Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oth benim ilk gençlik dizim.ondan sonra bu türün takipçisi oldum.dizinin samimiliğinden ötürü 20 sezon da olsa izlerim.
  • Sonunda 9.sezon başladı umarım altyazıları çevrilir.
  • 9. sezon ilk bölümü izleyen varsa bana başını açıklasın :D
  • !!!!!!!Spoiler!!!!!!!!!

One Tree Hill‘den vurgun haberi; Chad Michael Murray Geri dönüyor! Hilarie Burton’ın ise ne yapacağı merak konusu.

One Tree Hill diğer bir Lucas getiriyor diziyi sonlandırmadan önce karşımıza bu sonbahar.

Kaynaklara göre TVline dokuzuncu ve son sezon için sadece Chad Micheal Murray ile anlaştığını açıkladı. Aynı kaynaklara göre dizide gördüğümüz eşi Hilarie Burton (Peyton) ne yazık ki yanında olmayacak.

Dürüst olmak gerekirse, yapımcılar Burton’a son sezon için dönmesini teklif ettiler ama Burton kabul etmedi. Tvline’nın bu konu hakkındaki açıklaması ise ‘Hilarie ile bir türlü bir anlaşmaya varamadık’ dedi. Dizinin yaratıcısı olan Mark Schwahn’ın açıklamasına göre ‘Hilarie şu an bir aileye sahip ve White Collar‘da harika işler başarıyor.’

Lucas’ın dizide gördüğümüz son sahne ise Peyton ve yeni bebekleri Sawyer ile beraber gün batımına doğru ilerlemesi idi.

Cw kanalının açıklamasına göre, Lucas Haley’nin (Bethany Joy Galeotti) yardım çağrısına karşılık olarak One Tree Hill’e geri dönecek.

kaynak 22 dakika 6 sezondan sonra izlememişdim lucasla broke birlikde değiller diye şimdi bi umutla tekrar başlayabilirim

• one tree hill dünkü bölümle bitti beyler. :)

S09E13...
  • İlk 6 sezonu efsane olmuş biz diziyi gereksiz yere 3 sezon daha uzatarak heba ettiler. Zaten gerçek fanların büyük bir çoğunluğu (ben de dahil) Lucas-Peyton ayrıldıktan sonra diziyi takip etmedi. Imdb'de 8 küsürlerde olan puanı da 7'lere geriledi. Reytingleri düştü vs. Keşke tadında bıraksalardı.
  • Supernatural da bu yolda ilerliyor azimle.
  • 1. sezonu izledim sadece valla çok güzel dizi ama nedense devam etmedim diziye.
  • Başlamak isteyip başlayamadığım dizilerden Birkaç sene önce Cnbc-e'de denk gelmiştim çok güzeldi ama hala başlamadım
  • 5 yıl sonra uplıyorum ama mazur görün

Yılbaşından önce hep bir diziye başlarım. Bu yıl ya Friends yada One Tree Hill izleyeceğim. Biliyorum ikisi alakasız diziler ama hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.