Bende Julian'in Nathan'in hayatini filme alacagini dusunuyorum.
Dizi hala guzel gidiyor bence, yinede Peyon ve Lucas ikilisinin eksikligini hissettiriyor ..
Arkadaşlar ya bişey sorcam lütfen cevaplayın.
İlk sezonlarda hani bölüm başlarında bazı kitaplardan alıntı sözlerle başlıyodu ya bölümler.
İşte o sözlerin ait olduğu kitaplar nelerdir ? Ya da yazarları kimlerdir ? Lütfen ilk sezonlarda olan şu an bilgilendirirse iyi olur.
Çünkü yazar isimleriyle birlikte alıntı yapılmıştı o cümleler.
8-11 çok klişe belki ama çok sağlam geldi bana. çok büyük başarı bu dizi, kaç senedir izlettiriyor kendini zevkle.
quote:
Orijinalden alıntı: kelberTh
Sanmıyorum beyzbola yöneliceğini orda çocuğunun beyzboldan hoşlandığını bile bilmediği için bozuldu sanırım ben julian nathanın hayatıyla ilgili yada basketbol kariyeliyle ilgili bir film çekicek diye düşündüm son sahnelerden böyle çıkardım.
Birde dan'e ne oldu ya tamamen unuttum ölmemişti galiba.
Ölmemiş tabi nereye gidiyor nedense dizide en çok bu adamı seviyorum.
11.bölüm neydi ya öyle baştan sona gerilim güzel bölümdü sezon arasınada girmiş sanırım imdbde yeni bölüm tarihi gözükmüyor.
10 ve 11'i izledim, yetiştim tekrar
11. bölümde sağlam heyecan vardı. bakalım bundan sonra işler nasıl olacak quinn adına.
Yeni bölüm hangover çakması olmuş biraz ama güzeldi yine düğünde peyton gelicek diye duymuştum ama bu bölümdede gelemiyor dediler 1 bölüm konuk oyuncu olarak katılıcak sanırım.
son 2 bölümü de izledim.
sondan bir önceki bölüm sağlam hangover çakması olmuş :)
son bölümde de
brooke evlendirdik. ben düğünde doğum olur diyordum ama olmadı
son bölümün altyazısı da çıktı
yeni izleyebildim.
sıra dışı bir bölüm olmuş.
haley çok iyi oyuncu yaa.
ve ayrıca hala büyük bir vefayla oth'yi takip ediyoruz ya helal bize
Dizi onay almış yine. Seneye dizinin son senesi olacakmış.
s8e22 çok baş döndürücü olmuş felaket şaşırdım açıkçası. bir senelik malzemeyi bir bölümde harcayıvermişler sanki dizi tamamen bitmiş gibi bakalım gerisini nasıl getirecekler.
21 ve 22'yi ardarda izledim.
21'deki model çok çirkindi neden öyle övdüler anlamadım. :)
22 suicide'ın dediği gibi resmen bir sezonluk bölümdü. millete yeteri hamilelik izlettik diye brooke'un dönemini gösterttirmediler sanırım. :) iyi de oldu aslında. ama koskoca 1 seneyi 1 bölüme sığdırmışlar. tüm karakterleri de katmışlar. dan, mie, skills vs vs