız yazarmısınızz???????bu arada hepinize one tree hill li yıllarr

şu şarkıyı yazıyorum umarım bir daha oradan buradan bulduğun ve gelecek bölümlerle ilgili olacakları yazmazsın......

şarkı : ben jelen-come on.......

son ses dinleyin ve gözünüz kapalı dinleyin...
  • arkadaslar buyurun bakalım son bölümde çalan sarkılar;

Jenn Shepard - Here Without You
    Belle & Sebastian - If She Wants Me
    Ben Jelen - Come On
    Extreme Music - Been Around The World
    Arco - Alien
    David Grahame - It's You That I Find
    Butterfly Boucher - I Can't Make Me
    Jude - Need You Here
    Tom Anderson - Lucky Man
    The Luxury Liners - Dreaming
    Bethany Joy Lenz - Elsewhere

ya seth cidden söyleme bu tür şeyler, smallville topicinde de adamın teki gitmiş 5. sezondan biseyi anlatmış, okumus bulundum, allah belasını versin o adamın...
  • yapmış yanlışlıkla.olur böyle şeyler.ama hakıkaten bi daha yapılmasa iyi olur...
  • yanlışlıkla mı olur ya sinemaya gidiosun sonunu söylüyorlar ii bi şey mi bu? bunu duyunca ekşını kalmıyor olayın...bu dizileri bunu bilmeyen biri izliyorsa diyecek bir şeyim yok...ne demek ya bölümün numarasını da veriyor şu bölümde şu olacak diye...hobaaa...hiç mi düşünmez insan yahu? bi de lafa bak "brooke'un lucas'a hamile olduğunu...". no comment yani........

• yaff bu bölümü izleyemedim
    tekrarınında en en sonunu izledim brooke ağlıodu
    yaf off nası kaçırırım yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: PurliN

yaff bu bölümü izleyemedim
    tekrarınında en en sonunu izledim brooke ağlıodu
    yaf off nası kaçırırım yaa

dedim ya tekrarı bende....nba action'u izleyeyim yazacam...assss soooonraaa....

• bu smallville topicinde de hep dallamalar toplanmış, şimdi de başka biri çıkıp dizinin sonraki bölümlerinde olucak biseyi söylemiş gene, diziyi izliyosanız girmeyin hiç o topice, ama izlemeyip dallamalık görmek istiyosanız bi bakın derim, niye bukadar sinir olduğumu anlarsınız;http://forum.donanimhaber.com/m_4980468/tm.htm
  • kusuraa bakmayın yaa gercekten pardonnn
  • quote:

kusuraa bakmayın yaa gercekten pardonnn

• ben gerekeni yaptım robert...halloldu pm falan atmış Che özür de dilemiş..sildi zaten yazıyı,bende eleştirilerimi editledim...oc_seth'de umarım tekrarlamayacak bu ve benzeri hataları....

quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

bu smallville topicinde de hep dallamalar toplanmış, şimdi de başka biri çıkıp dizinin sonraki bölümlerinde olucak biseyi söylemiş gene, diziyi izliyosanız girmeyin hiç o topice, ama izlemeyip dallamalık görmek istiyosanız bi bakın derim, niye bukadar sinir olduğumu anlarsınız;http://forum.donanimhaber.com/m_4980468/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 1 Ocak 2006 22:04:07 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.