Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

One.Tree.Hill.S07E13.HDTV.XviD-FQM

One.Tree.Hill.S07E14.HDTV.XviD-FQM

One.Tree.Hill.S07E15.HDTV.XviD-XII

• Bende izliyorum :D.
  • [ One.Tree.Hill.S07E17.At.The.Bottom.Of.Everything.HDTV.XviD-FQM ] [ TV / Drama ] [ Released 53m 13s ago [2/15/2010] ] [ 350.0MB in 19F ] [ NUKED :: glitches.throughout.resulting.in.missing.dialogue_eg.03m34s_04m01s_04m21s_04m28s ]
  • bölümler güzel gidiyor fena bulmuyorum 7. sezonu.
  • Evet zaten düşüşteyken 2 başrol oyuncusunu kaybetmesine rağmen sıkmadan izletiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Eski havası kalmadı hiç ,önceden salı sabahı uyumaz bunu beklerdim:(

+1

5.bölüme kadar sabrettim bu sezona... Artık birgün boş bir vaktim kalırsa diğer dizilerden göz atacağım sadece...
  • Ara bitti yeni bölüm geldi: One.Tree.Hill.S07E19.HDTV.XviD-2HD
  • millet bu dizi nasıl ben supernatural 5 sezonuda bitirdim yeni dizi arıyorum drama gerilim korku türünde bir dizi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Islamic Force

millet bu dizi nasıl ben supernatural 5 sezonuda bitirdim yeni dizi arıyorum drama gerilim korku türünde bir dizi mi ?

Yanında bile geçmez.Dizi tamamen dram üzerine kurulu bir gençlik dizisi.Supernatural e göre fazla realist sayılır
  • 2-3 bölüm için bu kadar beklemek kötü oldu fena bir bölüm değildi aslında altyazıda bu hafta bekletmedi sağolsun bluemaniac olmasa izliyemicez.
  • O aralık niyeydi anlamadım, olsun öyle derdim de değil zaman geçsin diye izliyorum zaten.
  • arkadaşlar artık diziyi izleyen harbiden kalmadı... eskisi gibi dizi hakkında tartışma yapamıyoruz
  • Ben finaller bittikten sonra başlamayı düşünüyorum 7 sezona. O degilde ne güzel arabaya binip gittiklerinde bitecekti bu dizi:) Şimde 8 sezon onayıda geldi iyice turşusu çıkar.
  • Evet son bölümüde baya sıkıcıydı baya bi uğraşıyorlar diziyi devam ettirmek için ama ne olursa olsun sonuna kadar izliceğim bir dizidir oth.
  • İlk 3-4 sezon özellikle gerçekten herkesin izlemesi gereken dizi!! O Lucas-Peyton-Brooke olayları iyiydi. Bi de Dan Scott
    Bizim yerli dizi hayranları (aşkı memnu falan filan) bunu izlese eminim ki bırakamazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 18 Mayıs 2010; 1:23:57 >
  • luke ilen peyton gelme ihtimaleleri söz konusu değil dimi 8nci sezona
  • quote:

Orijinalden alıntı: xserhanx

luke ilen peyton gelme ihtimaleleri söz konusu değil dimi 8nci sezona

Maddi sebebler yüzünden gönderildiler.. Geri döneceklerini sanmıyorum...
  • madem maddi sebebler var 8nci sezonu yapmayın...7nci sezon gerçekten çok sönük
  • of of of

bir OTH S07E22 finali var akıllara zarar
  • 1. sezon ile 7. sezon arasındaki 1000 farkı bulunuz.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.