Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sexai kardeş nasıldı doktorlar?bence yine süper komik ve iyiydi.o adamın colin farrel olması lazım demi?umarım tree hill'den de yarın böyle iyi bir bölüm görürüz...
  • bu arada the oc'nin son bölümünde adı sıkça geçen bir şarkı vardı.'boys to men'...gerçe bunu majesty biliyodur ama sana ve diğerlerine tavsiye ederim.güzel bi şarkı...
  • güzel dizidir severim.ama çok sık izleyemiyorum...
  • yaa dün izleyemedim ctesi izlerim işşallah....eminim komiktir....zach braff yok ötesi.... ilovecnbc-e o kaddarrr...

one tree hill den güzel bi bölüm bekliyorum bende...zira gecen bölümün 2-3 cümlelik özetini kendi sitelerinden okumuştum şaşırmıştım...ama unutayım dedim ki konuyu billip izlemek kötü olmasın diye...

iii bi bölüm olur andre...meraklanma.....

++++++++++++++
    evet abi şarkılar çok güzeldi...summer havaalanından koşarken çalmaya başladı inşallah o da boys to men'dir....

akşama indiricem...okuldayom su anda....o yüzden... abi nerden buluyorlar bu şarkıları..bi complation cıkarsak yok saatarız şerefsizim....
    abi proje var sıcak bakarsanız eğer...(sertaç oldum bi anda.. )
    majesty_7 sen arşivden sorumlusun,andre sende satıştan sorumlusun bende genel koordinatör ok mi...???albüm yapıoz o kadar...salayacaz şerefsizimm.....

yıkcaz ortalığı....ben abd ile yazışmalara başlayayım...sonra telif falan başımız yanmasın...para basacaz şerefsizim....

özel bi görüşelim...ok??
    quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

sexai kardeş nasıldı doktorlar?bence yine süper komik ve iyiydi.o adamın colin farrel olması lazım demi?umarım tree hill'den de yarın böyle iyi bir bölüm görürüz...

• ohhhhhhh albüm isi yani.valla o sarkilar albümle birlesince yok satar...
  • ORGANİZATÖR GÖRDÜM SİZİ
    slm arkadaşlar bugünkü bülümün özetini okudum FENA kesin izleyin zaten izlicenizi biliyomda yine de kaçırmayın derim.... acayip karışıyo ortalık çok az çıtlatıyım BOMBA HABER lucas kaza yapıyo ve hafızasını kaybediyo gerisini anlatmıyım da havası kaçmasın ..... bu gece uyanık kalma zamanı
    iiii seyirler

akşama indiricem...okuldayom su anda....o yüzden... abi nerden buluyorlar bu şarkıları..bi complation cıkarsak yok saatarız şerefsizim....
    majesty_7 sen arşivden sorumlusun,andre sende satıştan sorumlusun bende genel koordinatör ok mi...???albüm yapıoz o kadar...salayacaz şerefsizimm.....

yıkcaz ortalığı....ben abd ile yazışmalara başlayayım...sonra telif falan başımız yanmasın...para basacaz şerefsizim....

• ORGANİZATÖR GÖRDÜM SİZİ
    slm arkadaşlar bugünkü bülümün özetini okudum FENA kesin izleyin zaten izlicenizi biliyomda yine de kaçırmayın derim.... acayip karışıyo ortalık çok az çıtlatıyım BOMBA HABER lucas kaza yapıyo ve hafızasını kaybediyo gerisini anlatmıyım da havası kaçmasın .....
    bu gece uyanık kalma zamanı
    iiii seyirler

Orjinalden alıntı: sexai

• evet yaa.ne o kaza filan...
    valla orda nabız durdu.ama hafızayı bilmiyorum.bende o kütüphanede yakın temas dersi çalışırken izlemeye başladım.ondan öncesini bilmiyorum.o yüzden hafta sonu bi daha izliycem...
  • izlediiim az evvel ama nedense çok ilginç gibi gelmedi...senarist iyi gidiyor ama yinede...ileriye yönelik epey malzeme cıkacak bu bölümden...

peyton ,brooke'a olayı "aşık olduğunu ,o motel gecesini" acıklayacak ama Roan yumurtlamasaydı daha iyi olacaktı "artık biliyoruz.."ama dediğine göre hafızasını kaybedecek sonrası da malum peyton'un söylediğini ,açıkladığını Lucas onaylayamayacak bu da Brooke ile Peyton arasını açacak gibime geliyor.İlişkileri kopabilir,Brooke Lucas'a da aşık olmaya başladığını açıkladı ya elinden çalmata çalıştığını düşünecektir büyük ihtimalle...

Dan 'in Seni seviyorum Deb diyememesi kişiliği ile açıklanabilir olsada biraz uzattılar gibime geliyor...O fırlama Cariie nereden cıktı yaaw?? sinir oldum...bi mangal olayı nerelere vardı? Lucas -Karen-Keith ve Dan bu 4 lü arasında komplike şeyler olabilecek gibi..Lucas yüzünden Dan yaklaşacaktır sanırım,Keith ile Karen'ın arası da bu ve KEith'in alkollu araç kullanıp Lucas'a zarar vermesi sorun olacak gibime geliyor...

neyse komplo teorileri bi yana tek olumlu sey koç ile Nathan-haley ilişkisi gibi gözüküyor...

bu diziyi seviyorum yaaa..

ROAN: bir daha yazma şöyle şeyler adamım..bilince tadı kalmıyor.

• demek peyton söyliycek...bence lucas keşke hiç kasmasaydı ve brooke la devam etseydi.ne o kütüphane,duvar boyama,koridorda öpüşmeler filan.peyton zaten ha gitti ha gidecek.bi tarafta beğendiği adam var diğer taraftada en iyi arkadaşının sevgilisi o adam.karmaşık bi durum.
    bu arada carrie konusuna gelince.deb gelmeseydi evde yemek,şarap filan sonrada ekşın olcaktı büyük olasılıkla.ama olmadı...ne güzel yaa.beden dersini jump-shot atarsan geçiyosun...
    neyse.gelcek bölümde güzel olcak heralde.bekleyip görcez...

• majesty diğer arkadaşlar nerdesiniz yahuu???
    topiğimiz nerelere inmiş...

up hakkımı kullanıyorum....up up up....

majesty senin arşivden biraz daha şarkı istiyorum...
    piressssssssssss sana diyorum...hadi sarkı isimleri ...
  • değil mi yaa...iki gün yazmıyoz,yerlerde sürünüyo topic.valla ben bu işten bi şey anlamadım.gayret etçez artık!Q!

bende şarkı istiyorum.biraz ağır ve dıygusal olanlardan...
  • Roan sana mail attım hotmaile olur da maillerinden evvel buraya bakarsan....

maile cevap ver...
  • yarında bizim dizi var...

biz bu arada hala majesty kardeşten umutla yorum ve şarkı bekliyoz...

yarın güzel olur heralde bölüm.kaza,peyton-brooke-lucas üçgeni filan...işler epey bi karışçak gibi.demi sexai yada roan kardeş...izlenmesi lazım.bugün oc,yarında tree hill.güzel oluyo böyle ard arda güzel diziler...
  • aynen dediğin gibi andre...majesty çldü galiba sahi adam nerde OC topiğine de hiçbir yere uğramıyor.. iidir inşallah bu bölümdeki şarkıları nereden bulacaz şimdi...uğraşamam zamanımda yok...tüühh..iyi oluyordu o yaa...söylüyordu...

yarını 8 gözle bekliorum bende...işler karışacak kesin...zaten reklamını gördüm ...güzel güzellll
    quote:

yarında bizim dizi var...

yarın güzel olur heralde bölüm.kaza,peyton-brooke-lucas üçgeni filan...işler epey bi karışçak gibi.demi sexai yada roan kardeş...izlenmesi lazım.bugün oc,yarında tree hill.güzel oluyo böyle ard arda güzel diziler...

• msn'de konuştum majesty kardeşle.bi sorun yüzünden giremiyomuş.ama en kısa sürede gelip duruma müdahele etçekmiş.hemde epey iyi şarkılarla...bekliycez artık...
    quote:

aynen dediğin gibi andre...majesty çldü galiba sahi adam nerde OC topiğine de hiçbir yere uğramıyor.. iidir inşallah bu bölümdeki şarkıları nereden bulacaz şimdi...uğraşamam zamanımda yok...tüühh..iyi oluyordu o yaa...söylüyordu...

yarını 8 gözle bekliorum bende...işler karışacak kesin...zaten reklamını gördüm ...güzel güzellll
    quote:

• inşallah.selam sööle benden andre....büyük diziye saatler kaldı... heyecan yapayım biraz dedim...
    quote:

msn'de konuştum majesty kardeşle.bi sorun yüzünden giremiyomuş.ama en kısa sürede gelip duruma müdahele etçekmiş.hemde epey iyi şarkılarla...bekliycez artık...
    quote:

aynen dediğin gibi andre...majesty çldü galiba sahi adam nerde OC topiğine de hiçbir yere uğramıyor.. iidir inşallah bu bölümdeki şarkıları nereden bulacaz şimdi...uğraşamam zamanımda yok...tüühh..iyi oluyordu o yaa...söylüyordu...

quote:

• abi bence one three hill o kdr güzel diil smallville yi tercih ederim bi arkadaşın söylediği gib sadece denk geldiğinde izliyorum biraz daha basket sahnesi koysalar daha cekilir olur ama ...

basket dizisi diye cıktı ama cok öle basket sahnesi göremedim ...
  • alın bakalım ortaya karışık bişeyler;

Goo Goo Dolls - Iris
    Snow Patrol - Run
    Switchfoot - You
    Switchfoot - Dare You to Move
    Switchfoot - This Is Your Life
    Peter Gabriel - I Grieve
    Engineers - How Do You Say Goodbye?
    Allison Krauss - Gravity
    Starsailor - Poor Misguided Fool
    The Veils - Lavinia
    The Calling - Wherever You Will Go
    The Caling - For You
  • vaay sonunda.nerelerdeydin???
    topic paspas misali yerlerdeydi son bi kaç haftadır...
    quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

alın bakalım ortaya karışık bişeyler;

Goo Goo Dolls - Iris
    Snow Patrol - Run
    Switchfoot - You
    Switchfoot - Dare You to Move
    Switchfoot - This Is Your Life
    Peter Gabriel - I Grieve
    Engineers - How Do You Say Goodbye?
    Allison Krauss - Gravity
    Starsailor - Poor Misguided Fool
    The Veils - Lavinia
    The Calling - Wherever You Will Go
    The Caling - For You
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.